• Anonym (Nyfiken)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Hejsan, en medelålders kvinna här. Jag har ett långt och stabilt äktenskap med min man.

    Vi har ett bra sexliv. En sak som ofta kommer upp när vi har sex är att min man ofta börjar prata med mig om att jag är med andra män. Jag har förstått att detta inte alls är så ovanligt som man kanske kan tro. Det verkar som liknande saker händer i många relationer.

    Han frågar mig vad jag gillar för män, om det är någon speciell man på mitt jobb, som jag är intresserad av. Och sedan vill han att jag berättar om mina fantasier, hur jag blir förförd och vad mannen gör med mig. Det kan kännas lite obekvämt för mig, men jag märker ju hur tänd min man blir, och summa summarum, så går jag också igång väldigt mycket på dessa fantasier. Det är väl inget att hymla om att jag har haft heta fantasier om andra män, även innan min man började prata om detta.

    Han gör ingen hemlighet av att han vill ta detta ytterligare steg, att gå från fantasier till verklighet. Hittills har jag varit avvisande till detta, men kan inte förneka att det finns något i allt detta som tänder mig. Dock så är det inte så lätt att strunta i allt man har uppfostrats till och alla våra social konventioner.

    Ni kvinnor, som har varit i liknande situationer, att ni har tanker om andra män, och samtidigt pratar med er man om detta, har ni låtit det stanna vid fantasier, eller har ni gått hela vägen? Vore guld att få lite vägledning i mina tankeprocesser runt detta. Känns som ett stort steg. Hur resonerar ni? Positiva argument? Negativ argument?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2021-02-27 15:48
    ..

  • Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män
  • Anonym (Ilse)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-02-04 08:25:00 följande:
    Tack för ditt intressanta svar. Även om jag inte har tagit min resa så långt som du har gjort, så har nog jag gjort en del synliga utseende förändringar också. Som det brukar vara så är det min man som har uppmuntrat mig och pushat mig. Det känns galet när man tänker på det, men har en väldig stor önskan och lust att visa upp mig så sexig som möjligt för andra män. Jag vet ärligt talat inte riktigt var hans gräns går. Sannolikt så vill han det ännu mer, när han vet hur tveksam jag är. Jag har väl alltid känt att min kropp inte är helt perfekt (som de flesta kvinnor känner), vilket har resulterat i att jag snarare skyler den, än framhäver den. Min man ser detta helt annorlunda. Han menar på att kläder som framhäver kroppens former och exponerar kroppen alltid är snyggare, finare och sexigare. Jag förstår mycket bättre idag vad han menar och har ändrat mig en del, men är något som sitter djupt i min själ.  Han har bl a köpt ett par bikini till mig. Det är definitivt sexigare bikinis än jag hade förut. Jag använder inte dem vid varje tillfälle, men ibland. Även när det gäller andra kläder så klär jag mig lite annorlunda idag, men enligt min man så finns det mycket potential kvar. Ja, herregud, vågar knappt tänka på hur min kropp skulle se ut, och vilka klädval jag skulle göra, om min man fick styra fullt ut. Helt klart är det spännande och lustfyllt att tänka på, men fortfarande en bit från min personlighet
    Kul att du börjar se lite annorlunda på din kropp och inte vill dölja den på samma sätt längre. Det finns nog ändå en frihetskänsla i det. Sen måste man kanske inte alltid framhäva den men att du kan göra det när du vill och tycka det är roligt är ju ändå härligt. Jag själv har inte varit missnöjd med min kropp. Jag är ganska vältränad men har kanske mer sett på kroppen tidigare som funktionell och ganska neutral. Jag tror också att jag blivit stoltare över min kropp nu. Just detta med en sexigare bikini känner jag igen, det har jag också nu. Har du även sexigare underkläder?
    När det gäller raggande på sexkontaktsidor så brukar jag visa nakenbilder. Inga vulgära men som ändå visar hur jag ser ut och bilder jag då är nöjd med. Jag var mer kluven till det i början. Kändes lite konstigt att bli så medveten om hur man såg ut men har nu vant mig mer och tycker det är lite roligt med uppskattningen. 
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Ilse) skrev 2023-02-07 08:53:39 följande:
    Kul att du börjar se lite annorlunda på din kropp och inte vill dölja den på samma sätt längre. Det finns nog ändå en frihetskänsla i det. Sen måste man kanske inte alltid framhäva den men att du kan göra det när du vill och tycka det är roligt är ju ändå härligt. Jag själv har inte varit missnöjd med min kropp. Jag är ganska vältränad men har kanske mer sett på kroppen tidigare som funktionell och ganska neutral. Jag tror också att jag blivit stoltare över min kropp nu. Just detta med en sexigare bikini känner jag igen, det har jag också nu. Har du även sexigare underkläder?
    När det gäller raggande på sexkontaktsidor så brukar jag visa nakenbilder. Inga vulgära men som ändå visar hur jag ser ut och bilder jag då är nöjd med. Jag var mer kluven till det i början. Kändes lite konstigt att bli så medveten om hur man såg ut men har nu vant mig mer och tycker det är lite roligt med uppskattningen. 
    Sexiga underkläder har jag nog haft under en ganska lång tid, men nog är det så att jag använder lite sexigare lite oftare. Även där är min man ofta framme och köper åt mig. Helt klart så är väl det han köper lite dyrare och alltid det mest sexiga jag har.

