Inlägg från: Anonym (Mx) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Mx)

  Varför köper människor sex?

  Jag kommer aldrig köpa sex i hela mitt liv, men som man tänker jag att det handlar om:

  Att man saknar förutsättningar till att träffa och ha sex med kvinnor.

  Att man skiljer på sex och kärlek som man och bara vill komma till.

  Att man vill ha sex med riktigt sexiga kvinnor som man annars inte skulle ha tillgång till.

  Att det är enkelt och kräver ingen motprestation utom pengar.

  Att man kan ha sex med yngre kvinnor.

  Att det är spännande utifrån att man har en vanligt tradigt sexliv där man inte vågar/kan/vill ta ut svängarna sexuellt i sin befintliga relation.

  Att frugan inte vill.

  Marknaden med kvinnor är betydligt mer svåråtkomlig som man. Som kvinna har man betydligt större möjligheter att bara få sex om man är ute efter det.

  Jag har aldrig haft några större problem att träffa tjejer, så för mig har det inte varit ett problem. Men jag är ödmjuk inför att många killar inte haft samma utgångsläge.

 • Anonym (Mx)

  Jag svarade bara på varför många, framförallt män, köper sex. Trådens ämne.

 • Anonym (Mx)

  Varför är det så viktigt att etablera id?en om att alla som säljer sex blir tvingade till det?

  Enligt mig finns hela skalan. Från de som blir inlåsta i en lägenhet och utnyttjade till andra sidan där vissa kvinnor tycker att det är lönsamt där dom får en rejäl slant, snabbt och enkelt.

  Varför skulle det annars vara proppfullt med unga kvinnor på OF? Precis, mycket pengar på kort tid, och det kräver knappt någon ansträngning.

 • Anonym (Mx)

  Många av dom som åker dit verkar ju vara familjefäder. Dock är det väl för att etablerade familjefäder som köper sex blir bättre nyheter än incels.

 • Anonym (Mx)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 12:38:00 följande:
  Skitsnack. Det märks verkligen att du inte förstår dig på hur kvinnor fungerar, ännu mindre hur deras sexualitet är utformad. INGEN normal kvinna vill bli sexuellt utnyttjad av äckliga torskvider., oavsett hur de råkar se ut.

  Att du inte fattar detta beror på att du inte själv är en kvinna eller kan sätta dig in detta utan tror att kvinnor fungerar likt män som kan sätta på vad som helst och sen bara glömma och gå vidare. Du saknar empati som sagt.

  De har inget samvete. Inte om de är villiga att behandla kvinnor på det sättet. Eller så är de bara korkade som sagt och fattar inte hur kvinnor funkar. 
  Det finns kvinnor som gör det för att det är enkla och snabba pengar på kort tid med minimal ansträngning. Tro inget annat.
 • Anonym (Mx)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 13:02:21 följande:
  Det betyder inte att de mår bra av att göra detta. 
  Inte nödvändigtvis. Vissa hanterar det bättre  än andra. Det finns nog män som i princip blir tvingade av värvning till armen som inte nödvändigtvis mår bra av det heller. Det finns nog barnarbetare som inte nödvändigtvis mår bra av det heller osv osv
 • Anonym (Mx)
  Anonym (Kvinnan) skrev 2024-04-02 21:04:13 följande:

  Dom får väl inte sex på annat sätt..tragiskt


  Förutsättningarna för att ha sex som man eller kvinna är så otroligt olika. Det finns män som går ett helt liv utan sex, medan en medelkvinna kan få sex i princip när hon vill.
 • Anonym (Mx)
  Anonym (Elena) skrev 2024-04-03 03:58:29 följande:
  Varför slutade du jobba som prostituerad då. 
  Om du tjänade så pass mycket så att du kunde försörja dig lätt på det och leva lyxigt?
  Du låter provocerad av att inte alla som säljer sexuella tjänster gör det under pistolhot. Det kan väl finnas massor av anledningar till att man gör det under en kortare period.

  Troligtvis så är det inget yrke man vill, eller kan, hålla på med en längre tid. Men det är lättförtjänta pengar och man behöver ingen utbildning, det går fort, är riktigt bra betalt och kräver nästan inget alls av vederbörande.

  Förutom att man ger bort sin kropp en stund, vilket många såklart har svårt för. Men med tanke på dessa snabba pengar, så finns det vissa som väljer det ändå.
 • Anonym (Mx)
  Anonym (Vår) skrev 2024-04-03 12:18:12 följande:
  Vem ligger kvinnorna med om inte en man
  Om du inte ser att det generellt sett är svårare för en man att få sex än en kvinna, så blir det svårt att diskutera vidare.
 • Anonym (Mx)

  Kentaur - Bra och hyfsat neutral sammanfattning. Jag svarar ja på båda frågorna.

  Om det nu inte ska vara lagligt, så bör det vara förbud både mot att säljas och köpas. Precis som med droger.

  Jag tror dock inte att det är så många mer som kommer haka på ditt resonemang. Man är helt enkelt inte öppen för en neutral diskussion, utan har sin åsikt rakt in i kaklet.

Svar på tråden Varför köper människor sex?