Var i lagget häller du pannkakssmeten?
Fick frågan idag av min lillasyster när vi pratade mat, så jag vidarebefodrar frågan till er. Hur gör ni?
Fick frågan idag av min lillasyster när vi pratade mat, så jag vidarebefodrar frågan till er. Hur gör ni?
Var som helst bara det inte är utanför. Det är slumpen som avgör.
(Det heter pannkakslaggen, inte lagget.)
(Det heter pannkakslaggen, inte lagget.)
När jag läste lagget tänkte jag på att jag säger ett pannkakslagg samtidigt som jag säger pannkakslaggen, så ologiskt haha
Jag häller i i mitten och sen vickar ut. Alltid så lite smet att den inte blir rund. Vill vara säker på att den blir så tunn som möjligt.
När jag läste lagget tänkte jag på att jag säger ett pannkakslagg samtidigt som jag säger pannkakslaggen, så ologiskt haha
Jag häller i i mitten och sen vickar ut. Alltid så lite smet att den inte blir rund. Vill vara säker på att den blir så tunn som möjligt.
Häller som ett C eller O längs kanten och vickar inåt.
I mitten i smöret, rullar ut det i cirklar, ca två varv och sen ett skak fram och tillbaka, så brukar det bli perfekt.
Undra hur många pannkakor man gjort i sitt liv, ett snabb överslag hintar om en bit över 20000.