• beli

  Tappat bort mig själv i relationen

  Anonym (Söder) skrev 2024-04-21 22:54:05 följande:

  Vi har inga barn tillsammans. vi skulle vilja ha barn men jag har Stora tvivel på det då han går i affekt för minsta lilla, en suck eller ett taco-bröd som går sönder. Så jag ser inte hur han skulle kunna hantera barn, som det är nu iaf.

  Jag vet inte hur jag ska lägga fram det där med särbos. Jag är så nervös för hur han kommer ta det. 


  Tack 1Omtänksam för ditt svar. 
  Ja allting är utefter sambon. Vad vi äter, vad vi handlar. Om jag köper fel märke av bröder blir det en grej. Det var så Skönt en kväll när han inte var hemma och jag åt det jag ville äta. Bara en sån sak! Och när jag är i min lgh som jag försöker så blir jag så sentimental och känner att jag äntligen kan pusta ut och vara mig själv. lägenheten är sån konkret del av mig just nu, så jag kan knappt vara I den för jag blir så känslosam. 


  ja jag ska nog byta psykolog. Jag hade kontakt med en annan vårdpersonal som på två träffat gett mig mer än mina månatliga möten med psykologen. Jag var bara glad att någon lyssnade I början med psykologen. 


   


  TS, läs dina inlägg några gånger och låtsas att de är skrivna av nån annan. Av nån som inte kan leva sitt liv som hon själv vill, utan hela tiden måste förhålla sig till vad en annan person vill, inte vill, tycker, inte tycker. Av nån som tycker det är skönt när hon för en gångs skull får vara ensam och göra som hon själv vill.

  Det blir faktiskt helt obegripligt varför du vill vara med honom och varför du oroar dig för att han ska göra slut. Att han skulle göra slut skulle ju vara en befrielse för dig! Vill du inte vara fri?

  Jag har förstått att många är kvar i helt vedervärdiga förhållanden för att de inte vågar leva ensamma. Men egentligen är det mycket värre att leva med nån man inte kan vara sig själv med än att leva ensam, fri att göra som man vill.

  Följ mansbebisar på Instagram och läs inläggen. Det är massor av kvinnor som sluppit sina dåliga relationer och tycker det känns helt fantastiskt att leva ensamma och kunna göra sånt DE vill.
 • beli
  Anonym (Söder) skrev 2024-04-22 11:49:08 följande:

  Ska bara lägga till det sista inlägget sen sluta gnälla. Men det blev bråk för jag frågade honom om han var sur på mig för att Jag hade lagat mat. Detta urartade i att ?jag får ordna allt själv, det är så jävla tidigt och även detta får jag betala för?. 


  han behöver inte ordna allt själv, jag hushåller väldigt
  mycket och han har tvättat två gånger sen dec. Vi hade ett besök hos veterinären kl 10 som jag sagt att jag kan gå själv på så han skulle kunna ha sovmorgon, jag har även erbjudit mig att byta tid, vilket han sagt nej till. ?Även betala för de här? menar han kostnaden för hans katt. katten har behövts akut-opereras och kalaset gick på 23k. det är hans katt, oförsäkrad, äldre. Jag har pungat in med 8k för det, jag har aldrig valt att ha katten men det skulle kännas fel att inte punga in pga familjekänslan. han har aldrig tackat mig för det och nu slänger han ut sig ?även betala för det här?. dem 8k var avsedda för en faktura från Hemnet (försöker sälja min lgh) och min situation är sådan att Jag är sjukskriven pga utmattningsdepression både från privatlivet och jobbet så jag får inte min vanliga lön. Jag hade egentligen inte ens råd att punga in. 


  Vad säger du om våra svar här i tråden, då? Du har bara gett fler exempel på varför du ska göra slut med honom, men du har inte svarat på våra råd och tankar.
Svar på tråden Tappat bort mig själv i relationen