Marinerad kall kycklingfile?
Är det någon som har något gott recept på detta eller kanske till kall marinerad fläskfile?
Ska ha lite kalas på fredag och tänkte bjuda på lite buffemat.
Är det någon som har något gott recept på detta eller kanske till kall marinerad fläskfile?
Ska ha lite kalas på fredag och tänkte bjuda på lite buffemat.
Är det ingen som kan hjälpa mig?
En god vinägrett brukar vara toppen att slå över kall fint skuren kyckling eller fläskfilé så där en halvtimme innan servering. Vad skall du ha till? Du kan ju göra lite olika vinägretter, jusst nu är jag helt insnöad på dijonsenap...
6 st
Jordgubbsmarinad lät hur spännande som helst...
färska jordgubbar
0,5 dl
balsamvinäger
3 msk
olivolja
salt
peppar
Oh vad smarrigt det lät med jordgubbsmarinad.
Ska ha potatis sallad till. Inte den kletiga utan med vinäger mm.
Fler goda tips kanske?
Jag brukar steka kycklinginnerfiléer och hela champinjoner (färska) och sen marinera dem i en blandning av lime, sweet chili och vitlök - allt efter smak. Lägg allt i en påse och så kan det ligga i kylskåpet tills det ska serveras. Det blir supergott och passar bra till en somrig buffé.
Tack tonfisken. Det måste jag testa.