    Vad du är tuff och modig i allt du berättar. Söker du som en ensam kvinna på kontaktsidor, eller tillsammans med din man? Vilka sajter använder du? Att söka aktivt på kontaktsidor känns väldigt långt borta för mig just nu, men jag ska aldrig säga aldrig.
  • Anonym (Q 40+)

    Vad glad jag blir när jag loggar in för första gången på väldigt länge och ser att tråden lever Kyss
    (nedan följer mitt senaste svar till TS, januari 2022, kopierat bara som en påminnelse. Hoppas det är ok att kopiera in det).


    Kanske var jag nu nyfiken att få läsa om TS och hennes man, eller någon annan i tråden, hade tagit något litet steg eller hade haft något härligt äventyr?

    För min och vår egen del fortsätter det mesta i samma riktning. Fortsatt mycket positivt, kärleksfullt och att livet i stort är mycket bra och innehåller fantastiska upplevelser. 


    Det mesta är lika men en stor förändring är att min egen "perfekta" älskare inte längre är min älskare då han har inlett en seriös kärleksrelation och nu är exklusiv med en annan kvinna.
    Det gjorde mig givetvis ledsen (i stunder mycket ledsen...), men jag och vi var inte helt oförberedda och med kärlek, och med extra mycket stöd från min älskade make, så önskar jag dem all lycka.


    Den som tidigare läste mina inlägg, och särskilt lägger märke till mina ord i mitt senaste, förstår att jag i viss mån var förberedd på att min älskare inte skulle komma att vara min för evigt.


    Jättespännande dock att jag (vi) sedan ett par månader har påbörjat en ny relation med en särskilt utvald älskare. Vi har redan fått en god relation som har gett härliga upplevelser. Det är nytt och jättespännande. Jag går in i det med öppna ögon och vi får väl se vad det kan leda till.


    ANONYM (NYFIKEN) SKREV 2022-01-24 14:10:20 FÖLJANDE:
    När jag går tillbaka och ser vad du har skrivit, så skriver du att partnerbyte och swinging inte är något för dig, och att du vill ha en nära och innerlig relation med din enda älskare.

