Inlägg från: Anonym (Spyr på torskrens) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Spyr på torskrens)

  Varför köper människor sex?

  Och alla skäl här ovan bottnar i precis samma ocharmiga egenskap hos dessa stinkande torskar - empatilöshet.

  Bara äckel ligger med kvinnor som egentligen inte vill utan bara gör det för att de är ekonomiskt nödställda. 

 • Anonym (Spyr på torskrens)

  Tragiskt att det finns vidriga hortorskar till incels som jämför kläder och möbeltillverkning med att äckla sig på någons kropp och ge personen men för livet.

  Märks vilka krakar härinne som är autistiska utan tillstymmelse till empati. 

 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Tukt skrev 2024-04-01 11:22:27 följande:
  Det är väl relativt klarlagt att sexköp ofta inte handlar om desperation eller att personen som köper skulle vara oattraktiv. Utan mer att det handlar om andra saker. Inte sällan makt.
  Nej, det är inte klarlagt. Och det spelar ingen roll heller. Vidriga torskar som betalar för att äckla ner kvinnors kroppar är dynga, psykopatiska slamkrypare och samhällets absoluta bottenskrap. Detta vet de också. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 11:23:01 följande:
  De flesta sexköpare är inte incels. Vanligast är familjefäder, eller ensamma män som inte är incel. Finns många kvinnor som lever glatt omedvetna om att deras man köper sex bakom deras rygg.

  Påstår att de flesta incel inte köper sex. Därför de är oskulda.
  Som sagt. Jag bryr mig inte. Äckel som äckel. Dessa avskum till män lever i en livslögn med en fru som hade lämnat dem ifall de fick veta. Ingen blir lycklig av det i längden utom empatibefriade psykopater då. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 11:35:57 följande:
  Det handlar ju om människorna som blir utnyttjade och drabbade av det, men det kanske du tycker är ok? Jag köper varken sex eller billig skit från Asien FYI. Du kan stoppa dina personangrepp.
  Du gör ändå en helt empatibefriad jämförelse.

  Att bli utnyttjad ekonomiskt blir vi alla i olika mån. Finns folk även i vårt land med tunga jobb och typ slavlöner. Går inte att jämföra med att ha en (eller flera) äckliga torskar som ska invadera ens kropp med sin vidrighet varje dag, Hur fan kan man ens se detta som samma sak Kräks
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 11:58:47 följande:

  Nej det stämmer inte, det var ingen jämförelse, om du läste sammanhanget. Jag höll med en annan person om att människor utnyttjar varandra till mycket.
  Och för övrigt, vad som är värst att bli utsatt för är helt subjektivt och inte upp till dig att avgöra.


  Jag vet mycket väl hur kvinnlig sexualitet fungerar. Den är inte naturligt lösaktig och horig, likt männens. Finns ingen normalt funtad kvinna som mår bra av att bli utnyttjad dagligen av vidriga torskar. Säger sig självt. Det där är bara önsketänkande som vissa torskar gömmer sig bakom för att döva sitt samvete (som de knappt hade till en början ändå)

  Jo, du nämnde kläder och möbeltillverkning i samma mening som prostitution när du pratade om att utnyttja folk. Självklart gjorde du en jämförelse i syfte att försvara torskarna och sätta dem på samma nivå som folk som köper billiga prylar från Asien.
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 12:18:43 följande:
  *ler* Barnarbete och slaveri är så klart etiskt okej, om man inte ser den.

  Finns värre saker en människa kan råka ut för än att sälja sex. De flesta torskar är inte vidriga utan ganska ordinära.

  Jag påstår att de flesta torskar är av uppfattningen att de inte skadar tjejerna i fråga. Jag vet att du är av en annan uppfattning. Men som förklaring på frågeställningen. De är ju trots allt deras samvete som styr själva köpen. Inte ditt.
  Skitsnack. Det märks verkligen att du inte förstår dig på hur kvinnor fungerar, ännu mindre hur deras sexualitet är utformad. INGEN normal kvinna vill bli sexuellt utnyttjad av äckliga torskvider., oavsett hur de råkar se ut.

  Att du inte fattar detta beror på att du inte själv är en kvinna eller kan sätta dig in detta utan tror att kvinnor fungerar likt män som kan sätta på vad som helst och sen bara glömma och gå vidare. Du saknar empati som sagt.

  De har inget samvete. Inte om de är villiga att behandla kvinnor på det sättet. Eller så är de bara korkade som sagt och fattar inte hur kvinnor funkar. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Mx) skrev 2024-04-01 12:42:41 följande:
  Det finns kvinnor som gör det för att det är enkla och snabba pengar på kort tid med minimal ansträngning. Tro inget annat.
  Det betyder inte att de mår bra av att göra detta. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 12:44:16 följande:
  Eller så vet jag det... Jag vet hur man lockar tjejer. Jag vet även hur sexköp går till. Jag sitter inte och spekulerar.

  Mycket tjat om samvete. Snart dags att slå upp ordet och se vad det betyder?
  Ä du inte kvinna själv så vet du inte ett jota om hur det är att bli utnyttjad sexuellt nej. Särskilt inte av flera vidriga torskar per dag. 

  Hororna lär knappast tala om sanningen om sitt förakt för dessa äckel heller. Inte direkt till torskarna iallafall. Det vore liksom inte smart om de vill behålla sitt levebröd. 
 • Anonym (Spyr på torskrens)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 13:04:02 följande:
  Vem har nämnt kvinnor? Tråden handlar om sexköp inte om specifikt kvinnor. Och det behöver inte vara dagligen heller. Jag har aldrig påstått att någon mår bra av det.

  Nej det var inte alls syftet, läs igen och bemöt vad jag skriver istället för vad du hittar på att jag tycker.
  Jo, det finns ingen annan förklaring till varför du gör en sån knäpp jämförelse. 

  Jag pratar om kvinnor eftersom jag vet hur de fungerar i pallet. Vill du prata om hustlers så gör det i en annan tråd. 
Svar på tråden Varför köper människor sex?