Inlägg från: Anonym (Per) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Per)

  Varför köper människor sex?

  Jag kan absolut förstå känslan ni har som är negativa till sexköp. Bortsett från att vi har lagar och praxis som säger att det är olagligt så kan jag tycka att samma känsla finns där till viss del när man hämtar hem en kvinna från något fattigt land för att bli ihop med. I den kvinnas värld kommer hon nästan enbart att bli ihop med killen pga hans pengar. Även om det oftast inte räknas som sexköp så är effekten ungefär den samma som ett sexköp. Mannen kommer ofta ha fått hit någon som är väldigt undergiven. 

 • Anonym (Per)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 11:09:33 följande:

  Haha, redan minus på mina inlägg. Sanningen svider


  Du fick pluss av mig. Håll till godo!
  Jag har som sagt en blandad känsla av sexköp. 
  Jag funderar på om t.ex. suger dating som inte involverar sex även är problematiskt för de som ogillar sexköp.
  Dessutom att hämta hem en kvinna från något uland som sin "fru" känns helt ok om det i princip är by the book. Kvinnan är i förhållande till mannen, men väldigt undergiven och utnyttjas om du så vill till sex, men är nöjd då hon kan skicka hem pengar till sina föräldrar.
  Jag har en väldigt bra kompis som blev hårt uppraggad av en brasiliansk tjej. Dom är nu gifta och har barn. Min kompis är skitreko, men jag kan inte låta bli att tänka på vad tjejerna därifrån tittar efter. På något kalas hade hon lite singelkompisar över från samma land. Dom tokletade stabila män med kulor och inte då enbart mellan benen.
Svar på tråden Varför köper människor sex?