• tinee

    sluta tänk på de

    fan va trött jag är nu på allt folk som inte fattar att de faktiskt inte bara är att skaffa barn...jag har vart ganska öppen med att vi försöker skaffa ett syskon.... och sagt hur min sits änna är men lik förbannad står folk där och pekar ah men du kanske bara ska sluta tänka på de ett tag så blir de ju som de blev med WIlliam(min nuvarande son)
    MEN FÖR I HELVETE de kommer inte ske de är en såpass låg % så de inte är klokt om jag inte ens kan få ägglossning med hjälp av tabletter hur jävla stor chans är de då att jag får de vanligt vis och visst jag vet WIlliam blev till helt jävla naturligt men han var min första mens på 7 år... så vad i helvete att folk inte kan fatta hur dåligt man mår över allt bara och stötta en i stället typ bara lägga en arm på axeln och säga nått enkelt som typ de är snart er tur... men nej nej alla jävlar ska kommentera hur enkelt deras mormor, desas faster moster m.m. m.m blev gravida med en¨gång trots deras doktor sagt att de inte kunne bli gravid... men va fan jag är inte dom tyvärr min kropp fattar inte jag hatar denne förtvivlan om att gå runt och hoppas och hoppas och hoppas
    -sluta tänk på de ett tag
    -fokucera mer på WIlliam(mkt mer än vad jag gör är nog fan inte ,möjligt)
    -sysselsätt dig själv med massa annat

    DE FUNKAR INTEEEE
    åh kan inte bara alla lämna mig ifred, denna dag är en sån dag jag bara känner att allt är åt skogen....
    förlåt va bara tvungen att avreagera mig

  • Svar på tråden sluta tänk på de
  • Lúthien Inglorion

    Det är skitjobbigt att höra alla klämkäcka råd, men ingen vill ju nåt illa de vet bara inte hur svårt det är. De har inte gått igenom samma sak och tro sig veta vad som är bäst. Det värsta är ändå när jag försöker förklara hur det funkar och hur dte inte funkar och de tror inte på mig, de envisas ändå med alla klyschor om att slappna av och all den skiten!


    Dum spiro, spero
  • marrevillhabarn

    Jag får oxå höra allt sånt här. Men det som är extra jobbigt är när min mamma oxå säger- Men du kanske inte ska tänka på det så mycket!. Men vad fan vet hon. Hon blev gavid på första föröket med både mig och min syster. Inte ens hon förstår. oooo jag blir så arg. Det sjuka är att de människor som man minst annar skulle bli gravida och som säger att dom inte äns tycker om barn blir fan på smällen. Där står jag som älskra barn och det är min stora dröm att skaffa familj och blir inte gravid. Man blir så ledsen varje månad när man får mensen.

  • Freya25

    Håller med dej!! Varför skulle man bli gravid av att sluta tänka på att bli gravid?!! jag har försökt att bli gravid i 2 1/2 år nu,så inte fan e de lätt!

  • Vitsippa75

    Det här med att man skulle vara stressad och inte ska tänka på det är ren bullshit. Jag blir också arg när jag hör de kommentarerna. Faktum är det t om står på läkarsidorna!!! Ja, just det! Det finns ingen forsking/teorier som påvisar att stress skulle vara en orsak till nedsatt fertilitet. Det är helt enkelt så att det tar längre tid för vissa par, där orsaken oftast är nedsatt fertilitet. Och hur många är vi inte som en gång började "händer det så händer det". Då är man inte ett dugg stressad. Alltså de som blir gravida efter att ha adopterat eller "slappnat av" är ren tur! De hade blivit gravida oavsett vilket.

  • tinee

    jag tänkte bara skriva in en liten notisssss
    JAG ÄR GRAVID WEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    efter 1 år med pergon så har de tatt sig äntligen... trippelkur
    har bf 21 oktober
    är i vecka 7

  • WilmasSara

    Grattis till graviditeten!