    Baserat på detta, så blev jag lite nyfiken på din kommentar här ovan om "kanske fler män". Jag är väldigt nyfiken på vad du syftar på här. Du får gärna utveckla dina tankar här.
    Jag förstod nästan att min ord "kanske fler män" skulle kunna leda till frågor.
    Som jag har berättat, eller åtminstone antytt, så har det under vår långa resa funnits små äventyr även med andra män och par.
    Och den första gången det hände "på riktigt", som jag skrivit om, var med en annan man och inte med mannen som senare har kommit att bli min enda älskare.
    I min och min makes fantasier kan fler män förekomma. I erotiska berättelser som vi läser eller lyssnar på förekommer fler män.
    Det är dock inget som vi strävar efter att förverkliga men som jag sagt så försöker vi vara öppna och nyfikna. Vi har lovat varandra att om ett spännande tillfälle spontant skulle råka dyka upp i vår väg, att vi åtminstone ska försöka tänka efter en sekund innan vi bara reflexmässigt säger nej.
    Dörren är inte stängd men det är inget vi aktivt söker.

    Just nu är jag mycket nöjd och lycklig. Jag önskar inget annat än att få fortsätta med min nära och innerliga relation med min enda älskare.
    Men min make och jag har också pratat om att vi inte kan ta för givet att min enda älskare i framtiden kommer att vara nöjd med detta. Just nu verkar han inte ha utrymme, eller vara intresserad, av att ha fast relation med en kvinna i tvåsamhet. Men jag skulle alls inte bli förvånad om en fantastisk kvinna hittar honom och lyckas lägga beslag på honom på riktigt. Jag om någon skulle kunna förstå den kvinnan...
  • Anonym (Provat sig fram)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-02-01 12:25:04 följande:
    Ja, vi är nog lika din fru och jag. Känns som jag också måste ha någon form av känslor och attraktion, för att kunna gå vidare med detta. Men som Ilse skriver, så är det nog viktigt att du känner dig komfortabel med vad som sker i form av dejtande, känslor, och fast älskare.

    Min man är nog lite knäpp, men när vi har pratat, så har han uppmuntrat mig att dejta. Han verkar inte bara tända på att jag sexuellt är med en annan man, utan  även känslor och allt annat som kommer med det.

    Lycka till med det som passar er!
    Från början var min bild mest att min sambo skulle ge en avsugning eller ha sex med någon. Men bilden klarnade ganska snabbt över att det är ju bara så mitt huvud fungerar. Hennes behöver närhet, romantik, förspel, kyssar osv för att komma igång fullt ut. Det hela har nog förändrats till att det sexigaste är om hon själv bestämmer med vem, hur, när och var. Jag njuter av hennes tillfredsställelse, och då måste jag också öppna mig för att hon ska kunna leva ut det fullt ut.
  • Anonym (Nyfiken man 44)
    Solig
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-13 19:33:06 följande:

    Vad glad jag blir när jag loggar in för första gången på väldigt länge och ser att tråden lever Kyss
    (nedan följer mitt senaste svar till TS, januari 2022, kopierat bara som en påminnelse. Hoppas det är ok att kopiera in det).


    Kanske var jag nu nyfiken att få läsa om TS och hennes man, eller någon annan i tråden, hade tagit något litet steg eller hade haft något härligt äventyr?

    För min och vår egen del fortsätter det mesta i samma riktning. Fortsatt mycket positivt, kärleksfullt och att livet i stort är mycket bra och innehåller fantastiska upplevelser. 


    Det mesta är lika men en stor förändring är att min egen "perfekta" älskare inte längre är min älskare då han har inlett en seriös kärleksrelation och nu är exklusiv med en annan kvinna.
    Det gjorde mig givetvis ledsen (i stunder mycket ledsen...), men jag och vi var inte helt oförberedda och med kärlek, och med extra mycket stöd från min älskade make, så önskar jag dem all lycka.


    Den som tidigare läste mina inlägg, och särskilt lägger märke till mina ord i mitt senaste, förstår att jag i viss mån var förberedd på att min älskare inte skulle komma att vara min för evigt.


    Jättespännande dock att jag (vi) sedan ett par månader har påbörjat en ny relation med en särskilt utvald älskare. Vi har redan fått en god relation som har gett härliga upplevelser. Det är nytt och jättespännande. Jag går in i det med öppna ögon och vi får väl se vad det kan leda till.


