• Anonym (Nyfik­en)
    Sun 21 Feb 2021 11:36
    222852 visningar
    529 svar
    -2 +2
    529
    222852

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • Anonym (Q 40+)
    Thu 23 Mar 2023 18:32
    +3
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-03-23 10:08:57 följande:
    Otroligt roligt att se dig tillbaka här! Och samtidigt få en uppdatering av dig. Trist att din perfekta älskare har gått vidare, men otroligt roligt för dig att du har påbörjat en ny relation. Är arrangemanget på samma sätt, att du träffar honom utanför Sverige? Det jag blir nyfiken av, är hur du fick kontakt med din nya äskare. Om jag kommer ihåg rätt så hade din man en stor roll, när du träffade din före detta älskare. Har det varit samma sak nu?

    Du utnyttjar verkligen alla möjligheter, som livet ger dig. Jag blir både förundrad och avundsjuk på sitt sätt att vara och leva.

    Tack!
    Jag har tidigare gjort valet att prioritera verkliga livet. Kanske tyckte jag också att jag hade berättat det mesta i tråden. Därför föll det sig naturligt att göra ett uppehåll, både från FL, från mycket på nätet och avstå från sociala medier.
    Jag kan intyga att det var rätt val. Jag har haft en underbar tid och jag har haft tid och möjlighet att fokusera på det som är viktigast för mig.

    Ja, lite trist att det är slut med min bästa älskare. Jag visste ju att det troligen skulle komma, men jag kan erkänna att det har medfört en del svåra känslor och en hel del saknad. Men jag väljer mer att fokusera på att vi hade en fantastisk tid tillsammans, det blev några år, massor av härliga upplevelser på så många plan. Jag förstår nu att det kanske var naturligt att det skulle hända i samband med att världen återigen öppnade upp sig efter pandemin och när det återigen blev vanligare med alla olika typer av möten mellan människor.

    Mina och våra tidigare erfarenheter gjorde det säkert lättare för mig och oss att vara öppna och nyfikna vilket ledde fram till att vi träffade en ny älskare.
    Ja det skedde i anknytning till vår semesterort i ett annat land. Vi hade tidigare sett varandra på nakenstranden och efter att vi råkat mötas några gånger så hade vi utbytt ett igenkännande leende eller ett hej. 


    En dag, vid ett tillfälle, råkade det falla sig naturligt att han på ett artigt och fint sätt tog kontakt med oss och vi började prata helt vänskapligt och naturligt, under en rätt så kort stund.
    Senare kunde jag dock ibland märka att mannen från avstånd kollade in mig lite extra och när jag råkade upptäcka att han tittade så gav han mig ett fint leende, i stället för att bara snabbt titta bort så som de flesta brukar göra.
    Min man frågade (som vanligt...) vad jag tyckte om den där mannen och han sade att han tydligt kunde märka att mannen gillade mig. Jag svarade att jag tyckte mannen var mycket trevlig och kanske att jag också kunde tycka att han var lite attraktiv.
    Min man lade också märke till att mannen tittade lite extra på mig och uppmuntrade mig att leka lite, att låtsas "råka" visa lite mera och att besvara hans leende. Min man gjorde tydligt för mig, utan att säga det rakt ut, att jag gärna fick flirta lite och kanske ta ett steg till om jag kände för det. 


    Som en uppmuntran och kanske inspiration till dig och andra ska jag försöka beskriva starten...
    Vid vårt nästa besök på stranden tog mannen återigen kontakt med oss på ett artigt sätt när han anlände, frågade om han fick lägga sin handduk på platsen intill oss, bjöd oss på en drink och snacks. Vi samtalade och hade trevligt på ett vänskapligt sätt, samtidigt som han kollade lite på mig och vi utbytte lite blickar och leenden. Vi umgicks alla tre, solade, badade, gick samtidigt till duschen. 


    Senare på eftermiddagen skulle vi tre bada igen, men precis nere vid vattnet måste min man vända tillbaka till vår plats på stranden för att fixa en sak, så jag och mannen gick ensamma i vattnet. Han frågade artigt om han fick komma nära mig och om han fick krama mig. Jag svarade ja, samtidigt som jag tittade upp mot stranden bara för att ganska långt borta se min man, med ryggen vänd mot oss, verkade han vara helt upptagen att fixa med något viktigt.
    Med ett leende förstod jag direkt att min älskade och busiga make gjorde det helt medvetet för att underlätta och ge en utmärkt chans för mig och mannen att på ett lättsamt sätt närma oss varandra. Inga andra människor var riktigt nära oss. Vi kramades, skrattade, såg in i varandras ögon, log mot varandra, pussades, och eftersom vi var nakna, solen sken och vattnet var skönt, så uppstod ett otroligt härligt ögonblick, och med kropparna mot varandra kunde jag tydligt känna att mannen verkligen uppskattade mig och vår närhet.
    Jag vill inte skriva en novell men jag tror mina ord räcker för alla att förstå att detta var inledningen.

    Ja, min make har återigen haft en stor roll.
    Det skulle visa sig att han hade haft lite kontakt med mannen, intygat att det var helt ok att han flirtade med mig, och om jag gav positivt gensvar så hade min make både gett tillåtelse och uppmuntrat honom att försöka gå ett steg till.
    Allt detta alltså i hemlighet för mig...
    I ögonblicket när jag senare fick reda på det så fick jag för en sekund lite blandade känslor. Men jag valde att försöka se det som enbart positivt och eftersom allt hade mynnat ut i något som jag gillade och som var så bra för mig så kunde jag snart se det enbart som ett jättekul bus som ledde till något mycket positivt.