    Jag måste säga att jag känner precis samma frustration som ni andra. Har en dotter som fyller snart 2år och fick veta 3 dagar efter förlossningen att jag inte skall bli gravid igen. Inte för att jag inte kan bli gravid men blev riktigt sjuk under min förlossning och var nära på att stryka med.
    Så jag har blivit avrådd att skaffa fler barn och det är en sorg som jag har svårt att acceptera.
    Har också fått några irreterande kommentarer och speciellt när folk tittar ner på magen och säger är det inte dags för nr. 2 snart....att folk inte fattar att alla är inte gjorda för att producera barn och att det är skitjobbigt som det är.

    Jag har också fått till mig att fokusera på din dotter och det gör jag verkligen men sorgen finns där ändå.

    Nu har vi bestämt oss för att adoptera och det kommer ta ett tag tills vi får ett syskon. Det är en annan typ ab graviditet och det skall bli en spännande resa.

  • Majja78

    marrevillhabarn : Det var som om jag själv hade skrivit ditt inlägg. Min mamma säger typ samma sak, sluta tänk på det, du stressar säkert bara upp dig Maja, det gick så bra för mig, tänk jag blev gravid på första försöket med er alla, (vi är 4 syskon), så det är säkert det att du stressar upp dig.

    Va fan första gången vi försökte, var jag ju för fan inte stressad jag trodde det skulle gå direkt. Det funkade ändå inte...med tiden har jag iof blivit mer och mer stressad men inte så pass att min mens blir oregelbunden eller nåt sånt. Den är sjukt j-la punktlig. Blir så trött och ledsen över detta, vill så gärna ha barn. Alla mina kompisar har redan barn, många är inne på andra och tredje barnet, och alla frågar om inte jag och min sambo ska försöka snart...ehe som om vi inte försöker... Sen kommer ju dem som inte ens ville ha barn men som råkade bli gravid och sen säger de lite likgiltigt, Oj shit va lätt det är att bli gravid, gick ju på första försöket. Fy vad arg jag blir då men säger inget, jag står där bara och säger: Men vad kul, härligt stort grattis!
    Ja livet känns verkligen orättvist emellanåt, men vår tid kommer väl får jag hoppas! Det funkade ju för TS, som tom startade denna tråd...det gav mig lite hopp i allt det hemska.

    Lycka till Tinee med graviditeten!!

  • Potatismos

    När jag sitter här och läser alla era inlägg så blir man så förbannad på att folk inte kan fatta hur tufft det är då man inte lyckas.. Har själv två misslyckade IVF bakom mig.
    Alla i min omkrets har barn eller så är de gravida, ja såklart kul för dem, men jag då.
    Ibland när jag sitter och tänker på vilket helvete det kan vara så kan jag gråta hela dagar, men då blir min sambo så tokig på mig..

    Och det här med ålder, du är ju inte så gamal än, nä vadå, jag vill ha barn nu..

    Kram på er

  • marrevillhabarn

    Hej Potatismos! känner med dig. Min sambo blir tosig på mig när jag gråter för ingenting. Känner att han aldrig kommer att förstå hur man känner det. Dom i min omgiving som man minst anade skulle bli gravida eller överhuvudtaget inte vill ha barn dom blir fan på smällen.
    det är så sjuk orättvist,vad har vi gjort för att förtjäna detta, VA????

  • marrevillhabarn

    Går på utredning nu och dom har hittat ett litet fel på mig så nu ska jag äta hormoner ocg öästrogen. skönt att veta att det inte hade fungerat hur jag än hade slutat tänka på det. så där fick att som sagt det en smocka på näsan Ha Ha.

    Hoppas så att det ska fungera med det

  • mulan

    TS: Det är bara att inse att man inte slipper dessa kommentarer tyvärr. Det beror ju för det mesta på okunskap. Men det gör så fruktansvärt ont varje gång man får höra detta och det spelar ingen roll hur många gånger man säger att det inte går att sluta tänka på det. GRRRRRR {#lang_emotions_yell}!!! Förr blev man ledsen men nu blir jag mer och mer förbannad för varje gång jag får höra det.
    Du är iaf inte ensam om detta.
    Kramar!!!


    ~~ ** Försöker titta framåt igen **~~
Svar på tråden sluta tänk på de