Inlägg från: Anonym (IT-forensiker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (IT-forensiker)

    Hur fråga om otrohet?

    De flesta som är otrogna idag är det med en kollega och träffas i samband med jobbet. Exempelvis efter jobbet innan de åker hem.


    Sen säger det ju inget om detta enskilda fall.


    Att han är hemlighetsfull med sin telefon och smartwatch är åtminstone ett varningstecken. Sen är ju vissa det ändå. Om han bryr sig om dig så borde du kunna säga att du är orolig och tycker han ska visa sin telefon eller smartwatch på direkten. Om han protesterar eller försöker slingra sig är det också ett varningstecken. Men när du passerat detta stadium så kommer han att veta att du är på honom och då kanske försöka dölja saker mer. Men är han inte ärlig så måste du nog dumpa honom.


    En annan möjlighet att se vilka appar han använder sig av är att titta på trafiken på det trådlösa nätverket. Många routrar har en funktion för att visa vilka tjänster som används och när de används. Det säger inget om vad som görs på dessa tjänster men ljuger han om att han sitter på WhatsApp, SnapChat, KiK eller vad det nu är när han är på muggen så är ju det också ett varningstecken.


    Har han eget mobilabonnemmang så kan man även se vilka han ringt och skickat SMS till via operatörens website.

  • Anonym (IT-forensiker)

    Viagra kan även användas av body builders som träningspreparat. Så du vet.

Svar på tråden Hur fråga om otrohet?