Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Man)

  Varför köper människor sex?

  Alla är horor alla är torskar, vi köper och säljer våra kroppar varje dag för att tjäna pengar eller få njutning. Massören som gav dig din senaste helkroppsmassage gjorde det för att du betalat, hen njöt inte av det, hen slet och svettades för att du betalat för 30min njutning. Majoriteten av världens befolkning går varje dag till sitt jobb mot sin vilja, för att de måste tjäna pengar. De som köper sex gör det för att det är enkelt och smidigt. Alla som vill ha sex får betala för det, att köpa en prostituerad är bara den ärligaste formen av sexköp. Affären mellan man och hustru är långt mer svekfull och dold, men där betalas det hej vilt i form av tjänster och gentjänster och kompromisser varje dag. De som moraliserar över att njutningen just är sexuell kan dra en filt över sig. Jag njuter på olika sätt av alla tjänster jag köper av alla människor. Mest kanske av de satarna som får betalt för att ta hand om allas våra barn dag ut och in. Stackars jävlar. 

 • Anonym (Man)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:14:44 följande:
  Återigen det är inte upp till dig att bedöma det åt andra. Du kan bara tala för dig själv.
  Exakt. M ta t.ex att en man köper en avrunkning,  det är nog den absolut vanligaste sexuella tjänsten som köps. Personen som får betalt blir inte kroppsligt invarderad som du uttryckte det, och personen utför massage på en annan kroppsdel än foten. Spelar roll... nej. Torsken har betalt för en massage...
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 14:39:29 följande:
  "sparar tid och energi". Låter faktiskt ganska uppmuntrande från dig. 
  Fast du är ju rätt skev i ditt resonemang. Personligen så skulle jag hellre runda av en kuk eller pulla fitta på en kvinna än att massera vederbörande. Som M skrev... fötter är det äckligaste som finns.

  Tror faktiskt inte en massage som ger happy ending i form av avrunkning bryr sig om kunden stönar av att hon runkar en kuk eller ger en ryggmassage... massage är ju massage.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 14:56:49 följande:
  Nej, allt utnyttjande är inte negativt. Folk som jobbar och får skälig lön ses inte som nåt negativt. 

  Vad var din poäng då? Att bara komma in och uppge skältill varför män köper sex? Ingen personlig agenda om att skapa förståelse för torskar eller framställa dem som hyvens? 

  Det är sånt som trådar likt denna ofta urartar i enligt min erfarenhet. 
  Jag kan ge hur många exempel som helst på missnöjda människor som enligt alla fackliga avtal har en skälig lön för sina arbeten där de anser att deras situation är negativ. Hur många sjukskrivna arbetare har vi inte bara i Sverige vars symptom är precis lika illa som de som får diagnosen PST? En diagnos många prostituerade har fått, likväl som krigsoffer. 

  Men bara för debattens skull vad skulle skälig lön för en avrunkning vara? Rätt ironiskt att du väljer att koppla mängden pengar till att jobbet blir positivt. 
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 15:12:06 följande:
  Fortfarande inte jämförbart med att få en kroppsdel uppkörd i kroppen eller i handen av vilt främmande torskar vilket också är högst sexuellt. Utom möjligen krigsoffer då eftersom även såna upplevelser skapar trauman. 

  Jag kan inte svara på den sista frågan då jag är emot sexköp och för sexköpslagen. 

  Nej, jag gör ingen sådan koppling alls. Jag är emot sexköp som sagt. 
  Men sexköp sker ju överallt hela tiden. Det finns inte en endaste sexakt som sker utan att den är köpt. Antingen så byter pengar ägare eller tjänster. Med tjänster så inkluderar jag manipulation också. I alla äktenskap så handlas det sex hela tiden. 

  Du är emot sexköp, innebär det att du avhåller dig från sex? Om inte så säljer även du sex.

  Är du heterosexuell och ihop med en man så har du sex med honom därför att han är på ett sätt mot dig som gör att du vill ligga med honom. Han är romantisk,  köper hem blommor ibland, ger dig kanske komplimanger,  är dig tillmötesgående i vad du vill få gjort hemma. Suckar kanske ibland när du ber om att ett nytt växthus ska monteras, men han gör det för att han får tillgång till din fitta...Du har just sålt sex när din man skruvar ihop det där växthuset. 

