kan man anv'nda corn flour istälet fö potatismjöl i tårtbottnar
aa som rubriken säger. är det n¨gon söm har något bra recept på vaniljkräm eller marsansås
aa som rubriken säger. är det n¨gon söm har något bra recept på vaniljkräm eller marsansås
ingen som vet
njaa
corn flour är ju majsmjöl
potatismjöl liknar mer corn starch (stavning?) eftersom det är ett rent stärkelsepulver
sen är ju problemet att stärkelse från olika produkter beter sig lite olika men prova - det kan ju inte bli värre än fel
Fast har (i england) ser corn flour precis ut som potatismjol i sverige, o det e samma konsistens ungefar...Sa jag skulle nog prova det!
aha
jag är så inne på USA och där är corn flour = majsmjöl och corn starch = maizena (majsstärkelse)
Ja det e klart...Men sen finns det ju oxa corn meal, o det e ju det riktigt gula majs mjolet om man sager, som man gor typ cornbread o sant pa....