Inlägg från: Anonym (Sköt dig själv och skit i andra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sköt dig själv och skit i andra)

    Avslöja narcissisten?

    Nej det ska du INTE. Såvida du inte tänkt bjuda på kokt kanin också... Om tillfället visar sig i framtiden där hon frågar så kan du vara ärlig, annars framstår du som rabiat och sjukt märklig. Ingen skulle lyssna på en grannkärring som kom och gapade på det där sättet. Han skulle få stöd för sin sida, titta bara vad de hittar på, allt för att förstöra för mig, och hon skulle garanterat köpa det. Lägg av bara. Inget fel med att sköta sitt eget liv istället.

  • Anonym (Sköt dig själv och skit i andra)

    Och om han antastar din dotter ska ni så klart polisanmäla. Och hur dum är man som har publikt konto på Insta...? Den enda ni vet om är grannen, lovar att ni inte ens vill tänka på de andra slemhögarna... Det enda hon gör är att skapa material åt en massa snuskhumrar. Säg åt henne att ha privat konto som bara godkända kommer åt!

  • Anonym (Sköt dig själv och skit i andra)
    Anonym (Lovisa 83) skrev 2024-05-04 08:52:18 följande:
    Han kommer inte att hålla sig undan. Hon kommer inte att tro på det som hänt om inte din dotter säger det med egna ord, kanske inte ens då. Stor risk att du gör dig till åtlöje i tjejens ögon!

    Om han är så obehaglig så tycker jag ni ska flytta. Även om dottern flyttar hemifrån en dag (vilket ändå är ett tag kvar) så kommer du att behöva ha honom nära och ingen av er kommer att må bra. Han antastar ju även dig, det kanske inte heller slutar. Kul att gå omkring och aldrig veta om man går säker...? Varken för dig eller henne då.
Svar på tråden Avslöja narcissisten?