    Jag förstod nästan att min ord "kanske fler män" skulle kunna leda till frågor.
    Som jag har berättat, eller åtminstone antytt, så har det under vår långa resa funnits små äventyr även med andra män och par.
    Och den första gången det hände "på riktigt", som jag skrivit om, var med en annan man och inte med mannen som senare har kommit att bli min enda älskare.
    I min och min makes fantasier kan fler män förekomma. I erotiska berättelser som vi läser eller lyssnar på förekommer fler män.
    Det är dock inget som vi strävar efter att förverkliga men som jag sagt så försöker vi vara öppna och nyfikna. Vi har lovat varandra att om ett spännande tillfälle spontant skulle råka dyka upp i vår väg, att vi åtminstone ska försöka tänka efter en sekund innan vi bara reflexmässigt säger nej.
    Dörren är inte stängd men det är inget vi aktivt söker.

    Just nu är jag mycket nöjd och lycklig. Jag önskar inget annat än att få fortsätta med min nära och innerliga relation med min enda älskare.
    Men min make och jag har också pratat om att vi inte kan ta för givet att min enda älskare i framtiden kommer att vara nöjd med detta. Just nu verkar han inte ha utrymme, eller vara intresserad, av att ha fast relation med en kvinna i tvåsamhet. Men jag skulle alls inte bli förvånad om en fantastisk kvinna hittar honom och lyckas lägga beslag på honom på riktigt. Jag om någon skulle kunna förstå den kvinnan...
    Tycker om att läsa dina inlägg. Du skulle starte en blogg!  Flört

    Du har ju som sagt en älskare och jag är lite nyfiken om ditt upplägg. 

    Skulle du (eller din man) vara okej att kalla din älskare för pojkvän? Förändrar ju inte ert sexuella förhållande men ordet känns ändå lite mer förbjudet. 

    Nu när du har en stadig älskare kör ni utan kondom då? 

    Det kan ju vara lite förbjudet som man att erkänna att tanken om sloppy second tänder en, men det är något jag tänder på enormt i fantasin. 

    Brukar din älskare vara kvar när din man "åter tar dig" eller bruka han åka hem innan?

    Skulle din älskare vara okej om du hade fler älskare? Hur ser du på om han ligger med andra kvinnor? Skulle du bli svartsjuk då?

    Får du lättare orgasm med din älskare? Jag kan tänka mig att det blir mer hett med en älskare liksom. 

    Oj många frågor så jag pausar här. 

    Ser fram emot dina svar då jag har blivit lite besatt av tanken att se min snygga fru ligga med en stilig, vältränad yngre man. Min tanke är också att sexet och förhållandet til honom skulle bli bättre om han kunde bli hennes älskare.   Solig
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken man 44) skrev 2023-03-14 18:36:42 följande:
    SoligTycker om att läsa dina inlägg. Du skulle starte en blogg!  Flört

    Du har ju som sagt en älskare och jag är lite nyfiken om ditt upplägg. 

    Skulle du (eller din man) vara okej att kalla din älskare för pojkvän? Förändrar ju inte ert sexuella förhållande men ordet känns ändå lite mer förbjudet. 

    Nu när du har en stadig älskare kör ni utan kondom då? 

    Det kan ju vara lite förbjudet som man att erkänna att tanken om sloppy second tänder en, men det är något jag tänder på enormt i fantasin. 

    Brukar din älskare vara kvar när din man "åter tar dig" eller bruka han åka hem innan?

    Skulle din älskare vara okej om du hade fler älskare? Hur ser du på om han ligger med andra kvinnor? Skulle du bli svartsjuk då?

    Får du lättare orgasm med din älskare? Jag kan tänka mig att det blir mer hett med en älskare liksom. 

    Oj många frågor så jag pausar här. 

