Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
 • Anonym (M)

  Varför köper människor sex?

  Spara tid och energi.

 • Anonym (M)
  Anonym (Blyger) skrev 2024-04-01 10:55:54 följande:

  finns många skäl, bra om man är ensam eller handikappad.  man utnyttjar ju människor till mycket annat så varför inte sex också


  Det är sant, var är alla trådar där man fördömer och spottar på de människor som utnyttjar fattiga utsatta människor för att kunna köpa inredning och kläder billigt?
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 11:14:37 följande:

  Tragiskt att det finns vidriga hortorskar till incels som jämför kläder och möbeltillverkning med att äckla sig på någons kropp och ge personen men för livet.

  Märks vilka krakar härinne som är autistiska utan tillstymmelse till empati. 


  Det handlar ju om människorna som blir utnyttjade och drabbade av det, men det kanske du tycker är ok? Jag köper varken sex eller billig skit från Asien FYI. Du kan stoppa dina personangrepp.
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 11:50:13 följande:
  Du gör ändå en helt empatibefriad jämförelse.

  Att bli utnyttjad ekonomiskt blir vi alla i olika mån. Finns folk även i vårt land med tunga jobb och typ slavlöner. Går inte att jämföra med att ha en (eller flera) äckliga torskar som ska invadera ens kropp med sin vidrighet varje dag, Hur fan kan man ens se detta som samma sak  // Kräks

  Nej det stämmer inte, det var ingen jämförelse, om du läste sammanhanget. Jag höll med en annan person om att människor utnyttjar varandra till mycket.
  Och för övrigt, vad som är värst att bli utsatt för är helt subjektivt och inte upp till dig att avgöra.

 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 12:11:44 följande:
  Jag vet mycket väl hur kvinnlig sexualitet fungerar. Den är inte naturligt lösaktig och horig, likt männens. Finns ingen normalt funtad kvinna som mår bra av att bli utnyttjad dagligen av vidriga torskar. Säger sig självt. Det där är bara önsketänkande som vissa torskar gömmer sig bakom för att döva sitt samvete (som de knappt hade till en början ändå)

  Jo, du nämnde kläder och möbeltillverkning i samma mening som prostitution när du pratade om att utnyttja folk. Självklart gjorde du en jämförelse i syfte att försvara torskarna och sätta dem på samma nivå som folk som köper billiga prylar från Asien.
  Vem har nämnt kvinnor? Tråden handlar om sexköp inte om specifikt kvinnor. Och det behöver inte vara dagligen heller. Jag har aldrig påstått att någon mår bra av det.

  Nej det var inte alls syftet, läs igen och bemöt vad jag skriver istället för vad du hittar på att jag tycker.
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 13:09:11 följande:
  Jo, det finns ingen annan förklaring till varför du gör en sån knäpp jämförelse. 

  Jag pratar om kvinnor eftersom jag vet hur de fungerar i pallet. Vill du prata om hustlers så gör det i en annan tråd. 
  Fast jag har inte gjort någon jämförelse på det sättet, till skillnad från dig så tar jag mig inte rätten att bedöma vems lidande som skulle vara värst.

  Nej, tråden handlar om sexköp inte om kvinnliga sexsäljare specifikt.
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 13:20:50 följande:
  Onödigt då att ens ta upp utländska företag som säljer billiga varor. Irrelevant för diskussionen.

  Nej, tror knappast att trådstartaren främst hade hustlers i tankarna när hon skapade tråden. Det brukar syftas mest på de nödställda kvinnor som drabbas. 
  Oavsett så får du ta det med nån annan. Inte intresserad av att diskutera vuxna män som säljer sig 
  Det var som sagt att jag höll med om människor utnyttjar varandra hela tiden.

  Fast det är inget som framgår i trådstarten, vad du tror är ointressant. Tråden handlar om sexköp så att dra upp att det handlar om just kvinnliga sexsäljare är inte relevant.
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 13:36:43 följande:
  Varför hålla med någon om att människor utnyttjar varann hela tiden i en tråd som berör prostitution? Och särskilt om du inte anser det jämförbart med just prostituerades situation? Irrelevant som sagt. 

  Att du drar upp hustlers är precis lika ointressant isåfall. Jo, det är relevant då de flesta tänker på kvinnor i första hand när prostitution pratas om. Ta det med nån annan. Noll intresse här för hustlers.
  Därför att det nämndes som argument om att sexköp är att utnyttja människor, varför man gör det, dock så det gör svenskar ändå dagligen, utnyttjar andra, och vad som är värst tänker jag inte försöka jämföra eftersom det är subjektivt 

  nej det stämmer inte, jag har inte dragit upp några hustlers, bara du som nämnt det
 • Anonym (M)
  Anonym (Spyr på torskrens) skrev 2024-04-01 14:01:15 följande:
  Ändå inte relevant då det handlar om vitt skilda typer av utnyttjande.

  Att bli kroppsligt invaderad av någon främling man har noll attraktion till är något helt annat som fördärvar på ett bra mycket djupare plan än att sitta och jobba på en tråkig fabrik för småslantar. 
  Återigen det är inte upp till dig att bedöma det åt andra. Du kan bara tala för dig själv.
Svar på tråden Varför köper människor sex?