Inlägg från: Apif la deuxième |Visa alla inlägg
  • Apif la deuxième

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Men vet du, de flesta är trötta efter en arbetsdag, jag brukar vara ASTRÖTT i benen när jag jobbat en hel dag, ska man erbjuda sin plats åt alla man ser då?

    Jag tycker alltjämt att man kan fråga, om man har graviditetskrämpor.

  • Apif la deuxième

    Det var mycket vänligt av dig Meya.

    Jag brukar i den mån jag kan, försöka lyfta upp grejor andra personer som ser ut att ha svårt att böja sig har tappat. Fast ibland kommer jag inte upp igen om jag går ner på knä, det är inte särskilt kul

  • Apif la deuxième

    Pesonen du skriver sansat och håller god ton, tar inte illa upp av nåt du skriver.

  • Apif la deuxième

    babyblomma, nu är du den andra som ber mig äterkomma när jag varit gravid.. Men detta är min tråd, jag tänker inte försvinna bara för att nån ber mig.

  • Apif la deuxième

    AnniaB, fattar inte hur nån kan be en md kryckor stiga upp, iallafall inte om kryckorna varit synliga! Går man med kryckor så får man inte belasta ena benet, så när man måste stå då så står man på ett ben, försöker hålla i kryckorna med ena handen och har bara andra handen till att hålla fast sig i bussen, det är INTE lätt. Så att nån ens kan fundera på att be en persopnen med kryckor stiga upp, ja det är helt ofattbart.

  • Apif la deuxième

    Miss Kitty, jag orkar inte med sådana frågor. Jag var seriös när jag skrev denna tråd, sen hur du uppfattar det är en sak, men jag tycker det är respektlöst att fråga om jag bara vill provocera. Måste man ha barn för att få starta trådar som kan anses kontroversiella?

  • Apif la deuxième

    Dayna lee, var vänlig och kalla mig inte gumman på det där nedlåtande sättet.

    Finns inget jag hatar mer än när folk tar sig till metoden att kalla nån annan för "lilla du" eller "gumman lilla" eller "lilla vännen" bara för att trycka ner någon annan.

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?