Inlägg från: Anonym (Undrande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrande)

    Du som har en älskarinna/kk

    Hur räknar du in henne i ditt liv? Berättar du väsentliga saker för henne eller ja berätta. Jag är älskarinna till en yngre man. Eller älskarinna är kanske att ta i. Snarare kk. Vi har känt varandra många år. Ibland ses vi hyfsat ofta, ibland går det flera månader emellan. Vi har dock kontakt några gånger per månad. Han har ett hektiskt liv med ett jobb som kräver mycket av honom, sambo, många vänner etc. Nu har jag luskat ut att en stor förändring kommer att ske i deras liv, men inget han delget mig. Tycker inte om det. Kanske jag överreagerar. 

  • Svar på tråden Du som har en älskarinna/kk
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Tyvärr) skrev 2024-03-20 11:42:39 följande:

    Ni har känt varandra i många år men han håller dig fortfarande på armlängds avstånd. Du borde alltså veta exakt var ni står vid det här laget, dvs att du är någon han sätter på ibland och inget annat. Vet inte vad det är att överreagera på för det är ju så, ni ligger bara med varandra och han är otrogen, du har ingen som helst prio i hans liv och jag anar att du har lite känslor i botten, så det är ju synd, men du måste tyvärr se saken för vad den är och antingen bryta eller acceptera. I sann FL-anda tror jag tyvärr att du kommer fortsätta träffa honom och bli otroligt sårad i slutänden där du ändå lämnar honom. Det är ditt liv men fundera på om det är värt att pausa din framtid som du kan ha med någon annan för att bli utnyttjad av en egoist.


    Är du kvinna eller man? 
    Såklart jag vet vart jag står. Det var inte frågan. Klart det finns känslor med i bilden efter så många år. Men kärleks känslor tror jag inte det är. Mitt liv är inte på paus. Är singel sedan några år efter ett långt äktenskap och trivs med det. 
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Komplex relation) skrev 2024-03-20 11:50:39 följande:

    Jag har en komplex situation med min KK. Det är ingen sidorelation eller så, utan jag hade gärna gift mig med henne, men hon vill hålla det på en KK-nivå för att jag är för ung tycker hon. Jag är 26, hon är 39.

    Vi ses varenda dag varannan vecka (när hon inte har barnen), hon sover ofta över och har en massa prylar och kläder här. Har egen nyckel och beter sig som hon bor här vilket är helt ok för jag önskar hon gjorde det. Jag är sällan hos henne, men det händer.

    Eftersom hon inte vill ha det så seriöst så har jag några gånger under åren tänkt att då kan väl jag dejta för att hitta något seriöst men då har hon blivit helt förstörd, ledsen, sagt att hon älskar mig, jag vill vara med dig...men det försvinner och går tillbaks till KK väldigt fort. 


    Det skiljer ju bara 13 år mellan er. Inte mkt. Hon är säkert rädd. Rädd att du ska hitta någon yngre. Kan vara därför hon tar avstånd. Min situation är mer komplex eftersom han numera är sambo. Han var inte det när vi först lärde känna varandra. Då var jag den upptagna. Sen skulle jag inte vilja ha en riktig relation med honom då jag är 20 år äldre. Han är i starten av livet med att snart kanske bilda familj. Allt det har jag redan gjort. Mina barn är vuxna. Sen vet jag att jag inte är en prioritet, som en annan här nämnde, men det accepterar jag fullt ut. Han vill ha mig i sitt liv, även om det bara är sex, trots sin relation och det betyder något för mig. Vad än olyckskorpar här på FL säger.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (?) skrev 2024-03-20 13:28:34 följande:
    Och vad ska du göra åt det?
    Gilla läget? Eller vad föreslår du?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Feedback) skrev 2024-03-20 14:03:33 följande:

    Rent tekniskt då ni endast har ett KK förhållande och det är tydligt att inga känslor finns med i bilden kanske man inte kan kräva så mkt.
    Men rent artighetsmässig bör man ha som ett baskrav att veta övergripande om en stor förändring kommer som flytt, giftermål, barn etc


    Ja rent artighetsmässigt tycker jag det också. Nej vet jag inget kan kräva. Tycker dock det är trist att han inte berättar för mig. Ingen händelse som påverkar mig dock. Tack o lov.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Cathy) skrev 2024-03-20 14:01:22 följande:

    Är man någons kk/älskarinna har man ju nånstans godkänt spelreglerna och får finna sig i att man inte blir och inte kan prioriteras och att det i praktiken innebär att man inte har rätt att veta saker om den andras privatliv.  Man får gilla läget och följa spelreglerna eller så får man avsluta om känslorna blir för jobbiga och komplexa. 

    Jag är en upptagen mans älskarinna och även om vi har daglig kontakt så vet jag att han inte delar med sig av allting. Vissa saker är mer diffusa och andra saker har jag helt enkelt inte med att göra. Vi är väldigt  förtrogen med varandra i mångt och mycket men vissa saker har en tydlig gräns.  Saker som inbegriper mig och påverkar mig i praktiken är givetvis något vi delar men i övrigt är hans liv hans. 

    Om du överreagerar eller inte beror väl på dina egna känslor och dina tankar. Skaver det nånstans inom dig så får du väl lyssna på det och få självinsikt om vad det gäller. 


    Skönt med någon i liknande situation. Jag köper hela upplägget och gjort hela tiden. Förväntar mig inget av honom. Önskar dock respekt och ärlighet av honom. Men kan han ljuga och bedra sin sambo så är han knappast ärlig med mig. Saker som inbegriper mig skulle han tala om. Den saken jag snokat reda på gör inte det. Så nej det är nog därför han inte nämnt det för mig. 
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Lotta) skrev 2024-03-20 14:27:01 följande:

    Har en yngre jag träffar ibland, föredrar inte ordet kk. Vi berättar det mesta för varandra om vad som händer i livet. Han brukar ibland höra av sig om det är nått som han har lite jobbigt med och jag kan höra av mig till honom. 

    Personlig fråga ts, du behöver inte svara men jag får känslan lite att du vill mer med denna man du skriver om? 


    Nej jag vill inte mer. Tycker mycket om honom. Men att ha honom fullt ut nej. Hade jag varit i hans ålder möjligen. 
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (SK) skrev 2024-03-20 19:57:41 följande:

    Han vill väl inte såra dig genom att berätta att de ska gifta sig eller få barn. Och nej, som ett snedknull får man inte veta särskilt mycket.


    Inget giftermål eller barn på väg. Än så länge. 
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Tyvärr) skrev 2024-03-21 10:28:53 följande:
    Och hur skulle du någonsin veta det om han inte berättar själv? Vad är det han håller tyst om nu förresten och hur vet du det?
    Ingen stor grej så här i eftertanke. Ville mest veta om andra delar med sig till den person den träffar på sidan av.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Cathy) skrev 2024-03-21 08:29:52 följande:
    Ja precis,  du har svaret själv. Han ljuger och undanhåller lika mycket för dig som sin sambo givetvis  , samt att det som inte angår dig är saker Han  inte har skyldighet att berätta.  
    Sen kan man givetvis önska att saker var annorlunda osv men det är något annat och då skulle er relation se annorlunda ut och där är ni inte.  
    Precis. Så är det. Ibland måste jag få en tankeställare eller en klarhet från någon annan. De få nära mig som vet min situation håller mest med mig. Det är inte alltid man behöver just det. 
Svar på tråden Du som har en älskarinna/kk