  Prova att sluta ge tillgång till fittan så ska du se att äktenskapet tar slut tids nog... ingen man vill jobba gratis.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 15:44:00 följande:
  Håller verkligen inte med dig om sexköp inom äktenskap. Det där trötta ickeargumentet har jag hört till leda och förstår numera att det bara är ett billigt sätt för torskar att projicera sitt eget ruttna beteende på andra.

  Möjligen att transaktioner pågår mellan importerade fruar och deras torskar till makar eller mellan rika män och golddigger-horor men dessa utgör alla en minoritet av folket.

  I vanliga äktenskap har man sex med varann av egen lust och fri vilja för det mesta. Iallafall i ett sunt förhållande. 

  Nej, i en sund relation har kvinnor sex för att de attraheras sexuellt av mannen. Jag attraheras inte av att män bjuder på saker. Jag attraheras av deras genuina omtanke.
  En man som bara bjuder för att han tror han ska få pippa är ingen attraktiv man, inte det minsta. Män som tänker på det sättet i transaktioner har en dålig kvinnosyn. Kvinnor byter inte ut sin sexualitet mot saker. De har sex för att de blir attraherade av en fin personlighet eller ett fint yttre. 

  Jag ger inte "tillgång" till någonting och det heter underliv. Sluta vara vulgär. Apropå att tala som en omogen fjortis.

  Nej, jag har inte sålt någonting. Du är sjuk i huvudet som har en sån skev syn på kvinnlig sexualitet. Vidrigt.
  Klart du inte håller med mig, du är kvinna.

  I ett sunt förhållande har man sex med varandra av fri vilja. Hur blir ett förhållande sunt?

  Jo genom att man bryr sig om varandra, Du attraheras av att din man är omtänksam. Ja fint, men han är ju omtänksam för att du låter honom få sex. Slutar du ge honom sex så kommer han tids nog sluta vara omtänksam, sluta bry sig om dig, sluta visa sin fina personlighet. Det är en livscykel som bara fungerar så länge affärstransaktionen fungerar. Mannen får sex för att visa sina fina sidor mot en kvinna.

  Slutar den ena Slutar bägge saker... dvs Slutar du ligga med honom Slutar han vara fin mot dig, och vise versa.

  Kalla mig sjuk i huvudet, kalla mig vad du vill. Du vet att jag har rätt, och att du går till personangrepp visar bara att du inte kan argumentera mot de faktum jag presenterar.

  Alla är vi horor.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 16:08:58 följande:
  Nej som sagt. Du projicerar bara ditt eget sjuka beteende och synsätt på andra. Normala män och kvinnor med en sund syn på sex ser det inte som en handelsvara. Riktigt vidrig, misogyn uppfattning du har. Man blir nästan illamående av att läsa vad du skriver.

  Sex har man för att båda är naturligt attraherade. Sex är inget jag använder för att belöna någon. Det funkar inte så. 

  Nej, du har så tokfel som du bara kunde ha. Tror knappast en man vill ligga om båda är i olag med varann. Då är det annat som gör att man inte attraheras av varann. Ingen vill ha sex om man är ex. stressad eller ovänner över något. Sex har man när båda känner en naturlig attraktion.

  Jag blir inte intresserad om en man skulle räcka över blommor bara för att i andra sekunden börja tafsa och ha sig. Så gör inte en bra man. En sympatisk man ger gåvor för att han blir genuint glad av att göra sin partner glad. Så funkar ett sunt förhållande. Det handlar INTE om några jäkla transaktioner. Sex har man när lusten faller på och detta kan liksom inte manipuleras fram.
  Jag kan bara ta mitt eget äktenskap som exempel.  Min hustru ville köpa en gata när vi spelade monopol och kryddade priset med en avsugning utöver priset i spelet.

  Ingen som vill ligga när är osams? Hört talas om "make up sex"?

  Kan inte sex manipuleras fram? Är du så naiv verkligen? Killar världen över manipulerar kvinnor varje dag för att ligga med dem. Det räcker att gå till det lokala vattenhålet en lördagskväll och spana in vilken kille som helst som försöker manipulera till sig sex. Genom att vara trevlig, bjuda på drinkar, ge komplimanger. Är hon tillräckligt snygg och säger bra så kan det tillochmed bli en andra dejt, där någon fortsätter bjuda på mat och dryck, för att få ligga igen. Finns såklart även kvinnor som manipulerar på detta sätt också för att få lite stock en kväll.

