Inlägg från: Reclaimyourself |Visa alla inlägg
  • Reclaimyourself
    Anonym (H) skrev 2024-05-03 22:21:33 följande:

    Tack för era svar. Jag bor i en Stockholm och upplever ändå att det är svårt, bor ni i större eller mindre städer? Jag borde kanske blir bättre att gå ut och festa, gör det aldrig i princip. Alltså jag tror att fler och fler bra män blir upptagna och att män i allmänhet vill ha unga kvinnor 


    Jag har bott i Stockholm nästan hela mitt vuxna liv, men bor numera i en liten byhåla i Norrland. Jovisst har det nog en hel del med saken att göra när jag tänker efter, att jag flyttat till landsbygd från storstaden... Men det var ändå en skillnad från när jag var 35 och yngre hur man blev uppvaktad. Det var oftast utländska män faktiskt, som tog kontakt. Jag tror inte att folk reser och jobbar lika mycket utomlands som innan pandemin och krig och allt skit, och jag tror att folk överlag har blivit räddare och försiktigare efter allt som hänt i världen de senaste 10-20 åren.. Och så tror jag att Internet och sociala medier är en stor bov i dramat; folk umgås hellre där än IRL.
  • Reclaimyourself
    Anonym (?) skrev 2024-05-03 22:40:36 följande:

    Så ingen flirtar med er längre? Försöker ni flirta?
    Var letar ni och hur?


    Jag befinner mig aldrig i såna typer av sammanhang längre, där flirtande kan bli aktuellt. Haha, det där lät konstigt 😆 Men nä, jag är väl inte lika snygg och intressant längre som när jag var yngre. 🙂 De flesta män verkar vilja ha mycket yngre kvinnor!
  • Reclaimyourself
    Anonym (Jakob) skrev 2024-05-04 00:26:03 följande:
    Ytligheten tar sig i många uttryck. Inte enbart i ålder. Även utseendet är en faktor och jag insåg redan i tonåren att mitt utseende kommer att ligga mig i fatet och jag fick rätt. Bara rent skitsnack att utseendet inte har betydelse. Jag har inte kommit i närheten av en träff ens och för 5 år sedan fick jag det bevisat på ett övertygande sätt att kvinnorna ratar mig för p.g.a mitt utseende och då gav jag upp. Jag är 46 idag och försöker göra det bästa av livet även om det inte alltid är lätt. Jag har mina perioder av tungsinne.
    Jag tycker du verkar ha ett fint inre! PM:a mig om du vill, så kan vi snacka lite. 
  • Reclaimyourself

    OK, för att vara helt ärlig, utan att mena det som skryt eller bekräftelse:

    Jag har gjort en del modelljobb som yngre.. jag är för kort och har inte de rätta måtten för att kunna blivit "vanlig modell", men jag har jobbat en del som glamourmodell (dvs mest blivit plåtad i underkläder och sexiga poser). Jag har alltid (förr) fått höra av både män och kvinnor hur vacker jag är.. 
    MEN:  Jag har ALLTID haft det jättesvårt med allt i livet, och väldigt svårt att hitta vänner och partners, pga min Asperger och ADD. Diagnoserna har sabbat allt hela mitt liv. Pga att jag inte kan "läsa" människor så missförstår jag folk hela tiden, och tror att sånt de säger är mycket värre menat än vad det är. Och jag är helt tafatt när det gäller allt vad flirtande och raggning heter. Jag har heller inte varit ute och festat m.m. särskilt mycket pga att jag haft så svårt med kompisar. 😥
    Jag fick visa leg på Systemet tills jag var nästan 40. 

    Här har du iallafall mitt eget svar på frågan om varför.. Och jag behöver inga pikar här nu, jag är medveten om att jag inte direkt är Guds gåva till mänskligheten, eller Guds gåva till männen.

  • Reclaimyourself
    Anonym (hmm) skrev 2024-05-05 01:57:10 följande:

    Vad snackar du om ?? 


    Metoo gav alla kvinnor rätten till att anmäla våldtäkt 3 dagar efter bara för att de ångrade sig.  Kvinnor röstar mer socialdemokraterna, det vet vi alla. Hon (Magdalena) är dessutom en kvinna, men de blundar gärna för hennes alkoholism.


    Många män är otillräckliga, då kvinnor fasas in bara p ga kön men utan kunskap.


    Men för att återgå till verkligheten, ingen politiskt styrande parti alt över gränsen söker folkets bästa. Ändå går folk och röstar för fullt.  Utan att kräva ansvar.  


    Män är starkare, män får gå upp tidigare än kl 08-09 för att få samhället att rulla. Men det erkänns inte. Då är man ju en kvinno-fientlig man. Som att kvinnorna gärna går upp 06-+730 för att dricka sitt kaffe, ja men då ska det sparkas rakt bakåt ut att de minsann går upp tidigt. Jävla bullshit! kanske 1 procent av kvinnorna utanför vårdyrket går upp så tidigt faktiskt! 


    Jens du är en kvinna rakt av. annars hade du inte ens tagit upp dina punkter. 


    Hade Metoo existerat på 50-70 talet så hade du inte wens själv existerat. En åtanke att faktiskt fundera över ! 


    Jag är kvinna och håller med dig på alla dessa punkter! Bara så du vet.. ;) Ja, för jävligt med #metoo, anser jag!
Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn