• carithal

    40 åring kämpar

    Hej på er allihopa. Har en fråga till er kunniga här. Jag hade öl runt den 12/8. Har fått rosa flytningar (3 dagar sen, 20/8 idag) får inget på trosan/bindan, bara på papperet. Å nu tog jag ett äl och ett gravtest. Gravtestet visade inget men fick utslag på äl testet... Vad kan det bero på? Min mens ska komma runt lördag (26/8)

  • Svar på tråden 40 åring kämpar
  • Vickan I

    Blödningen kan vara en nidblödning. Håller tummarna. Eller en vanlig mellanblödning. Var ältestet positivt. Dvs fullt utslag? Eller två streck, men inte lika starka. Många får två streck genom hela cykeln på ältest. Inget konstigt.

  • Vickan I

    Jag läste från mobilen innan och såg inte att bilder fanns! Nu ser jag dem från datorn. Som sagt är det svårt säga. Många får utslag (inte positivt) på ägglossningstest genom hela cykeln. Det är vanligt och inte konstigt på något sätt. En del får utslag när mensen närmar sig osv. En del får utslag på ägglossningstest för att de är gravida, men då borde graviditetstestet också ge positivt. Du har ju en bit kvar till BIM så håller tummarna för dig.

  • carithal

    Tyvärr fick jag min mensvärk å blöder nu som jag brukar göra vid mens. Men vet inte nu när jag ska skriva i "mens börjar" i min app Period Tracker. Nu eller då när jag började få rosa på papperet

  • Vickan I

    Skit också. Vad tråkigt. Då var det kanske så att du fick utslag av att mensen var på gång eller så är du en av dem som får utslag jämt. Jag skulle skrivit in idag som mensens första dag och inte räknat dagarna av spottings.

  • carithal

    Hej. Fick åka in till akuten inatt. Blödde som tusan å hade så fruktansvärt ont så jag kunde knappt gå å sitta. Men jag blev hemskickad efter några timmar då gynläkaren var fast i förlossningen. Så dom tog bara ett kissprov, blodtryck å puls. Kissprovet fick jag inte ens veta resultatet på. Blev inte ens undersökt i underlivet. Men fick någon medicin via dropp som skulle ta bort smärtan. Blöder mer idag å det kommer ut slemmiga å blodiga klumpar (ursäkta beskrivningen)

Svar på tråden 40 åring kämpar