Inlägg från: asdfgh |Visa alla inlägg
  • asdfgh

    Uppskatta åldern på främlingar?

    cosinus skrev 2024-03-30 21:08:31 följande:

    Det är nog väldigt svårt faktiskt.

    Jag är något år äldre än dig och jag har insett att folk på senare år börjar ha svårt att bedöma mig.

    Då är jag en person som extremt sällan har smink och har definitivt aldrig gjort några ingrepp. Färgar inte ens håret. Däremot tränar jag mycket så kroppen är ju ungdomlig och jag har en klädstil som är väldigt intetsägande. Jeans och hoddie typ. Sen är jag väl kanske lite otypisk för kvinnor i min ålder på så sätt att jag inte har några betänkligheter till att klättra upp på skåp för att nå saker, klättra/hoppa över staket för att gena och såna saker. Jag är inte så brydd om vad folk tycker och förväntar sig.

    Det är ofta om man sitter med folk och pratar om barnen som de inte får ihop det när jag säger att äldsta barnet är 20. Får frågan om jag var väldigt ung när jag fick barn men det var jag ju inte. 


    Vet inte om folk förväntar sig att tanter i min ålder ska ha en mer åldersadekvat och mogen klädstil eller om det är kroppen som gör det eller om det är frånvaron av smink som får mig att se yngre ut på nåt sätt, eller hur jag är som person. Alltså jag tas ju inte för 20 men 8-10 år yngre iaf om jag ska gå på folks reaktioner.


    Beskriver du mig? Flört

    Det är inte direkt som att jag döljer hur gammal jag är men folk brukar gissa på yngre. Extremfallet var väl kollegan som trodde att jag var yngre än produkten vi jobbar med. Den är ca 30 år, jag är 41 
  • asdfgh
    cosinus skrev 2024-03-31 12:29:46 följande:
    Nä jag döljer det absolut inte heller, men inser mer och mer att folk antar yngre. Däremot orkar jag Inte alltid rätta folk jag inte känner så väl :)
    Det som är mest fascinerande är på jobbet, där folk har en hyfsad uppfattning om vad jag gjort tidigare, och man fortfarande kommer fram till att jag är typ 10 år yngre än vad jag är. Även om man räknar bort åren på högskolan så pratar vi fortfarande barnarbete ROFL 
Svar på tråden Uppskatta åldern på främlingar?