    Jag försöker medvetet anstränga mig ta vara på det kärleken och livet erbjuder mig. Jag har stöd från min älskade make, vilket är en mycket god förutsättning.
    Var inte förundrad och avundsjuk utan försök sträva efter att göra medvetna val, sträva efter att vara mera öppen för chanser och möjligheter, våga ta ett steg över en tröskel, våga börja doppa tån. Att bara doppa tån lite grand är ju inte farligt, särskilt inte du också har stöd och uppmuntran från din make! Sedan hur långt du vill gå, på vilket sätt och vad ni två vill uppleva, det får väl visa sig med tiden. 


    Du behöver aldrig ångra om du väljer ta chansen att försöka något men du vet att man alltid riskerar att få ångra om man inte tar vara på chansen.
    Att vara öppen och ta chansen ger en möjlighet. Man riskerar självfallet att det inte blir bara helt bra men då är det ju bara att ta ett steg tillbaka för att sedan vara beredd att försöka igen och ta en annan chans. Chansen att lyckas bättre är ju självfallet mycket större nu när man har lärt sig något från förra gången. 


    En sak är säker, om man inte tar chansen så får man inte heller någon möjlighet, och det kan man för alltid få ångra.

  • Anonym (Kåt)
    Fri 24 Mar 2023 09:45
    +1
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-23 18:32:58 följande:

     


    En sak är säker, om man inte tar chansen så får man inte heller någon möjlighet, och det kan man för alltid få ångra.


    Jag önskar jag hade en så fin man som du. Jag behöver få utlopp, men det är så svårt. Längtar efter att utforska fler män än min make.
  • Anonym (Kåt)
    Fri 24 Mar 2023 10:26
    Anonym (M) skrev 2023-03-24 10:04:59 följande:
    Börja med att bjud in en tjej så kan du bygga vidare sen
    En tjej? Men jag vill ju ha sex med en man?
  • Anonym (Q 40+)
    Fri 24 Mar 2023 15:56
    -1 +3
    Anonym (Kåt) skrev 2023-03-24 09:45:14 följande:
    Jag önskar jag hade en så fin man som du. Jag behöver få utlopp, men det är så svårt. Längtar efter att utforska fler män än min make.

    Ja jag har en fin man på väldigt många sätt. 
    Men det mest betydelsefulla i sammanhanget är nog att vi tillsammans verkligen ansträngt oss att aktivt se till att ha en fin relation.
    Det har inte kommit av sig själv utan det är verkligen något som vi ömsesidigt har bestämt oss för och som vi tillsammans har jobbat på och som vi lägger oss vinning om att fortsätta jobba på.
    Man får den relation man förtjänar, och kanske gäller också att man får den partner som man förtjänar? Då menar jag inte valet av partner, utan jag menar mera att man i hög utsträckning får det bemötande från sin partner som man förtjänar.


    Är du verkligen helt säker på var du har din man i det här?
    Kan det finnas en möjlighet att du tror att du vet, att du har bildat dig en uppfattning, men att du inte helt säkert vet?

    Eller skulle det kunna finnas en möjlighet att din man inte vet helt säkert vad han vill och vad han skulle kunna vara intresserad av att testa om allt föll sig rätt? Kan det vara möjligt att det bara är så att han inte har blivit tillräckligt öppen och nyfiken för nya och spännande saker?

    Om du är intresserad, men din man i dagsläget inte är intresserad, så har du ändå alla möjligheter att med uppmuntran och positiv påverkan försöka få honom mera öppen och nyfiken.
    Du kan ju i vart fall alltid påverka dig själv och dina egna handlingar.
    Har du verkligen genuint tagit reda på vad han vill, vad han är nyfiken på och vad han önskar sig?
    Om du själv kan göra något, om du kan börja med att gå före och visa vägen genom att ge honom något som han önskar sig så kan det vara en inledning och det kan motivera honom till att vilja ge dig något som du önskar dig.
    Att pröva den metoden ligger helt i dina egna händer och har inget att göra med vad din man vill eller inte vill.

    Min erfarenhet är att med kvinnlig list, med uppmuntran och med positiv påverkan, så brukar det vara fullt möjligt att påverka andra människor att vilja gå i en viss riktning. Det brukar vara enklare att positivt påverka och styra en person i en viss riktning när det gäller en person man verkligen har lärt känna på djupet, som då ens egen man, och den ansträngningen brukar löna sig.

    Har du läst mina tidigare inlägg?
    Jag beskriver hur min man verkligen fick anstränga sig, han fick själv på eget bevåg börja bemöta mig annorlunda och han valde att börja agera på ett sådant sätt så att jag i min tur blev öppen och fick en vilja att bemöta honom. Han fick göra det i ett projekt som sträckte sig över flera år, för att få mig tillräckligt nyfiken och öppen för att ta mina första försiktiga små steg på den väg som han önskade för oss båda och som sedan har visat sig vara så lyckosam för mig.
    Och har du läst de råd jag har gett till andra män som önskar detta?
    Samma gäller ju för dig, fast då omvänt manligt/kvinnligt. Det ligger i dina händer att starta ditt projekt och att åtminstone försöka få saker att gå i den riktning som du önskar dig.