    Ser fram emot dina svar då jag har blivit lite besatt av tanken att se min snygga fru ligga med en stilig, vältränad yngre man. Min tanke är också att sexet och förhållandet til honom skulle bli bättre om han kunde bli hennes älskare.   Solig

    Tack för dina vänliga ord, de uppskattas.
    Någon skulle kanske gilla en blogg i ämnet, och det kanske redan finns?, men att starta blogg är inget för mig. 
    För några år sedan gjorde jag ett aktivt val att i högre utsträckning prioritera leva och njuta av det verkliga livet, vilket bl a ledde till att jag valde sluta (nästan helt) med sociala medier, och sluta med mycket annat som stör och stjäl av min dyrbara tid.
    Kanske att jämföra med att medvetet jag valde avstå från FL och den här tråden under ganska lång tid?


    Ja, pojkvän och nästan alla liknande ord är helt ok för oss. Kanske fanns det en laddning, något lite mera "förbjudet", i något ord där i början, för ganska länge sedan. Men nu för tiden kan vi nog använda precis vilka ord som helst, men ofta med ett leende och i lite skämtsam ton. T ex kan min make ibland fråga mig om allt är bra i kontakterna (chat, cam, telefon...) med mig och min "andra man".

    Ja, nu när vi lärt känna varandra kör vi utan kondom.

    Vi har aldrig pratat om "sloppy second" och jag har inte lagt märke till om min make eller min älskare bryr sig särskilt om det, för det är ju liksom något rätt så normalt och något man får räkna med att det kan förekomma i den här livsstilen. Jag tror inte att detta finns med som något betydelsefullt för min make.

    Min man och jag bondar med varandra, han "återerövrar" mig, när det återigen är bara han och jag på tu man hand.
    Det måste inte alltid ske på minuten efter att jag (vi) varit med min älskare utan det kan vara en längre process som pågår under dagar eller t o m en vecka eller två. Det handlar mycket mera om att känslomässigt återanknyta än att ha samlag. Även om sexet ofta blir en följd på att vi känslomässigt återanknyter...
    När jag (vi) träffar min älskare så handlar det allra oftast om att vi också gör många mer saker tillsammans, olika aktiviteter, än att vi bara har sex, ofta vi alla tre tillsammans, ibland bara jag och min älskare. Det kan t ex hända att jag på kvällen/natten har sex med min älskare, bara han och jag, och att vi tre tillsammans gör några andra aktiviteter dagen efter och sedan kanske att jag och min make reser hem. Då kan det ju gå både ett eller två dygn innan jag och min make har sex med varandra.

    Min älskare är nog lite svartsjuk (både min förra och min nya...) och önskar helst att jag inte har någon annan älskare. Men om så vore fallet så tror jag ändå att han skulle vara ok med det, om än inte helt gilla det.
    Jag önskar att min älskare inte "knullar runt" med flera olika kvinnor. Det är nog en av orsakerna till att jag (vi) önskar ha en stadigvarande älskare mycket hellre än att vi skulle leva mera "swingers-liv" där vi och olika partners har sex med många olika. Självfallet kan jag inte kräva och inte inbilla mig att min älskare är exklusiv bara med mig, men jag känner att jag kan lita på att han är en omdömesgill och ansvarstagande person.
    Nej jag känner ingen svartsjuka med mina älskare.
    Dock kan jag ibland känna lite svartsjuka med min egen make, men det har blivit mycket bättre med åren.

    Nej, rent generellt så har jag allra lättast få orgasm med min egen make när han använder tunga och fingrar. Han har övat sig mycket väl under åren...
    Ja, vid t ex enbart penetrerande samlag hade jag lättare få orgasm med min förra älskare. När det gäller just den lilla detaljen så är min förra älskare den allra bästa jag träffat i mitt liv. Så här långt.
    Med min nya älskare vet jag ännu inte riktigt. Vi har inte hunnit öva så jättemycket. Men jag har redan fått flera orgasmer tillsammans med honom och på flera olika sätt.
    Ja, det är mera hett med en älskare. Både att vara ensam med honom men också ibland ännu hetare när vi är tre.
    Vid penetrerande samlag med min make får jag lättast orgasm genom att jag själv samtidigt smeker min klitta. Det har jag övat allra mest på, och jag tycker det är skönt, och min make gillar att jag gör det. Så kommer jag troligen göra även med min nya älskare, om han gillar det.

