Inlägg från: Anonym (Förälder) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förälder)

    Tvingad till Incel

    Hur länge måste man gå utan sex för att klassa sig själv som en incel? Jag är som du gift med en hustru som saknar sexdrift, vi har sex sporadiskt kanske 10ggr per år. Mitt behov är väl inte enormt, men jag hade uppskattat att ligga en gång i veckan eller varannan vecka ialf. Men det händer inte. Under åren har jag varit mer eller mindre sexuellt frusterad, det har hänt att när vi pratat om det diskuterat kring att ha en älskarinna, men det vänds alltid tillbaka, får jag ha en annan man då? Kommer det som motfråga, vilket för mig är rätt konstigt eftersom hon inte vill ha sex, det är ju hon som bestämmer att vi inte ska ha ett aktivare sexliv, hon får ju exakt så mycket sex hon vill, när hon vill. Jag å andra sidan är styrd till att endast få sex när hon vill, aldrig när jag vill. Många gånger när hon erbjuder sig så är jag inte ens kåt, men det börjar alltid med, ska vi ligga får du göra mig kåt först... men jag då? Jag förväntas vara kåt alltid? Jag är så sorgsen över att min hustru inte prioriterar mig, och gör mig kåt. Ett förspel ska alltid vara att jag gör henne kåt, sen när hon är plaskvåt så heter det bara, ge mig kuk nu. Inget förspel för mig.


    Men jag som du lever utan älskarinna, jag vill inte ha någon heller, det är ju henne jag vill ha sex med.

  • Anonym (Förälder)

    Att man stannar är ju för allt man byggt upp, man biter ihop för att barnen ska slippa bo i trånga små lägenheter med föräldrarna varannan vecka. Ett varannan vecka liv kommer ju inte göra saken enklare, allt blir krångligare med planeringen runt barnen.

  • Anonym (Förälder)
    beli skrev 2024-05-03 10:07:27 följande:
    TS. Du skriver på ett sätt som ger intrycket att du tror att du är den enda i hela världen som drabbats av ofrivillig sexlöshet i en relation. Typ hälften av alla trådar i FL:s relationsavdelning är skrivna av män och kvinnor (!) som lever utan sex i en relation. Det är ganska vanligt, och massor av människor lyckas ta av sig offerkoftan och ta tag i sina problem.

    Du säger att du inte är bitter, men dina inlägg osar av bitterhet. Jag har svårt att tro att din attityd och ditt mående inte påverkar dina barn negativt.

    Boka parterapi till dig och din fru. Jag har gått i parterapi och det har även tusentals andra, det är inget konstigt.

    Vill inte din fru gå på parterapi, så säg (en lugn kväll när barnen somnat) att det här är ett problem som ni måste diskutera och hitta en lösning på. Skilsmässa? Öppen relation? Nåt annat? Försök tänka utanför boxen, båda två.

    Och som flera sagt - använd inte ordet "incel" om dig själv. Incel syftar _enbart_ på killar som sitter ensamma och får en helt skev världsbild och kvinnosyn, och kanske även vill skada och döda kvinnor. Sån är inte du.
    Man ska ha råd med parsamtal också, det är inte så lätt att bara göra, kostar mycket pengar.
  • Anonym (Förälder)
    Anonym (K) skrev 2024-05-03 11:02:39 följande:
    Kommunen erbjuder subventionerad parterapi. Kan vara värt det att lägga några tusenlappar på en relation, om båda vill.
    Det handlar ju inte om att det är värt det eller inte, har du missat hur många det är som tvingas vända på sina slantar? Det ironiska i detta är att ekonomi är det som oftast gör att relationer börjar knaka i fogarna, så de som behöver detta mest är de som inte ens har råd att köpa kläder till sig själva för att de prioriterar kläder och mat till barnen. Då handlar det inte om vad som är värt längre utan detta skulle behövas erbjudas gratis.
Svar på tråden Tvingad till Incel