Inlägg från: Anonym (Ert) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Ert)

  Varför köper människor sex?

  Anonym (M) skrev 2024-04-01 13:04:02 följande:
  Vem har nämnt kvinnor? Tråden handlar om sexköp inte om specifikt kvinnor. Och det behöver inte vara dagligen heller. Jag har aldrig påstått att någon mår bra av det.

  Nej det var inte alls syftet, läs igen och bemöt vad jag skriver istället för vad du hittar på att jag tycker.
  Du kör what-aboutism, och förminskar därmed problematiken med sexköp. Detta är genomskinligt, hur mycket du än slingrar dig och försöker efterkonstruera. 
  Du lurar ingen. Punkt.
 • Anonym (Ert)
  Anonym (P) skrev 2024-04-01 15:06:03 följande:
  Du förstår väl att man kan försöka förstå varför folk gör olika val utan att man faktiskt försvarar själva saken i sig? Eller vad säger jag, du argumenterar som en pubertal 14-åring som fått mobilförbud, tror inte du har förmågan att förstå det.

  Sen är det dina extrema känsloutbrott som får tråden att urarta om något.

  Detta är allt jag skriver till dig, med de avslutande orden att: Skärp dig och argumentera som en vuxen person.
  Föregå med gott exempel.
 • Anonym (Ert)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 15:33:00 följande:
  Men sexköp sker ju överallt hela tiden. Det finns inte en endaste sexakt som sker utan att den är köpt. Antingen så byter pengar ägare eller tjänster. Med tjänster så inkluderar jag manipulation också. I alla äktenskap så handlas det sex hela tiden. 

  Du är emot sexköp, innebär det att du avhåller dig från sex? Om inte så säljer även du sex.

  Är du heterosexuell och ihop med en man så har du sex med honom därför att han är på ett sätt mot dig som gör att du vill ligga med honom. Han är romantisk,  köper hem blommor ibland, ger dig kanske komplimanger,  är dig tillmötesgående i vad du vill få gjort hemma. Suckar kanske ibland när du ber om att ett nytt växthus ska monteras, men han gör det för att han får tillgång till din fitta...Du har just sålt sex när din man skruvar ihop det där växthuset. 

  Prova att sluta ge tillgång till fittan så ska du se att äktenskapet tar slut tids nog... ingen man vill jobba gratis.
  Tramsa inte. Vad som menas med sexköp vet du lika bra som alla andra, egentligen. 
 • Anonym (Ert)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 15:46:09 följande:
  Inte alls. Det som är genomskinligt är att vissa inte tål att höra sanningen om hur folk i gemen faktiskt är. Problematiken med sexköp blir varken mindre eller större av det, förändrar ingenting alls.
  Jo, du vill bara inte stå för det. Att du fortsätter slingra dig hjälper inte. Fortfarande genomskinligt,  framförallt eftersom du fortsätter att förminska.
 • Anonym (Ert)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 16:31:41 följande:
  Jag kan bara ta mitt eget äktenskap som exempel.  Min hustru ville köpa en gata när vi spelade monopol och kryddade priset med en avsugning utöver priset i spelet.

  Ingen som vill ligga när är osams? Hört talas om "make up sex"?

  Kan inte sex manipuleras fram? Är du så naiv verkligen? Killar världen över manipulerar kvinnor varje dag för att ligga med dem. Det räcker att gå till det lokala vattenhålet en lördagskväll och spana in vilken kille som helst som försöker manipulera till sig sex. Genom att vara trevlig, bjuda på drinkar, ge komplimanger. Är hon tillräckligt snygg och säger bra så kan det tillochmed bli en andra dejt, där någon fortsätter bjuda på mat och dryck, för att få ligga igen. Finns såklart även kvinnor som manipulerar på detta sätt också för att få lite stock en kväll.

  Ett krogragg har oavsett vem som gör vad kostat pengar, varför lägger folk dessa pengar, jo för de hoppas investeringen ska ge dem sex. Chansning ja, men att gå till en prostituerad är ju tyvärr olagligt i detta slitande, så vad ska man göra. Skulle aldrig få för att riskera att åka dit för sexköp iallafall. 

  Tur det finns länder där det är fullt lagligt att köpa en bättre massage.

  Nej du är inte intresserad av en man som räcker över blommor följt av tafsade. Ditt pris är högre än så... helt ok, ett bra ligg är värt mer pengar än en bukett.
  Är semantik och omdefiniering av begrepp något som roar dig annars också? Eller gäller det bara när du vill försvara sexköp?
  Definitionen är väl , ärligt talat, ointressant för dig egentligen. 
 • Anonym (Ert)
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 16:36:30 följande:
  Nej jag tänker inte stå för vad du hittar på om mig. Osakligt att hålla på att gå på person med misstänkliggöranden och anklagelser och det förändrar ingenting i sak om det jag skrev. Så försök igen
  Nej, jag hittar inte på.  Kanske kan det vara nyttigt i alla fall för någon att se hur meningslöst och genomskinligt det är att efterkonstruera.
 • Anonym (Ert)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 16:53:39 följande:
  Utan semantik går det ju inte att tolka en text, så ja det "roar" jag mig med dagligen. Läsförståelse är en grundläggande kunskap i att kunna läsa, man önskar väl egentligen bara att fler lärde sig konsten. Det är ganska roande att läsa på nätet hur folk formulerar än det ena än det andra. Blocket kan jag tipsa om, där säljer folk allt möjligt, inte sällan helt andra saker än vad de lagt upp på bild ihop med sin annonstext.

  Omdefination av begrepp är inget jag pysslar med. Jag försöker bara belysa det faktum att sexhandel pågår överallt hela tiden. Att köpa sex av en prostituerad ser jag personligen bara som den ärligaste formen av sexhandel. Alla inblandade vet exakt vad som sker och vad man betalar för.
  Varför använder du dig då av egna hemsnickrade definitioner?
 • Anonym (Ert)
  Anonym (Man) skrev 2024-04-01 17:11:55 följande:
  Alltså, enligt jämställdhetsmyndigheten så definierar jag sexköp så som de själva gör. Kopierat från deras hemsida.

  "Prostitution är enligt brottsbalken när en person köper eller säljer sexuella tjänster mot ersättning. Ersättningen kan vara pengar, men även varor eller tjänster som alkohol, boende, presenter eller resor."

  Så vad är det jag snickrat ihop själv menar du?
  Nej, dina påhitt och påståenden kring sexköp har inte mycket med innebörden av ovanstående definition att göra. Faktum är att jag tror att du egentligen vet detta.
 • Anonym (Ert)
  Anonym (Och därför) skrev 2024-04-03 20:50:11 följande:
  Första steget borde vara att ni inte hånar olika män när det handlar om sex. 
  Det är inte först när olika män köper sex som ni är otrevliga.
  Ni är det i allmänhet 
  Första steget borde vara att du slutar spamma med vidrigheter.
Svar på tråden Varför köper människor sex?