Inlägg från: Anonym (Klootzak) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Klootzak)

  Bo granne med Thaimassage-ställe?

  Äh, så farligt är det väl inte. Och om det handlar om Happy Endings så är det ju de anställda som ger den tjänsten, inte du. När de kommer ut så är de redan tömda, de orkar nog inte med vanliga civila tanter utan vill bara hem och vila. 

  Jag brukade bo på samma gata som Red Light District i Amsterdam och det gick bra, var inte skraj alls. Torskarna kom ju inte dit för min skull liksom. Så bo där du om det är fördelaktigt på alla andra vis. 

 • Anonym (Klootzak)
  Anonym (TS) skrev 2024-04-22 02:48:28 följande:

  Ja så långt är jag med , att det inte är jag som ger tjänsten. Men att bo bredvid en bordell med små barn känns inte som någon jättebra idé iallafall. 
  Och jag är ingen ?vanlig civil tant? tyvärr eftersom jag själv har gjort samma saker (fast för mer betalt) när jag var lite yngre och fortfarande gör liknande fast online. Mitt yngsta barns pappa är redan rädd för att jag kanske ska bo långt ner pga stalkers, han tycker inte jag ska flytta dit pga att den är på bottenplan.
  Kanske några av mina gamla kunder eller mina nuvarande cam-kunder .. så nej tack. 


  Men om jag aldrig hade haft något med den branchen att göra hade jag inte velat bo med småbarn någonstans där det springer massa torskar in och ut.. too each their own men jag väntar nog på nästa lägenhet som dyker upp. 


  Nu dömer jag inte tjejerna som jobbar där och jag säger inte att alla som köper happy ending eller annat behöver vara monster men det räcker att några av dom är monster för att det ska vara obehagligt .. om du visste vad jag har sett skulle du nog förstå . 


  Fast om du håller på med sånt själv fortfarande så bor ju dina barn ändå med ?såna? om man säger så. Ännu värre, de bor i samma hus som en sån och torskarna kommer ju in i deras egna hem genom datorn. 
  Rätt ska vara rätt. Nä, skaffa ett normalt jobb, dina barn är snart större och de kommer dö inombords när de upptäcker mamma på OnlyFans. Vilken mardröm! 
Svar på tråden Bo granne med Thaimassage-ställe?