• softsofie

    HJÄLP! svara fort! i stället för ströbröd???

    ÅÅÅ tyiskt hålle rpå baka tårt botten och upptäcker att ströbrödet har tagit slut.
    vad kan man använda i stället?
    letade i skafferiet som en tok och hittade idealmjöl och läste att man kan använda det till att bröa med i stället för ströbröd, men jag tyckte att det lät konstigt, finns det nått annat man kan ta??? Svara snabbt!

  • Svar på tråden HJÄLP! svara fort! i stället för ströbröd???
  • Zahcro

    man borde väl kunna ta en smörgås å smula sönder eller? låter inte det lite bättre än idealmjöl..

  • Nennesann

    För mig så räcker det med att jag tar mycket smör. Sen när kakan är klar i ugnen så lägger jag på en blöt kall handuk över formen o låter den stå ett tag, brujar lossna bra då!!

  • Nennesann

    alltså man vänder formen upponer :)

  • Nyfiken gul

    mannagryn!!

    Havregryn!!
    Kokos!!

    Jag själv använder ALDRIG ströbröd när jag bröar en form.. alltid något av ovan tips..

  • titti76

    vanligt vetemjöl funkar om du har det hemma, bröa som du skulle gjort med ströbrödet.

    Lycka till!

Svar på tråden HJÄLP! svara fort! i stället för ströbröd???