    Och enligt min erfarenhet så brukar kvinnor i allmänhet ha lättare att agera på ett sådant sätt att hennes man blir öppen, nyfiken, motiverad och får en egen vilja att gå i den riktningen som kvinnan önskar sig.
    Där tror jag att det i allmänhet är lättare för en kvinna att med positiv påverkan, och med kvinnlig list, leda mannen i den riktning hon önskar medan det oftast är en svårare uppgift för mannen att på samma sätt leda kvinnan i en viss riktning.
    Ingen av oss har väl hört talas om att en man med hjälp av "manlig list" lyckas leda en kvinna till att vilja ändra sin riktning..?

    Intressera dig för ämnet, läs på, ta reda på hur andra har gjort och hur de har lyckats. Också vad som inte brukar lyckas.
    Ta eget ansvar för att börja agera på ett sådant sätt så dina chanser ökar.
    Det finns oändligt många olika möjligheter gällande hur man själv kan agera för att lyckas få saker (mannen) att gå i den riktning man själv önskar. OÄNDLIGT.
    Välj aktivt att inte se på din man som ett hopplöst fall, se inte på att det är ett hopplöst projekt, för då kan du ju aldrig lyckas få ens något av allt det som du önskar dig.
    Om man bara konstaterar för sig själv vad man önskar sig, eller om man bara berättar för sin partner vad man önskar sig, för att sedan ta ett steg tillbaka och iaktta att inget hände, man bara konstaterar att det inte lyckades, att han inte lyckades, så har man själv skaffat sig ett misslyckande.
    Man måste själv ta eget ansvar och börja agera lite mera begåvat än så om man vill försöka se till att ge sig själv chansen att lyckas få åtminstone något av vad man önskar sig.

    Det finns inte en enda människa i hela världen som inte går att påverka. Ens egen man är nog generellt rätt så enkel att påverka, t ex genom att använda positiv påverkan och kvinnlig list.

  • Sat 25 Mar 2023 06:50
    +1
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-24 15:56:14 följande:

    Ja jag har en fin man på väldigt många sätt. 
    Men det mest betydelsefulla i sammanhanget är nog att vi tillsammans verkligen ansträngt oss att aktivt se till att ha en fin relation.
    Det har inte kommit av sig själv utan det är verkligen något som vi ömsesidigt har bestämt oss för och som vi tillsammans har jobbat på och som vi lägger oss vinning om att fortsätta jobba på.
    Man får den relation man förtjänar, och kanske gäller också att man får den partner som man förtjänar? Då menar jag inte valet av partner, utan jag menar mera att man i hög utsträckning får det bemötande från sin partner som man förtjänar.


    Är du verkligen helt säker på var du har din man i det här?
    Kan det finnas en möjlighet att du tror att du vet, att du har bildat dig en uppfattning, men att du inte helt säkert vet?

    Eller skulle det kunna finnas en möjlighet att din man inte vet helt säkert vad han vill och vad han skulle kunna vara intresserad av att testa om allt föll sig rätt? Kan det vara möjligt att det bara är så att han inte har blivit tillräckligt öppen och nyfiken för nya och spännande saker?

    Om du är intresserad, men din man i dagsläget inte är intresserad, så har du ändå alla möjligheter att med uppmuntran och positiv påverkan försöka få honom mera öppen och nyfiken.
    Du kan ju i vart fall alltid påverka dig själv och dina egna handlingar.
    Har du verkligen genuint tagit reda på vad han vill, vad han är nyfiken på och vad han önskar sig?
    Om du själv kan göra något, om du kan börja med att gå före och visa vägen genom att ge honom något som han önskar sig så kan det vara en inledning och det kan motivera honom till att vilja ge dig något som du önskar dig.
    Att pröva den metoden ligger helt i dina egna händer och har inget att göra med vad din man vill eller inte vill.

    Min erfarenhet är att med kvinnlig list, med uppmuntran och med positiv påverkan, så brukar det vara fullt möjligt att påverka andra människor att vilja gå i en viss riktning. Det brukar vara enklare att positivt påverka och styra en person i en viss riktning när det gäller en person man verkligen har lärt känna på djupet, som då ens egen man, och den ansträngningen brukar löna sig.

    Har du läst mina tidigare inlägg?
    Jag beskriver hur min man verkligen fick anstränga sig, han fick själv på eget bevåg börja bemöta mig annorlunda och han valde att börja agera på ett sådant sätt så att jag i min tur blev öppen och fick en vilja att bemöta honom. Han fick göra det i ett projekt som sträckte sig över flera år, för att få mig tillräckligt nyfiken och öppen för att ta mina första försiktiga små steg på den väg som han önskade för oss båda och som sedan har visat sig vara så lyckosam för mig.
    Och har du läst de råd jag har gett till andra män som önskar detta?
    Samma gäller ju för dig, fast då omvänt manligt/kvinnligt. Det ligger i dina händer att starta ditt projekt och att åtminstone försöka få saker att gå i den riktning som du önskar dig.

