Inlägg från: Anonym (Sineling) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sineling)

    Rädd att aldrig träffa ngn

    Anonym (H) skrev 2024-05-03 22:51:45 följande:

    Det inger verkligen hopp (A)! Tack för tipset med match! Ska testa det 😊

    Jag tror jag ser lite bättre ut än medel för min ålder. När jag var yngre levde jag i princip på mitt yttre, fick mkt uppmärksamhet. Jag är lina kräsen som när jag var yngre, vill ha snygga män men jag inser inte själv att jag åldrats. Detta är ett stort problem. Haha Ibland kan jag få tag i en snygg, trevlig man men det händer numera extremt sällan. 

    Bra tips som någon skrev om att skaffa sig en hobby. 


    Skönheten är i betraktarens ögon och det är lätt att bli hemmablind.

    Kanske dags att sänka kraven lite?
  • Anonym (Sineling)
    Anonym (Tråkigt) skrev 2024-05-08 01:13:26 följande:
    Du förstår ju inte, att detta att du raggar på unga kvinnor och fantiserar om unga kvinnor - och dessutom berättar det öppet - GÖR dig oattraktiv. Nu vet jag förstås inte om du tar upp dessa ämnen - unga kvinnor, de både unga kvnnorna på ditt jobb, vad din syster sa o.s.v. - när du träffar kvinnor i verkligheten. Men gör du det, så har du orsaken där till att de inte får upp något intresse för dig, eller tappar intresset de kanske hade.

    Jag t.ex. skulle absolut inte kunna vara tillsammans med en jämnårig man, som pratar öppet om att han egentligen föredrar yngre, och att han är bitter över att han gick miste om att bli tillsammans med någon yngre vid något tillfälle. Om han fantiserar om yngre får han hålla det för sig själv. 
    Fast det skulle han knappast säga om han till sist hittade en kvinna i sin egen ålder. Vad jag läst så är inte dessa kvinnor helt ointressanta för honom .

    Jag är tillsammans med en tolv år yngre man. I början (första halvåret eller så) tjatade jag nog lite för mycket om det och han försäkrade mig en gång för alla att vår åldersskillnad, för honom, inte ens existerar.
    Det var bra att han sa så, då kunde släppa det och sedan har tiden rullat på och vi älskar varandra mer och mer för varje dag.

    Vi är runt 50 och runt 60, och jag (kvinnan) är den äldre. Hjärta
Svar på tråden Rädd att aldrig träffa ngn