Inlägg från: Anonym (Ylva) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Ylva)

  Varför köper människor sex?

  Jag har en enkel fråga, varför köper människor sex? 


  Jag kan verkligen fundera över detta och de personerna som förespråkar att vi ska legalisera sexköp. Varför ska man få köpa sex och varför skulle man just vilja köpa sex? 


  Det känns otroligt omständigt om man nu vill ligga. Jag har haft alltifrån KK:s, relationer och nu har jag min man? att ligga så mycket jag önskar har aldrig varit ett problem. Lättillgängligt och gratis. 

 • Svar på tråden Varför köper människor sex?
 • Anonym (Ylva)
  Anonym (Elena) skrev 2024-04-01 09:57:31 följande:

  Ja det kan man ju fråga sig varför karlar vill betala för att ha sex med någon som tvingats att sälja sin kropp, som i många fall dessutom är minderåriga tjejer och pojkar. 

  Den största delen av torskarna betalar ju för sex för att annars så skulle dom  aldrig fått ligga överhuvudtaget.. Incels som tillslut tycker att dom har väntat så länge på att få ha sex (med en riktig människa) så dom tycker sig ha rätt att betala för att bli av med oskulden..

  Sen gillar nog många av torskarna att få ligga med minderåriga.för dom klarar inte av att ligga med vuxna kvinnor med lika mycket makt som dom själva.

  Dom fega passar på att leva ut sina fetisher och sjuka sexfantasier med någon som dom betalar och kan ha kravlöst sex med.

  Många torskar tänder väl på att få känna någon sorts makt dom endast får känna när dom köper sex och dom har sex med någon som dom vet blir tvingad till att sälja sig och egentligen avskyr att ligga med dom..
  Det är väl samma makt som våldtäksmän känner när dom våldtar någon på gatan. Jag ser ingen skillnad på dom 2 alls!.

  Sen tror jag att vissa torskar måste vara rent efterblivna! Dom torskar som TROR att den som säljer sex gillar det den gör och att det är heeelt frivilligt.
  Som tror att alla jobbar som hora för att dom tycker om sex så himla mycket. JA i deras FANTASIER så gillar alla horor att knulla.haha.

  Och ännu värre korkade torskar är såna som TROR på att tjejen njuter att ha sex med just DOM--bara för att hon har blivit duktig på att SPELA teater och fejka orgasm efter 500 000 kunder.
  Det fattar väl vem som helst att en torsk inte är guds gåva för någon kvinna, hur kan dom ens tro att dom skulle vara speciella för tjejen som säljer sex till 10000-tals andra då? 😂 
   


  Alla som köper sex verkar ju inte vara personer som inte kan få ligga på något annat sätt. Ska ju finnas i Wahlgren familjen och en viss känd italiensk kock/boxare som ändå var i en relation?. Dessa individer hade kunnat få ligga massor utan att betala för detta, dessutom med fina och attraktiva kvinnor? så det är lite märkligt varför man gör detta då 
 • Anonym (Ylva)
  Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 10:08:09 följande:
  TS har inga problem med att få ligga. Men hon förstår inte att verkligheten ser olika ut för killar och tjejer. Lika så behoven.

  Visst är det roligt att vara ute och jaga villebråd och känna lyckan när du fäller dem. Men ibland kan det vara skönt att bara köpa ett kilo kött direkt över disken.

  Det är ett bekvämt sätt att få ligga med en ung snygg tjej. Det kan var incels som köper, men även vanliga män med fru och barn. De flesta tycker inte att de skadar tjejen i fråga.

  Upplever du att de som du har sex med får men för livet av upplevelsen att ha sex med dig?
  Mitt sätt att få ligga på har varit tidigare att sms:a min kk och typ fråga vad han gör och nästa fråga är sedan om jag får komma över?. Sedan kunde jag vara där på tio minuter? jag fick då träffa en person som det var kul att hänga med, snacka med, se på film med och som jag hade vana av att ha sex med så vi var helt trygga med varandra?. Har svårt att se att sexköpare får samma upplevelse. sitta med någon i flera timmar och spela spel och sedan sova ihop? 

  och nej jag är inte den mest socialt kompetenta personen och svinsnygg?. Men så otroligt svårt är det ju inte att få en relation. Även socialt missanpassade och fula personer får ligga. 
 • Anonym (Ylva)
  Anonym (Utomlands) skrev 2024-04-03 22:43:11 följande:

  Jag gjorde det en gång för att jag varit ihop med min fru så många herrans år och ville testa någon annan utan att behöva byta förhållande så att säga.