    Och enligt min erfarenhet så brukar kvinnor i allmänhet ha lättare att agera på ett sådant sätt att hennes man blir öppen, nyfiken, motiverad och får en egen vilja att gå i den riktningen som kvinnan önskar sig.
    Där tror jag att det i allmänhet är lättare för en kvinna att med positiv påverkan, och med kvinnlig list, leda mannen i den riktning hon önskar medan det oftast är en svårare uppgift för mannen att på samma sätt leda kvinnan i en viss riktning.
    Ingen av oss har väl hört talas om att en man med hjälp av "manlig list" lyckas leda en kvinna till att vilja ändra sin riktning..?

    Intressera dig för ämnet, läs på, ta reda på hur andra har gjort och hur de har lyckats. Också vad som inte brukar lyckas.
    Ta eget ansvar för att börja agera på ett sådant sätt så dina chanser ökar.
    Det finns oändligt många olika möjligheter gällande hur man själv kan agera för att lyckas få saker (mannen) att gå i den riktning man själv önskar. OÄNDLIGT.
    Välj aktivt att inte se på din man som ett hopplöst fall, se inte på att det är ett hopplöst projekt, för då kan du ju aldrig lyckas få ens något av allt det som du önskar dig.
    Om man bara konstaterar för sig själv vad man önskar sig, eller om man bara berättar för sin partner vad man önskar sig, för att sedan ta ett steg tillbaka och iaktta att inget hände, man bara konstaterar att det inte lyckades, att han inte lyckades, så har man själv skaffat sig ett misslyckande.
    Man måste själv ta eget ansvar och börja agera lite mera begåvat än så om man vill försöka se till att ge sig själv chansen att lyckas få åtminstone något av vad man önskar sig.

    Det finns inte en enda människa i hela världen som inte går att påverka. Ens egen man är nog generellt rätt så enkel att påverka, t ex genom att använda positiv påverkan och kvinnlig list.


    Fantastiskt fint inlägg. Att inte bara prata utan att agera, att gå den andre till mötes och försöka göra den lycklig. Gott föder gott.

    Dock tror jag inte att det är så stor skillnad mellan kvinnor och män. Visst finns "manlig list"!

    Att inte bli sur, inte tjata, ge mer än man kräver. "Det är saligare att giva än att taga."
  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Sat 25 Mar 2023 12:29
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-23 18:32:58 följande:

    Tack!
    Jag har tidigare gjort valet att prioritera verkliga livet. Kanske tyckte jag också att jag hade berättat det mesta i tråden. Därför föll det sig naturligt att göra ett uppehåll, både från FL, från mycket på nätet och avstå från sociala medier.
    Jag kan intyga att det var rätt val. Jag har haft en underbar tid och jag har haft tid och möjlighet att fokusera på det som är viktigast för mig.

    Ja, lite trist att det är slut med min bästa älskare. Jag visste ju att det troligen skulle komma, men jag kan erkänna att det har medfört en del svåra känslor och en hel del saknad. Men jag väljer mer att fokusera på att vi hade en fantastisk tid tillsammans, det blev några år, massor av härliga upplevelser på så många plan. Jag förstår nu att det kanske var naturligt att det skulle hända i samband med att världen återigen öppnade upp sig efter pandemin och när det återigen blev vanligare med alla olika typer av möten mellan människor.

    Mina och våra tidigare erfarenheter gjorde det säkert lättare för mig och oss att vara öppna och nyfikna vilket ledde fram till att vi träffade en ny älskare.
    Ja det skedde i anknytning till vår semesterort i ett annat land. Vi hade tidigare sett varandra på nakenstranden och efter att vi råkat mötas några gånger så hade vi utbytt ett igenkännande leende eller ett hej. 


    En dag, vid ett tillfälle, råkade det falla sig naturligt att han på ett artigt och fint sätt tog kontakt med oss och vi började prata helt vänskapligt och naturligt, under en rätt så kort stund.
    Senare kunde jag dock ibland märka att mannen från avstånd kollade in mig lite extra och när jag råkade upptäcka att han tittade så gav han mig ett fint leende, i stället för att bara snabbt titta bort så som de flesta brukar göra.
    Min man frågade (som vanligt...) vad jag tyckte om den där mannen och han sade att han tydligt kunde märka att mannen gillade mig. Jag svarade att jag tyckte mannen var mycket trevlig och kanske att jag också kunde tycka att han var lite attraktiv.
    Min man lade också märke till att mannen tittade lite extra på mig och uppmuntrade mig att leka lite, att låtsas "råka" visa lite mera och att besvara hans leende. Min man gjorde tydligt för mig, utan att säga det rakt ut, att jag gärna fick flirta lite och kanske ta ett steg till om jag kände för det. 


    Som en uppmuntran och kanske inspiration till dig och andra ska jag försöka beskriva starten...
    Vid vårt nästa besök på stranden tog mannen återigen kontakt med oss på ett artigt sätt när han anlände, frågade om han fick lägga sin handduk på platsen intill oss, bjöd oss på en drink och snacks. Vi samtalade och hade trevligt på ett vänskapligt sätt, samtidigt som han kollade lite på mig och vi utbytte lite blickar och leenden. Vi umgicks alla tre, solade, badade, gick samtidigt till duschen. 


