• Anonym (Katja)

    Har han rätt hindra mig från att träffa barnen?

    Tycker din syn på det är otroligt märkligt. 

    Ni är två föräldrar som separerat. Era barn har rätt till båda sina föräldrar - lika mycket tid. 
    Att han inte vill träffa dig och barnen tillsammans har absolut noll att göra med om han vill träffa sina barn eller inte.

    Han vill inte leka familj och träffa dig. Tycker du ska respektera det och sluta lägga dina personlig värderingar i varför det är så. Det skadar bara dina barn. 

    Att man kan separera någon gång i livet och då behöva missa halva sina barns liv är något man får räkna med när man väljer att skaffa barn. För barn finns inte till för DIN skull utan barn har rätt till lika mycke tid med båda sina föräldrar. Umgänge med föräldrarr till för barnen skull. 

  • Anonym (Katja)

    Du är en så osund förälder TS och dina barn kommer bryta kontakten så fort dom blir vuxna. 

    Ingen vill missa halva sina barns liv men det är verkligheten när man separerar. Man går isär som två vuxna människor och delar 50/50 för att barn har rätt till båda sina föräldrar. Du har möjligheten att vara mer än 50. För ditt ex är snäll och erbjuder dig det - för det är ju det du vill - vara med dina barn. Men då går du och muttrar över att han inte vill vara med. En vuxen man som vill gå vidare med sitt liv och inte hänga med sitt knäppa ex hela tiden. Enligt dig vill han inte vara med sina barn då fast det är DIG han inte vill vara med!

    Tråkigt att ditt ego har svårt att acceptera det. Gå i terapi. För du kommer få en sämre chock när dina barn får egna intressen, kompisar och partners och väljer bort dig. 

  • Anonym (Katja)
    Anonym (mamma) skrev 2024-03-25 18:37:03 följande:
    Jag upplever inte att det var dealen när vi flyttade isär. Då var vi båda överens om att vi ville vara med barnen varje dag. Nu har han ändrat sig. Även om jag förstår att jag inte kan tvinga honom känns det helt enkelt taskigt och som ett stort misslyckande från min sida. Vill veta vad jag gjort för fel. 
    Hur tänkte du att det ska funka i praktiken? 
    Dessutom mycket förvirrande för era barn. 
  • Anonym (Katja)
    Anonym (mamma) skrev 2024-03-25 18:58:18 följande:
    Som sagt det har funkat flera år. 2 dagar ensam, 2 med barnen och 3 tillsammans ungefär. Jag har inte märkt att det varit några problem I alla fall. Tycker det varit en fin kompromiss och det bästa av två världar 
    Det har funkar för dig och det är din åsikt. Ditt ex kanske tycker annorlunda och har nu äntligen lyckats slå sig fri.
Svar på tråden Har han rätt hindra mig från att träffa barnen?