  • Anonym (Q 40+)

    Nyfiken man 44, m fl...


    Hoppas du/ni har haft tid och lust att läsa mina tidigare inlägg.
    Om du vill dela din fru med en annan man, eller vill att hon ska ha en älskare, så är mitt råd att prioritera ned (helst släppa helt) att låta dina egna drömmar och fantasier styra dig. 


    Mitt råd, och jag tror det är mycket enklare för dig att lyckas, är att du i stället lägger dig vinning om att verkligen på djupet förstå vad det är HON önskar sig, hur ska det gå till och med vilken typ av man ska det vara för att hon ska bli tillräckligt nyfiken, och känna sig trygg nog, för att vilja göra det. 


    Jag vet att min egen make också en gång för länge sedan fantiserade om att se mig med en annan man och att den mannen såg ut och var precis så som min make fantiserade om (t ex ung, vältränad och välutrustad). Men så småningom var han klok nog att inse att för att lyckas så måste han fokusera mycket mera på vad det var jag önskade mig, eller hur och med vem det skulle ske för att jag skulle känna mig tillräckligt trygg, att jag ens skulle acceptera, ha lust, bli tillräckligt nyfiken, för att ens vilja våga testa det. 


    Hoppas jag kan uttrycka mig så att du förstår denna mycket fundamentala skillnad?
    Jag har också skrivit i tidigare inlägg att jag är övertygad att det skiljer väldigt mycket mellan manligt och kvinnligt, och hur vi tänker och känner, gällande detta ämne.

  • Anonym (Nyfiken man 44)
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-14 20:07:15 följande:

    Nyfiken man 44, m fl...


    Hoppas du/ni har haft tid och lust att läsa mina tidigare inlägg.
    Om du vill dela din fru med en annan man, eller vill att hon ska ha en älskare, så är mitt råd att prioritera ned (helst släppa helt) att låta dina egna drömmar och fantasier styra dig. 


    Mitt råd, och jag tror det är mycket enklare för dig att lyckas, är att du i stället lägger dig vinning om att verkligen på djupet förstå vad det är HON önskar sig, hur ska det gå till och med vilken typ av man ska det vara för att hon ska bli tillräckligt nyfiken, och känna sig trygg nog, för att vilja göra det. 


    Jag vet att min egen make också en gång för länge sedan fantiserade om att se mig med en annan man och att den mannen såg ut och var precis så som min make fantiserade om (t ex ung, vältränad och välutrustad). Men så småningom var han klok nog att inse att för att lyckas så måste han fokusera mycket mera på vad det var jag önskade mig, eller hur och med vem det skulle ske för att jag skulle känna mig tillräckligt trygg, att jag ens skulle acceptera, ha lust, bli tillräckligt nyfiken, för att ens vilja våga testa det. 


    Hoppas jag kan uttrycka mig så att du förstår denna mycket fundamentala skillnad?
    Jag har också skrivit i tidigare inlägg att jag är övertygad att det skiljer väldigt mycket mellan manligt och kvinnligt, och hur vi tänker och känner, gällande detta ämne.


    Hmm ja med det var ju faktist väldigt tänkvärt! Otroligt logiskt när du säger det men kanske inget jag tänkt på tidigare. 

    Jag har märkt att frun ofta kommenterar män på TV nu vilket jag uppmuntrar till. Det senaste hon sagt är att hon gillar "manbun" och lite skägg. Helt motsatsen till mig. 

    Jag får nog spinna vidare lite på det och se mer vad hon skulle vilja få ut av det och vad för kille hon vill ha. 

