Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Rädd att aldrig träffa ngn

    Hej! 

    Jag är en kvinna på 43 år som plötsligt insett att det inte längre är lätt när man försöker dejta. När jag var yngre bjöd killar ut på restaurang osv. Nu är det totalt dött. Kan skriva med en kille på exempelvis Tinder men sedan rinner det ut i sanden, ingen tar initiativ till att ses. Inbillar mig att jag fortfarande har ett fördelaktigt yttre. Är fortfarande smal, får höra att jag ser mycket yngre ut osv. Börjar på riktigt få lite små panik. Känner att jag inte längre kan ta män för givet på samma sätt som jag har gjort. Hittar jag en bra känner jag att jag måste anstränga mig mer. 

    Hur träffar jag män i min ålder? Någon med liknande erfarenheter eller tips? 

  • Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn
  • Anonym (H)

    Tack för era svar. Jag bor i en Stockholm och upplever ändå att det är svårt, bor ni i större eller mindre städer? Jag borde kanske blir bättre att gå ut och festa, gör det aldrig i princip. Alltså jag tror att fler och fler bra män blir upptagna och att män i allmänhet vill ha unga kvinnor 

  • Anonym (H)

    Det inger verkligen hopp (A)! Tack för tipset med match! Ska testa det 😊

    Jag tror jag ser lite bättre ut än medel för min ålder. När jag var yngre levde jag i princip på mitt yttre, fick mkt uppmärksamhet. Jag är lina kräsen som när jag var yngre, vill ha snygga män men jag inser inte själv att jag åldrats. Detta är ett stort problem. Haha Ibland kan jag få tag i en snygg, trevlig man men det händer numera extremt sällan. 

    Bra tips som någon skrev om att skaffa sig en hobby. 

Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn