• Spucks

    Livesport med 19månaders bebis

    Jag ser inget som helst problem med det, om barnet trivs. Tänk på hörselskydd bara, ifall det blir hög volym.

  • Spucks

    Tycker också att det är spännande att folk kommer med hur de intryck är för mycket för barnet och att man ska läsa på om aktuell forskning. Hoppas ni gör det även när det kommer till skärmar - skydda barnen från intryck och lyssna på vad forskare ha att säga :) Väldigt mycket hykleri de här kommentaren, med tanke på att det i Sverige är helt normalt att sätta sin ettåring framför TVn en timme eller mer om dagen.

  • Spucks
    Anonym (Mamma) skrev 2024-04-06 09:20:12 följande:
    Svarar även om du tydligen inte vågar citera mig direkt. Självklart är skärmar också ett problem, bra att du påminner ts om det! Tycker däremot det är lågt av dig att insinuera att jag håller på med hyckleri när du inte har en aning om mitt liv. Om du vägrar ta till dig fakta kring barns hjärnor så kan jag inte hjälpa dig. Det här är liksom inget som hittades på igår utan som är välbelagt sedan länge.
    Jag "vågar" inte citera? Jaha, tack, då vet jag. Jag tyckte helt enkelt inte det var relevant att citera, eftersom det var flera som skrev sådär. Fast nu såg jag att det inte var flera, att det vara bara du som skrev flera gånger.
Svar på tråden Livesport med 19månaders bebis