    Senare på eftermiddagen skulle vi tre bada igen, men precis nere vid vattnet måste min man vända tillbaka till vår plats på stranden för att fixa en sak, så jag och mannen gick ensamma i vattnet. Han frågade artigt om han fick komma nära mig och om han fick krama mig. Jag svarade ja, samtidigt som jag tittade upp mot stranden bara för att ganska långt borta se min man, med ryggen vänd mot oss, verkade han vara helt upptagen att fixa med något viktigt.
    Med ett leende förstod jag direkt att min älskade och busiga make gjorde det helt medvetet för att underlätta och ge en utmärkt chans för mig och mannen att på ett lättsamt sätt närma oss varandra. Inga andra människor var riktigt nära oss. Vi kramades, skrattade, såg in i varandras ögon, log mot varandra, pussades, och eftersom vi var nakna, solen sken och vattnet var skönt, så uppstod ett otroligt härligt ögonblick, och med kropparna mot varandra kunde jag tydligt känna att mannen verkligen uppskattade mig och vår närhet.
    Jag vill inte skriva en novell men jag tror mina ord räcker för alla att förstå att detta var inledningen.

    Ja, min make har återigen haft en stor roll.
    Det skulle visa sig att han hade haft lite kontakt med mannen, intygat att det var helt ok att han flirtade med mig, och om jag gav positivt gensvar så hade min make både gett tillåtelse och uppmuntrat honom att försöka gå ett steg till.
    Allt detta alltså i hemlighet för mig...
    I ögonblicket när jag senare fick reda på det så fick jag för en sekund lite blandade känslor. Men jag valde att försöka se det som enbart positivt och eftersom allt hade mynnat ut i något som jag gillade och som var så bra för mig så kunde jag snart se det enbart som ett jättekul bus som ledde till något mycket positivt.

    Jag försöker medvetet anstränga mig ta vara på det kärleken och livet erbjuder mig. Jag har stöd från min älskade make, vilket är en mycket god förutsättning.
    Var inte förundrad och avundsjuk utan försök sträva efter att göra medvetna val, sträva efter att vara mera öppen för chanser och möjligheter, våga ta ett steg över en tröskel, våga börja doppa tån. Att bara doppa tån lite grand är ju inte farligt, särskilt inte du också har stöd och uppmuntran från din make! Sedan hur långt du vill gå, på vilket sätt och vad ni två vill uppleva, det får väl visa sig med tiden. 


    Du behöver aldrig ångra om du väljer ta chansen att försöka något men du vet att man alltid riskerar att få ångra om man inte tar vara på chansen.
    Att vara öppen och ta chansen ger en möjlighet. Man riskerar självfallet att det inte blir bara helt bra men då är det ju bara att ta ett steg tillbaka för att sedan vara beredd att försöka igen och ta en annan chans. Chansen att lyckas bättre är ju självfallet mycket större nu när man har lärt sig något från förra gången. 


    En sak är säker, om man inte tar chansen så får man inte heller någon möjlighet, och det kan man för alltid få ångra.


    Jag tackar alla ödmjukast för ditt svar. Otroligt sällsynt att träffa på någon i ett forum, som tar sig den tiden och skriver sådana här utförliga och ärliga svar. Du har en speciell plats i mitt hjärta, för hur du skriver, och hur du beskriver dig och ditt liv.  En mer vältalig, klok och sansad representant för den livsstilen du har valt går verkligen inte att hitta. Du lyckas dessutom  att få mig att känna en stor lust och längtan till att verkligen ta ett antal steg i den här riktningen.

    Sedan att mentalt komma till den platsen du är på är ju inget som går över natten. Att som du referera till din älskare, pojkvän, andra man i samtalen med din man, utan att känna en enorm anspänning, det känns väldigt avlägset för mig.

    Jag är fullt medveten om att ansvaret för att göra detta vägval är mitt eget. Finns inget som i dagsläget tyder på att min man skulle göra något annat än att stötta och uppmuntra mig. Sedan får -som du skriver- tiden utvisa, hur långt, på vilket sätt och så vidare. 

    Helt klart behöver jag göra mer medvetna val, och sätta mig i situationer, där jag med en mer öppen attityd väsentligt sänker tröskeln och ökar mina möjligheter. När det gäller medvetna val så kan det i mitt fall handla om hur jag klär mig och presenterar mig i olika sammanhang och miljöer, som ett första steg. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte för mig. 
  • Anonym (Man)
    Sat 25 Mar 2023 14:34
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-03-25 12:29:28 följande:
    Jag tackar alla ödmjukast för ditt svar. Otroligt sällsynt att träffa på någon i ett forum, som tar sig den tiden och skriver sådana här utförliga och ärliga svar. Du har en speciell plats i mitt hjärta, för hur du skriver, och hur du beskriver dig och ditt liv.  En mer vältalig, klok och sansad representant för den livsstilen du har valt går verkligen inte att hitta. Du lyckas dessutom  att få mig att känna en stor lust och längtan till att verkligen ta ett antal steg i den här riktningen.

    Sedan att mentalt komma till den platsen du är på är ju inget som går över natten. Att som du referera till din älskare, pojkvän, andra man i samtalen med din man, utan att känna en enorm anspänning, det känns väldigt avlägset för mig.

    Jag är fullt medveten om att ansvaret för att göra detta vägval är mitt eget. Finns inget som i dagsläget tyder på att min man skulle göra något annat än att stötta och uppmuntra mig. Sedan får -som du skriver- tiden utvisa, hur långt, på vilket sätt och så vidare. 