  Ett krogragg har oavsett vem som gör vad kostat pengar, varför lägger folk dessa pengar, jo för de hoppas investeringen ska ge dem sex. Chansning ja, men att gå till en prostituerad är ju tyvärr olagligt i detta slitande, så vad ska man göra. Skulle aldrig få för att riskera att åka dit för sexköp iallafall. 

  Tur det finns länder där det är fullt lagligt att köpa en bättre massage.

  Nej du är inte intresserad av en man som räcker över blommor följt av tafsade. Ditt pris är högre än så... helt ok, ett bra ligg är värt mer pengar än en bukett.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Ert) skrev 2024-04-01 16:41:51 följande:
  Är semantik och omdefiniering av begrepp något som roar dig annars också? Eller gäller det bara när du vill försvara sexköp?
  Definitionen är väl , ärligt talat, ointressant för dig egentligen. 
  Utan semantik går det ju inte att tolka en text, så ja det "roar" jag mig med dagligen. Läsförståelse är en grundläggande kunskap i att kunna läsa, man önskar väl egentligen bara att fler lärde sig konsten. Det är ganska roande att läsa på nätet hur folk formulerar än det ena än det andra. Blocket kan jag tipsa om, där säljer folk allt möjligt, inte sällan helt andra saker än vad de lagt upp på bild ihop med sin annonstext.

  Omdefination av begrepp är inget jag pysslar med. Jag försöker bara belysa det faktum att sexhandel pågår överallt hela tiden. Att köpa sex av en prostituerad ser jag personligen bara som den ärligaste formen av sexhandel. Alla inblandade vet exakt vad som sker och vad man betalar för.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Ert) skrev 2024-04-01 16:59:04 följande:
  Varför använder du dig då av egna hemsnickrade definitioner?
  Alltså, enligt jämställdhetsmyndigheten så definierar jag sexköp så som de själva gör. Kopierat från deras hemsida.

  "Prostitution är enligt brottsbalken när en person köper eller säljer sexuella tjänster mot ersättning. Ersättningen kan vara pengar, men även varor eller tjänster som alkohol, boende, presenter eller resor."

  Så vad är det jag snickrat ihop själv menar du?
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 17:13:04 följande:
  Påhittad historia från dig men om vi skulle ponera att det var sant så tror jag knappast att hon hade haft sex enbart för att ni spelade monopol. Kan absolut inte jämföras med riktig prostitution i någon mån heller.

  Make up sex har man inte som ovänner utan efteråt, när man blivit sams igen. Duuh!

  Nej, jag är inte naiv. Skulle aldrig ligga med någon om han försökte direkt efter nån vänlig gest för så fungerar det inte. Och det finns som sagt gott om normala män som är naturligt givmilda utan att fixera vid sex eller se det hela som en transaktion. De är normala, till skillnad från torskar.

  Kvinnor har inte sex för drinkens skull utan för att mannen troligtvis är snygg och social. Om det hade varit så enkelt som att sex kunde köpas av vanliga kvinnor så hade vi inte haft några incels som förpestade kandet och detta forum. Duuuuh!

  Nej, kvinnor behöver inte manipulera mäns sexualitet då denna är vaken för det mesta ändå.

  Det är helt i sin ordning att riktiga sexköp är olagliga. Sjuka grisar med en torskmentalitet ska inte ha sex. Det går emot naturen.

  Inte tur för kvinnorna som känner sig tvugna till att ligga med vidriga avskrap till torskar för att de är ekonomiskt nödställda. Usch!

  Jag har inget pris eftersom jag inte är prostituerad likt de flesta kvinnor inte är det. Endast torskar lider av den vanföreställningen. Sex har man för att man har sexlust och attraheras sexuellt av en mans utseende och hans personlighet. Precis av samma anledning som män attraheras av kvinnor. 
  Att du inte nöjer dig med en vänlig gest är uttalat nu fler gånger, jag förstår att ditt pris är högre. En del kvinnor har tillochmed äktenskapet som pris innan de släpper till och när det väl är fullbordat fortsätter fakturan kosta pengar resten av äktenskapet, ända tills mannen inte längre vill logga med henne och tar ut skilsmässa.

  Kvinnor manipulerar män förmodligen i en högre utsträckning än män...

  Precis, incels skulle vara ett ickeproblem om vi kunde ha vettet att ha laglig sexhandel i det här landet. Du har så rätt att det problemet är lättlöst. 

  Gällande sjuka män och biologi så är det nog snarare så att rent naturligt när vi levde som djur så tog de män den kvinna de ville ha, med våld... innan pengarna löste saken gjorde musklerna det.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Göran.) skrev 2024-04-01 17:32:01 följande:

  jag tycker att det borde kännas konstigt, fel och ynkligt. 


