• Anonym (Lisa)

  En form av sorg

  Bär med mig en form genom livet. Jag var en ensamstående mor som träffade en fantastisk man. Trodde jag, det visade sig att vi skulle få en oerhört destruktiv relation. Han misshandlad mig psykiskt och ekonomiskt. När jag lämnade honom förföljde han mig, ringde mig på skyddat nummer mitt i natten, kallade mig diverse kränkande saker och han försökte även vid ett tillfälle kidnappa vårt barn som då var 1,5 år och slog mig även fysiskt. Jag anmälde till polisen, det blev utredning och vårdnadstvist. Jag blev sjukskriven pga stress. Låg hemma hela dagarna och grät. Ingen av myndigheterna lyssnade på mig om det jag och våra barn blivit utsatta för, jag gick till en psykolog. 


  Idag vet vi jag att mannen är psykiskt sjuk och allt är till viss del bakom oss. Men jag och framförallt mina barn har fått lida. De blev tvingade av socialtjänsten till umgänge med en far som inte var kapabel att ha relationer med någon. Min äldsta har själv fått psykisk ohälsa. Jag är påverkad av alla åren och vågar inte lita på min nuvarande man till 100%. Rädd att råka ut för samma sak igen, det är djupa ärr i min själ. 

 • Svar på tråden En form av sorg
 • Anonym (Lisa)

  Tack för ditt fina sva, det gav mig styrka ❤️

  Jag är ledsen att du behövt genomlida ungefär samma sak. Hoppas du mår bra idag och investerat i dig själv. Tillsammans är vi stArla ❤️

Svar på tråden En form av sorg