• Hermis123

  Har farmor rätt att träffa mina barn

  Fast om han äger halva huset, har han väl rätt att han vem han vill i sitt hem ?  Eller ?

 • Hermis123
  Anonym (M) skrev 2024-04-01 17:24:04 följande:
  Inte enligt lagen, om där bor andra än han själv som motsätter sig besöket. Det som nämns för hemfridsbrott är att det är där en person har sin bostad det rör sig om, ägande är inte relevant.
  Ok helt galet! Men då skulle han tekniskt kunna göra samma med hennes mamma?  
 • Hermis123

  Jag tänker såhär, det är fel av en frun att utnyttja det hennes man har berättar om sin barndom till henne.  Ifall pappan (hennes man) väljer att förlåt sin mamma för sin barndom och om mamman inte skadar barnen så kan hon inte göra något och faktiskt borde respektera sin partners beslut!  Hon kommer aldrig kunna hindra farmor från att träffa barnen oavsett om hon är fortsatt gift eller skiljer sig om hennes man vill det. Bäst att ta ett steg tillbaka och låta honom återskapa en relation till sin mor med hans barn, så länge hon inte skadar barnen!

 • Hermis123
  Agda90 skrev 2024-04-02 16:10:47 följande:
  Vi vet ju inte om problemet finns fortfarande eller inte. 
  Seriöst, idag är han en vuxen man, såklart kommer han sätta gränser för sin mamma och det är hans rätt att förlåta henne om han vill! Amatör psykologi kan man lämna utanför denna tråd! Hon som partner borde stötta sin man Som faktiskt vill börja om med sin mamma istället för att förstöra!! 
 • Hermis123
  Anonym (Förvirrad) skrev 2024-04-19 23:03:47 följande:

  Varit så mkt så varit frånvarande.  Han tog barnen till sin mamma o fick veta av min dotter som är vuxen. Jag var så orolig men tänkte., vad kan hon göra på offentlig plats? Sa åt min man ha de hemma till  4 för ska köpa skor till dottern   kommer hem och ingen här. Barnen lämnade  med hans mamma.Fick sånt spel så skrek på honom att jag skulle ringa soc 5 min senare  stod han där med barnen.  Bad han dra år skogen, att det enda vi har o prata om ä barnen.  Till slut släppte jag  in han igen  för är barnens pappa. 
  Men förklarat för han att den människan kommer inte i närheten av våra barn utan översikt.
  Inre långt efter hon åkte kom alla hotfulla sms från henne igen. 


  Men jag förstår inte ? Du behandlar din man som en bebis! Har hon skadat dina barn?  Han har rätt att låta barnen träffa sin farmor. Hon kanske inte är samma människa idag som då Och han har rätt att ha en bra relation till henne om han känner att han vill börja på nytt!  Dessutom verkar du omogen som skriker på honom. 
  Hotfulla sms är inte ok, men vad har Hon skrivit?  Vadr det hon hotar med? Föe du verkar vara hotfull du med?  Dessutom kommer sig inte hjälpa dig om farmor inte är farlig för barnen..

 • Hermis123
  Anonym (M) skrev 2024-04-20 06:18:34 följande:

  Anmäl hoten om de är olagliga hot

  Igen? Det är alltså något som brukar hända. Hon verkar inget trevlig alls.


  Det är nog klokt att om hon ska vara nära barnen så det ska ske under översikt.


  Nog så verkar ts hotfull själv, kolla hur hon beter sig, skriker på
  sin man i telefon och kastar honom hemifrån.  Knappt något som hon har rätt till, det är hans hem också!
 • Hermis123
  Anonym (M) skrev 2024-04-20 11:34:05 följande:
  Han kan också anmäla men det kan jag ju inte uppmana om för honom att anmäla några hot eftersom han inte är i tråden eller bett om någon hjälp här.
  Ja, men frågan är om det Är ts som kanske ska sansa Sig och tagga ner lite! 
Svar på tråden Har farmor rätt att träffa mina barn