Inlägg från: Anonym (Kram) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kram)

    Tvingad till Incel

    Incel är något annat och bottnar i kvinnohat.
    det du är är sexlös. vilket händer både män och kvinnor i förhållande och som singlar.

    Trist att din fru tappat lusten. Antar att ni pratat om det men att det inte hjälpt. Parterapi kan vara ett tips för att lista ut om ni har en kärleksrelation eller om ni gått över till att vara vänner.
    Du får helt enkelt fundera på om er relation är vad du behöver eller om det är dags att separera.

  • Anonym (Kram)

    Det är faktiskt inte hela världen att skilja sig och söka efter ett annat liv. Barnen anpassar sig och behöver inte stora hus för att må bra. Man kan bo större även som singel med barn. Allt handlar om attityd.

    jag är bra mycket lyckligare som singel med barn än jag var som gift med lat make och barn. Färre besvikelser och jag är den som kan påverka ekonomi, boende och hur jag vill leva. Pusslet med barnen är inget jobbigt, man hittar nya rutiner och barnen är glada och tiden tillsammans blir mer kvalitet.

    du väljer ju givetvis själv om du vill stanna med din fru i en sexlös relation, men att bli bitter över det hela är ingen höjdare och man har aldrig rätt att förvänta sig att ens partner ska slå knut på sig själv för att tillmötesgå ens egna behov. Ibland växer man isär, ibland tappar man lusten för varandra.

    risken är att du ångrar dig om många år att du inte tog chansen att ändra ditt liv. I vilket fall så borde ni prata om er relation och vad som hänt som gjort att det blev så här. Finns inte viljan att fixa det från båda sidor så får man acceptera utan att sura eller gå vidare.

Svar på tråden Tvingad till Incel