   


  Så jag köpte en hora utomlands när jag var där med jobbet och det var rätt nice, men inget jag är stolt över, men fick en ung rysk flicka med tight kropp, men hade jag gjort om den tiden så hade jag inte lagt 1200 kr på det.


  Varför inte bara som en normal människa ligga med en samtyckande kollega om man nu ändå ska vara otrogen??? 


  Jag våldtar inte folk för att jag har en tråkig partner? då lämnar man antingen sin partner eller jobbar på relationen 

 • Anonym (Ylva)
  Anonym (Utomlands) skrev 2024-04-03 23:09:15 följande:
  För att jag inte vågar ta steget med någon kollega. Jag är inte så vågad att jag skulle göra det.
  Det finns heta kollegor, men jag har inte självförtroendet för att göra det.
  Dessutom vill jag inte vara otrogen. Det var bara en sak som hände i stunden, så jag försöker inte vara otrogen.
  Att köpa en annan människa som en impulshandling låter mycket destruktivt för att det är inte samtyckande sex? 
 • Anonym (Ylva)
  Anonym (Kentaur) skrev 2024-04-05 15:56:41 följande:

  Att mötas i en vettig diskussion om sexköp verkar vara en omöjlighet.

  Det är alltid två sidor som pratar förbi varandra.

  Den ena sidan driver sin tes utifrån att kvinnan som säljer sex blir utnyttjad. Att det ligger missär, tvång och all möjligt elände bakom. Att hon blir våldtagen och att hon "går med på" att erbjuda sin kropp mot sin innersta vilja. All argumentation förs utifrån den bilden

  Den andra sidan argumenterar från att kvinnan som säljer sex gör det helt och hållet frivilligt. Att det är ett rationellt beslut hon har valt att ta och att hon kan hantera det och ser det som en naturlig försörjning som vilket yrke som helst. 

  Ingen, absolut ingen, argumenterar för sexuellt tvång, koppleri eller människohandel. Ingen försvarar varesig våldtäkt, förnedring eller utnyttjande.

  Den sidan som argumenterar mot sexköp ser att majoriteten, för att inte säga i stort sett alla, säljer sex mot sin vilja och därmed utnyttjas och våldtas. Att de som säljer sex frivilligt och utan tvång är så få att dom knappt märks.

  Den andra sidan, som försöker peka på att frivillighet existerar, har aldrig vad jag sett försökt påstå att merparten gör det av egen fri vilja. Utan enbart att dessa kvinnor finns och således att den varianten existerar. 

  Så oavsett om det är 99% tvång och 1% äkta frivillighet, eller 75/15 eller 50/50 så verkar det inte gå att hålla isär dessa grupper (tvingade och frivilliga) i en diskussion. Och vem vet egentligen hur fördelningen faktiskt ser ut?

  Går det att enas om två enkla principer?

  1) Kan vi försöka enas om att sexuellt tvång, tvingad prositution, mäniskohandel, våldtäkt osv är vi alla emot och vi bör försöka göra allt för att få bort det?

  2) Kan vi också enas om att de som faktiskt självmant väljer att sälja sex av helt fri vilja skall få göra det och att deras kunder därmed också skall få ta emot den tjänsten mot överenskommen ersättning? Utan att bli lagförda. 


  Den gruppen som du pratar om i 2an blir inte lagförda så vad är problemet? 
 • Anonym (Ylva)
  Anonym (XY) skrev 2024-04-09 12:14:58 följande:

  Jag gjorde det för många år sen och då gjorde jag det för att jag såg det som enda sättet att skaffa mig sexuell erfarenhet.


  Hur kommer det sig? 
Svar på tråden Varför köper människor sex?