• Dr Nail

  Bo granne med Thaimassage-ställe?

  Det stämmer ju inte. Jag har gått på thaimassage (i Sverige) som INTE erbjuder happy ending, inte ens om man frågar specifikt. Antagligen just för att de vill undvika den stämpeln? Så du sprider fördomar...

 • Dr Nail
  Anonym (TS) skrev 2024-04-22 00:31:14 följande:

  Sprider? Jag frågade ju.. och ja självklart finns det ställen som inte erbjuder det, det tror jag de flesta fattar. 


  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/har-hittas-sperma-pa-vaggarna-se-polisens-bilder

  M
  en enligt polisen säljs sex på 8 av 10 salonger. Klaga till polisen som har gått u med det då istället för mig om du nu är så säker på att det är fel.  Jag har rätt att ställa en fråga på ett forum när det handlar om var jag ska bo som ensam kvinna med två små barn.. så om jag ?sprider fördomar? så får det väl vara så då. 

  Och hur vet du att de inte ens gör det om man frågar specifikt? Du frågade specifikt alltså? Det är torskar som du som jag vill undvika. Även om de inte säljer sex just där kommer det kanske komma dit en massa äckel som tror att de gör det ..


  Jag frågade inte men OM jag skulle göra det så skulle de neka, fattar du väl! Hur menar du torsk?...Jag går på thaimassage för jag har ont i ryggen, har gjort det i ca. 9 år och oftast får man inte ens happy ending....Så det där stämmer inte, det är bara gå själv och kolla...
 • Dr Nail
  Anonym (TS) skrev 2024-04-22 01:22:23 följande:

  Hur vet du att de skulle neka menar du om du inte har frågat?

  Jag tror inte heller att alla ställen erbjuder sånt , absolut inte .. och det är synd om dom som inte gör det som säkert behöver stå ut med fördomar och män som kommer dit och försöker .. Men 8 av 10 räcker för att man inte ska vilja bo bredvid .. även om det hade varit typ 3 av 10 hade det räckt.

  Och ?gå själv och kolla?.. Jag är kvinna. Menar du att jag ska gå dit och fråga om en avrunkning och kolla vad de svarar? 


  Och ?oftast får man inte ens happy ending?.. så ibland får du happy ending? Herregud .. du säger ju emot dig själv. Inte den vassaste kniven i lådan va? Eller så trollar du? Och ja du är torsk om du betalar för happy ending. 


  Vad jag menar är att man INTE ALLTID får HE även om man frågar. Inte att just jag frågar. Jag vill bara ha ryggmassage av tjejen. Helt lagligt

  Ja? Gå och fråga! Istället för att sprida fördomar och vad "polisen" hävdar.
  Men skulle du bo bredvid en pizzeria då???
Svar på tråden Bo granne med Thaimassage-ställe?