• Tukt

  Varför köper människor sex?

  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 11:14:37 följande:

  Tragiskt att det finns vidriga hortorskar till incels som jämför kläder och möbeltillverkning med att äckla sig på någons kropp och ge personen men för livet.

  Märks vilka krakar härinne som är autistiska utan tillstymmelse till empati. 


  Det är väl relativt klarlagt att sexköp ofta inte handlar om desperation eller att personen som köper skulle vara oattraktiv. Utan mer att det handlar om andra saker. Inte sällan makt.
 • Tukt

  Det märks ju rätt tydligt hur svårt det är att diskutera sådana här saker. En del slår av känslorna helt och diskuterar en princip. En del andra slår på känslorna fullt ut så det till slut inte är så mycket mer än just känslor.

 • Tukt
  Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 12:44:16 följande:
  Eller så vet jag det... Jag vet hur man lockar tjejer. Jag vet även hur sexköp går till. Jag sitter inte och spekulerar.

  Mycket tjat om samvete. Snart dags att slå upp ordet och se vad det betyder?
  Personen du diskuterar med är regelbundet aktiv här inne under olika nick, men är rätt lätt att känna igen på hur hen uttrycker sig. Nu kommer hen såklart anmäla mitt inlägg, men personen har som signatur att vara oförskämt, använda starka ord, aldrig backa upp sina känslostyrda argument. Och framför allt inte ens försöka ha en vettig diskussion utan mer verkar vilja kränka sina medmänniskor där hen kan.
  Så ta inte hen på för stort allvar.
Svar på tråden Varför köper människor sex?