Inlägg från: Reclaimyourself |Visa alla inlägg
  • Reclaimyourself

    Män är ytliga

    Jag pallar inte att "läsa på" om alla jag får upp på Tinder, så jag swipar bara höger på de vars utseende faller mig i smaken. 
    Är inte aktiv på Tinder längre, men när jag var det fick jag många matchningar, män i olika åldrar som tände på mitt utseende, men när vi sedan träffades IRL visade det sig att de bara ville ha sex eller inte ville träffa mig alls igen. Man förväntas vara på ett visst sätt pga hur man ser ut, och drar till sig människor som vill bli ens vän eller pojkvän, men som skiter i en så fort de förstår att man inte är så cool, självsäker och duktig som de trott. Det har hänt mig ända sedan barndomen. Först blir man slickad i arslet, sen helt plötsligt ghostad och som om man inte fanns. 
    Så ja, folk är förbaskat ytliga, även jag. Jag har slutat med Tinder för att alla jag träffat därigenom endast varit ute efter sex. 

  • Reclaimyourself

    Kaffedraken:

    Jag har aldrig varit intresserad av kvinnor på det sättet och har aldrig dejtat kvinnor, men efter vad män berättar så verkar kvinnor vara minst lika ytliga och sex fixerade som män. 
    Ja, kvinnor kan vara hemskt elaka när man hör dem prata om snopp storlek och biceps, samt om hur "fula" killar som kommer fram till dem. 
    Jag tror att män är ytliga mest i början när de inte har nåt annat att gå på, medan kvinnor är ytliga långt in i förhållanden. Jag tackar Gud för att jag inte är en heterosexuell man för det verkar sannerligen inte lätt!! 

Svar på tråden Män är ytliga