    Helt klart behöver jag göra mer medvetna val, och sätta mig i situationer, där jag med en mer öppen attityd väsentligt sänker tröskeln och ökar mina möjligheter. När det gäller medvetna val så kan det i mitt fall handla om hur jag klär mig och presenterar mig i olika sammanhang och miljöer, som ett första steg. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte för mig. 

    Till dig, men egentligen även till andra kvinnor som läser tråden så OM er man berättar att han går igång på att du har sex med andra så kan du vara säker på att han stöttar dig när eller om så blir. Att behövs tänka på att man är otrogen eller liknande är i mitt tycke bara hjärnspöken. Det är heller inget olagligt att ha sex utom äktenskapet eller förhållandet, kanske moraliskt förkastligt om inte båda parter är med på det men inte olagligt. 


    Själv känner jag att jag vill stötta men absolut inte pressa till något. Vi har regelbundna dialoger om än kanske inte hur hon praktiskt ska komma nära någon annan utan hon stämmer av med frågor om jag skulle vilja se henne suga någon annan eller att någon annan knullar henne. Hon har aldrig fått något annat svar än att hon har mitt fulla stöd och det är något jag skulle vilja uppleva och se. 


    Det jag som man dock vill vara med och påverka är att jag vill ha vetorätt, jag vill att hon berättar innan om hon fått napp och även berättar efteråt om hur det var. Jag vill också ha vetorätt mot vem hon bjuder in även om det ska vara något väldigt speciellt för att jag ska säga nej, jag litar på henne och har hon hittat någon intressant person är inte jag den som ska komma och säga något. 


    Det jag undrar över och som jag är lite osäker på är om jag på något sätt, genom ord eller att visa i handling kan få henne att ta nästa steg och faktiskt känna sig så säker och nyfiken att hon faktiskt tar steget att ta kontakt. I värsta fall får jag vänta förjäves om hon också väntar på rätt tillfälle. Kan/ska jag på något sätt påverka hennes beslut - påverka låter hårt men jag hoppas ni förstår - hon har sagt vid flera tillfällen att hon tycker det låter spännande och hon blir kåt av tanken. Hon har också sagt att hon haft sexuella fantasier om andra som hon gärna skulle vilja uppleva. 

  • Anonym (nyfik­en man)
    Sat 25 Mar 2023 15:04
    +1

    Liten uppdatering här.

    Så min kvinna var med en annan man som hon raggade upp på en hotellbar för ett tag sedan. Jag hade tidigare legat med en gammal KK vid några tillfällen vilket min nuvarande kvinna då tände på. Det var lite utmanande för mig att hon var med någon annan, delvis för att sexet tydligen blev så otroligt bra och också för att hon sen kände sig lite glad när han försökte kontakta henne därefter (men hon sa ju nej till den kontakten).

    Det där lade sig ganska snart och det känns inte alls jobbigt nu, utan tvärtom är jag fortsatt tänd på idén att hon ska vara med andra. Men däremot har vi märkt att vi är så uppfyllda av dessa idéer att det väldigt lätt kommer upp när vi har sex, eller att kåtheten dras igång av att vi börjar pratat om detta. Det är något i det som inte känns helt bra för mig. Jag tror att jag är rädd för att dessa spännande sexuella fantasier och handlingar ska ta över så att vi förlorar förmågan att njuta av vanligt, fint, romantiskt sex. Så på min begäran har vi nu pausat alla planer på sexuella kontakter med andra och också sagt att vi inte ska prata om dessa fantasier alls under denna tid. Vad man fantiserar om själv kan man förstås inte styra över, men förhoppningen är att det ska bli mindre så att vi vill prata om fantasierna hela tiden när vi har sex. Så när den här månaden har gått ska vi utvärdera, och då kommer vi nog planera in fler sexträffar med andra. :)

  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Sun 26 Mar 2023 17:16
    Anonym (Man) skrev 2023-03-25 14:34:37 följande:

    Till dig, men egentligen även till andra kvinnor som läser tråden så OM er man berättar att han går igång på att du har sex med andra så kan du vara säker på att han stöttar dig när eller om så blir. Att behövs tänka på att man är otrogen eller liknande är i mitt tycke bara hjärnspöken. Det är heller inget olagligt att ha sex utom äktenskapet eller förhållandet, kanske moraliskt förkastligt om inte båda parter är med på det men inte olagligt. 


    Själv känner jag att jag vill stötta men absolut inte pressa till något. Vi har regelbundna dialoger om än kanske inte hur hon praktiskt ska komma nära någon annan utan hon stämmer av med frågor om jag skulle vilja se henne suga någon annan eller att någon annan knullar henne. Hon har aldrig fått något annat svar än att hon har mitt fulla stöd och det är något jag skulle vilja uppleva och se. 


    Det jag som man dock vill vara med och påverka är att jag vill ha vetorätt, jag vill att hon berättar innan om hon fått napp och även berättar efteråt om hur det var. Jag vill också ha vetorätt mot vem hon bjuder in även om det ska vara något väldigt speciellt för att jag ska säga nej, jag litar på henne och har hon hittat någon intressant person är inte jag den som ska komma och säga något. 


