Marsipan vs Sugarpaste
Vilket är bäst?Maripanen eller sugarpaste?
vad är enklast att jobba med? vad är godast igentligen enligt er som baka tårtor ständigt?
Jag röstade på båda, men ångrar mig nog nu för marsipan är godare. Har ledsnat på smaken av sp, den är sååå söt.
Har man en bra marsipan är den dessutom jättebra att arbeta med. Minus är att den inte går att få fullt lika klar i färgerna.
Så tycker jag!
Marsipan är så gott!
Marzipan har ju smak medan sugarpaste ju bara är söt.
Sp för min del då det är det enda jag tål *äntligen kan man äta tårtor igen*
Jag älskar marsipan men får inte äta det längre tyvärr sugarpaste har jag tänkt prova på nån tårta faktiskt, skadar ju inte, även om jag antar det inte är lika gott som marsipan.
marsipan är defenetivt godast och torkar inte lika fort som sugarpaste! man fick slänga det mesta överblivna kantbitarna när man använde sugarpasten!
Medans marsipanen kan man återanvända bättre!
Ja tycker inte SP är så söt o man har lite friskare fyllning
Marsipan! Utan tvekan!
Jag röstade för båda; Marsipan är godare. Men sp lättare att handskas med.
Men min favorit är marsmallowsfondant.
kul att höra olika erfarenheter
Om jag gör en "vanlig" tårta så tycker jag det är godast med marsipan.
Om jag ska göra en riktigt fin tårta (typ doptårtorna i mitt galleri) så tar jag först marsipan och SEN sugarpaste! Då blir det riktigt snyggt och sugarpasten stelnar och blir inte "svettig"!
(sen när man äter tårtan petar man bort sugarpasten och äter marsipanen! )
julan
marsmallowfondant?
köper färdig eller gör själv?
nyfiken