  Det beror så klart på många orsaker. Makt, desperation, vidrig syn på kvinnor..

  jag skulle känna mig usel ock äcklig. 


  Första gången är alltid nervöst, men om du besöker bordeller i Tyskland så kommer du bli väl omhändertagen av erfarna kvinnor som klarar av att bemöta även den mest nervösa kunden och få hen att känna sig som en kung/drottning för stunden. Prova får du se, det är en fantastisk upplevelse att få känna sig så uppskattad. De är verkligen proffs på att få en att känna sig omtyckt.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 17:39:13 följande:
  Och jag har redan påpekat för dig att jag inte är någon prostituerad då jag attraheras av utseende och personlighet, inte gåvor och materiella ting. Precis såsom män attraheras av kvinnor.

  Äktenskapet innebär kärlek och stabilitet med löfte om att stanna. Detta innebär inte att dessa kvinnor betalar med att ge sex för de vill naturligtvis ha sex med  mannen för att de attraheras av honom och inte som ett utbyte. Hur kan du ens tro något så vidrigt? Sex hör ihop med äktenskap för många och är en kärleksakt, INTE nån förbannad transaktion.

  De behöver inte manipulera till sex iaf då män knappast behöver mjukas upp i det avseendet. Inte kvinnor heller om mannen är attraktiv helt naturligt.

  Fats detta var inte min poäng. Min poäng var att vanliga kvinnor byter inte sex mot drinkar och annat ytligt. Om så vore fallet så hade incelsen inte funnits då de lätt kunnat bjuda på en drink och sen bara ha sex men det funkar inte så förstår du.

  Dumheter. Vi är djur och likt de flesta övriga djur så är det honan som väljer och hanen som blir vald. Att våldta är inget som främjar någon gemenskap i gruppen och på stenåldern var det just viktigt med sammanhållning för att överleva. 
  Jag tror ingenting, jag vet hur det fungerar. Du har en förvrängd bild av hur verkligheten är, har du någonsin satt en fot på en riktigt bordell? Har du någonsin köpt sex? Jag vet att svaret på bägge frågorna är Nej, ändå tror du dig ha en större kunskap än mig som handlat sex i 3 olika världsdelar.  Jag har sett hur det fungerar first hand. Och du har ingen aning, du har skaffat dig din uppfattning genom vänstervridna reportrars snevridna ögon som skriver artiklar för att främja deras egna agenda.

  För övrigt finns det gott om män som behöver mjukas upp och charmas för att gå till sängs med en kvinna, du har bara inte upplevt det själv. Det är de kvinnor vars män börjat tröttna på att ligga med dem. Män som vars biologi börjat göra dem påmind om att grannkärringen är vackrare.

  Incels är män med dåligt självförtroende,  de klarar inte av det sociala spelet som behövs tillsammans med drinken för att få komma till. Det är män med gott självförtroende som bjuder vanliga kvinnor på en drink och sen får ligga, många gifta kvinnor som faller för charmen av dessa ståliga herrar också varje dag, men det skulle ju aldrig du göra, det förstår jag...

  Gå lite längre fram i historien än stenåldern så kommer du hitta gott om våldtäkter... vikingatiden t.ex.
 • Anonym (Man)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-09 10:29:18 följande:
  Såklart andra saker påverkar också då, men om han skulle bli arbetslös och bli fattig så skulle du dumpa honom.
  Så oavsett hur han är för allt annat spelar inte någon roll för dig om han inte har ett bra jobb. 
  Jag är väldigt övertygad om att hans inkomst är relaterad till ert sexliv. Scenario där han blir arbetslös, är att ni kommer börja bråka om pengar, sälja hus, byta livsstil etc. Håller ni fortfarande ihop efter denna omställning men har svårt att få pengarna att räcka till det basal i livet kommer era bråk fortsätta om vad som ska prioriteras att handlas, och i takt med att ni blir olyckligare kommer ni börja förakta varandra, du kommer som många andra bli en bitter kärring som inte tycker din man hjälper till i hemmet och vem vill ligga med en karlsslusk som ligger på sofflocket, arbetslös och inte hjälper till med barnen. Öppna ögonen och inse att du särar på benen så länge pengarna finns på kontot och han representerar en högre samhällsklass där du får glida med på bananskalet så länge du bjuder på sex.
Svar på tråden Varför köper människor sex?