    Det jag undrar över och som jag är lite osäker på är om jag på något sätt, genom ord eller att visa i handling kan få henne att ta nästa steg och faktiskt känna sig så säker och nyfiken att hon faktiskt tar steget att ta kontakt. I värsta fall får jag vänta förjäves om hon också väntar på rätt tillfälle. Kan/ska jag på något sätt påverka hennes beslut - påverka låter hårt men jag hoppas ni förstår - hon har sagt vid flera tillfällen att hon tycker det låter spännande och hon blir kåt av tanken. Hon har också sagt att hon haft sexuella fantasier om andra som hon gärna skulle vilja uppleva. 


    Jag blir inte fullt övertygad, när jag läser ditt inlägg, att allt kommer bli så bra och att man får rätt stöttning av sin man i alla lägen. När jag läser om att du ska ha VETO rätt så får jag lite funderingar. Jag säger inte att det är så men jag får känslan av att du gärna vill att allt ska vara på dina villkor, och på det sättet du har tänkt att det ska vara. Jag tror det är viktigt att man kan ge och ta i allt detta, så att kvinnan ser och förstår att du gör detta för henne, inte bara för dig. Det är först då som jag tror att kvinnorna kan se och känna tryggheten i allt detta.

    För egen del känner jag stor trygghet i man. Jag känner att han alltid sätter mina känslor och min njutning i första hand. Jag tror dock det kan se lite olika ut i olika förhållanden.
  • Tue 28 Mar 2023 13:07

    Jag tror att det precis här, finns risken med detta. Det är så väldigt enkelt för kvinnor som börjar med den här livsstilen att helt enkelt bli för "frestade" av att det finns oräkneligt antal män därute som vill ligga med dom. Alltid någon sexigare, något hetare.

    Till slut kan det bli en jakt där till slut bara jakten betyder något. Var lämnar det mannen i förhållandet för nånstans?

    En fråga man måste ställa sig.

  • Anonym (Q 40+)
    Tue 28 Mar 2023 16:09
    +1
    Nyfiken666 skrev 2023-03-28 13:07:19 följande:

    Jag tror att det precis här, finns risken med detta. Det är så väldigt enkelt för kvinnor som börjar med den här livsstilen att helt enkelt bli för "frestade" av att det finns oräkneligt antal män därute som vill ligga med dom. Alltid någon sexigare, något hetare.

    Till slut kan det bli en jakt där till slut bara jakten betyder något. Var lämnar det mannen i förhållandet för nånstans?

    En fråga man måste ställa sig.


    Du kanske har rätt i att risken ligger där.

    Men utifrån min erfarenhet, och baserat på alla olika kvinnor som jag har haft kontakt med, så känner jag inte igen risken och frestelsen så som du beskriver den.
    Det finns väldigt många olika människor och olika kvinnor, och kanske någon som stämmer in på din beskrivning, men enligt mig så är de i så fall bara några mycket få undantag.

    Jag tror att du utgår från ditt manliga perspektiv när du tänker att det alltid finns någon sexigare, någon hetare (någon mera välutrustad?)
    Min erfarenhet är inte att särskilt många kvinnor skulle tänka så.
    Men jag har full respekt för att du ser saken ur ett annat perspektiv än jag, för även jag utgår ju från mig själv, från mitt kvinnliga perspektiv och från mina egna erfarenheter.

    Men jag kan hålla med om att du har rätt i att det finns många män därute som vill ligga med en kvinna, eller med många olika kvinnor. Och jag kan hålla med om att rent antalsmässigt har troligen vi kvinnor ett större utbud av partners att välja bland.
    Men vare sig jag eller någon kvinna jag känner väljer agera på detta.

    De gånger jag möjligen har uppfattat något som skulle kunna likna "jakt", något som liknar att en kvinna, eller ett par, vill vara med många olika partners, så har det i så fall endast varit i mycket utpräglade och tydliga swingers-sammanhang.
    Men jag uppfattar inte TS och den här tråden som att det är den utpräglade swingers-livsstilen vi pratar om här.
    Min egen och vår livsstil, och allt som jag har berättat i tråden, refererar inte till det som jag anser vara swingers-livsstilen.
  • Wed 29 Mar 2023 09:21
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-28 16:09:30 följande:
    Du kanske har rätt i att risken ligger där.

    Men utifrån min erfarenhet, och baserat på alla olika kvinnor som jag har haft kontakt med, så känner jag inte igen risken och frestelsen så som du beskriver den.
    Det finns väldigt många olika människor och olika kvinnor, och kanske någon som stämmer in på din beskrivning, men enligt mig så är de i så fall bara några mycket få undantag.

    Jag tror att du utgår från ditt manliga perspektiv när du tänker att det alltid finns någon sexigare, någon hetare (någon mera välutrustad?)
    Min erfarenhet är inte att särskilt många kvinnor skulle tänka så.
    Men jag har full respekt för att du ser saken ur ett annat perspektiv än jag, för även jag utgår ju från mig själv, från mitt kvinnliga perspektiv och från mina egna erfarenheter.

    Men jag kan hålla med om att du har rätt i att det finns många män därute som vill ligga med en kvinna, eller med många olika kvinnor. Och jag kan hålla med om att rent antalsmässigt har troligen vi kvinnor ett större utbud av partners att välja bland.
    Men vare sig jag eller någon kvinna jag känner väljer agera på detta.

    De gånger jag möjligen har uppfattat något som skulle kunna likna "jakt", något som liknar att en kvinna, eller ett par, vill vara med många olika partners, så har det i så fall endast varit i mycket utpräglade och tydliga swingers-sammanhang.
    Men jag uppfattar inte TS och den här tråden som att det är den utpräglade swingers-livsstilen vi pratar om här.
    Min egen och vår livsstil, och allt som jag har berättat i tråden, refererar inte till det som jag anser vara swingers-livsstilen.
    Jag tror dig, dock är jag faktiskt inte helt säker på att alla kvinnor (och män med för den delen även om de inte har samma möjligheter) är fullständigt ärliga med hur dom agerar och tänker i dessa frågor.

    Och samtidigt är det otvetydigt så att antalet potentiella sex-partners för en kvinna som kan tänka sig leva ut på detta sätt är ofantligt mycket större än för en man som tänker i liknande banor. Jag har varit medlem på några kontakt-sajter för sex-dejting och med erfarenhet från dessa har jag kommit i kontakt med några kvinnor som faktiskt är precis på det här sättet. För dom blir det aldrig nog, dom kan ha hur många män som helst. Men skulle dom vara öppna med detta till någon annan? Knappast.
  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Sun 2 Apr 2023 11:10
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-28 16:09:30 följande:
    Du kanske har rätt i att risken ligger där.

    Men utifrån min erfarenhet, och baserat på alla olika kvinnor som jag har haft kontakt med, så känner jag inte igen risken och frestelsen så som du beskriver den.
    Det finns väldigt många olika människor och olika kvinnor, och kanske någon som stämmer in på din beskrivning, men enligt mig så är de i så fall bara några mycket få undantag.

    Jag tror att du utgår från ditt manliga perspektiv när du tänker att det alltid finns någon sexigare, någon hetare (någon mera välutrustad?)
    Min erfarenhet är inte att särskilt många kvinnor skulle tänka så.
    Men jag har full respekt för att du ser saken ur ett annat perspektiv än jag, för även jag utgår ju från mig själv, från mitt kvinnliga perspektiv och från mina egna erfarenheter.

    Men jag kan hålla med om att du har rätt i att det finns många män därute som vill ligga med en kvinna, eller med många olika kvinnor. Och jag kan hålla med om att rent antalsmässigt har troligen vi kvinnor ett större utbud av partners att välja bland.
    Men vare sig jag eller någon kvinna jag känner väljer agera på detta.

    De gånger jag möjligen har uppfattat något som skulle kunna likna "jakt", något som liknar att en kvinna, eller ett par, vill vara med många olika partners, så har det i så fall endast varit i mycket utpräglade och tydliga swingers-sammanhang.
    Men jag uppfattar inte TS och den här tråden som att det är den utpräglade swingers-livsstilen vi pratar om här.
    Min egen och vår livsstil, och allt som jag har berättat i tråden, refererar inte till det som jag anser vara swingers-livsstilen.
    Jag är verkligen ingen person som jagar, och jag kan inte riktigt se mig i någon utpräglad swingers livsstil. Jag är nog på många sätt motsatsen. Sedan så är det väl som alltid att alla människor är olika. Jag kan bara prata för mig själv. Innan min man började prata om att han ville att jag skulle vara med andra män och göra mig mer attraktiv och tillgänglig för andra män, så hade jag överhuvudtaget inte andra män i mina tankar på det sättet. Nu har jag definitivt ett annat intresse för män, och hur njuta med andra män, men jag har verkligen inga tankar på att hela tiden jaga nya män
  • Anonym (Q 40+)
    Sun 2 Apr 2023 21:17
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-04-02 11:10:27 följande:
    Jag är verkligen ingen person som jagar, och jag kan inte riktigt se mig i någon utpräglad swingers livsstil. Jag är nog på många sätt motsatsen. Sedan så är det väl som alltid att alla människor är olika. Jag kan bara prata för mig själv. Innan min man började prata om att han ville att jag skulle vara med andra män och göra mig mer attraktiv och tillgänglig för andra män, så hade jag överhuvudtaget inte andra män i mina tankar på det sättet. Nu har jag definitivt ett annat intresse för män, och hur njuta med andra män, men jag har verkligen inga tankar på att hela tiden jaga nya män
    Nej. Så du och jag är helt överens.
  • Anonym (Nyfik­en) Trådstartaren
    Mon 3 Apr 2023 15:49
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-04-02 21:17:20 följande:
    Nej. Så du och jag är helt överens.
    Ja, vi har väldigt lika inställning till det mesta runt detta ämne, har det visat sig, även om vi är på lite olika platser i livet avseende utlevnad. Du är som en stora syster, som har gjort allt det där, som jag och min man bara har fantiserat om.

    Tack ännu en gång för din erfarenhet och visdom.
  • Anonym (Intre­sserad­)
    Mon 24 Jul 2023 12:41
    +1
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-04-03 15:49:59 följande:
    Ja, vi har väldigt lika inställning till det mesta runt detta ämne, har det visat sig, även om vi är på lite olika platser i livet avseende utlevnad. Du är som en stora syster, som har gjort allt det där, som jag och min man bara har fantiserat om.

    Tack ännu en gång för din erfarenhet och visdom.
    Hej

    Har ni utvecklat detta och tagit det till nästa nivå sedan senaste inlägget?
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män