    Som sagt har hon ju redan nämnt att dejta och attraktion är viktigt för henne. Alltså attraktion på så sätt att hon vill ha känslor för honom om hon ska kunna ligga.

    Mycket intressant att höra från en kvinnas perspektiv. Tack för alla svaren!!

    En sista fråga. Du pratar om din gamla och nya älskaren. Jag har läst dina svar och har förstått att din älskare har lite brunt skin och pratat inte Svenska. Har du skaffat en "ny" eller är han fortfarande den "nya"? 
  • Anonym (Q 40+)
    Anonym (Nyfiken man 44) skrev 2023-03-14 23:54:05 följande:
    Hmm ja med det var ju faktist väldigt tänkvärt! Otroligt logiskt när du säger det men kanske inget jag tänkt på tidigare. 

    Jag har märkt att frun ofta kommenterar män på TV nu vilket jag uppmuntrar till. Det senaste hon sagt är att hon gillar "manbun" och lite skägg. Helt motsatsen till mig. 

    Jag får nog spinna vidare lite på det och se mer vad hon skulle vilja få ut av det och vad för kille hon vill ha. 

    Som sagt har hon ju redan nämnt att dejta och attraktion är viktigt för henne. Alltså attraktion på så sätt att hon vill ha känslor för honom om hon ska kunna ligga.

    Mycket intressant att höra från en kvinnas perspektiv. Tack för alla svaren!!

    En sista fråga. Du pratar om din gamla och nya älskaren. Jag har läst dina svar och har förstått att din älskare har lite brunt skin och pratat inte Svenska. Har du skaffat en "ny" eller är han fortfarande den "nya"? 
    Jag upprepar det jag skrev här ovan, i mitt första inlägg på länge:

    "en stor förändring är att min egen "perfekta" älskare inte längre är min älskare då han har inlett en seriös kärleksrelation och nu är exklusiv med en annan kvinna.

     


    Jättespännande dock att jag (vi) sedan ett par månader har påbörjat en ny relation med en särskilt utvald älskare."



  • Anonym (Man)
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-14 20:07:15 följande:

    Nyfiken man 44, m fl...


    Hoppas du/ni har haft tid och lust att läsa mina tidigare inlägg.
    Om du vill dela din fru med en annan man, eller vill att hon ska ha en älskare, så är mitt råd att prioritera ned (helst släppa helt) att låta dina egna drömmar och fantasier styra dig. 


    Mitt råd, och jag tror det är mycket enklare för dig att lyckas, är att du i stället lägger dig vinning om att verkligen på djupet förstå vad det är HON önskar sig, hur ska det gå till och med vilken typ av man ska det vara för att hon ska bli tillräckligt nyfiken, och känna sig trygg nog, för att vilja göra det. 


    Jag vet att min egen make också en gång för länge sedan fantiserade om att se mig med en annan man och att den mannen såg ut och var precis så som min make fantiserade om (t ex ung, vältränad och välutrustad). Men så småningom var han klok nog att inse att för att lyckas så måste han fokusera mycket mera på vad det var jag önskade mig, eller hur och med vem det skulle ske för att jag skulle känna mig tillräckligt trygg, att jag ens skulle acceptera, ha lust, bli tillräckligt nyfiken, för att ens vilja våga testa det. 


    Hoppas jag kan uttrycka mig så att du förstår denna mycket fundamentala skillnad?
    Jag har också skrivit i tidigare inlägg att jag är övertygad att det skiljer väldigt mycket mellan manligt och kvinnligt, och hur vi tänker och känner, gällande detta ämne.


    Intressant inlägg, jag håller med om att det säkert skiljer mycket mellan manligt och kvinnligt och jag tar till mig det du skriver om att vi män ska prioritera ner egna fantasier och uppmuntra henne att vilja testa och att hon är trygg i att jag tycker det är okej. 


    När vi pratat om det så tycker hon det är spännande, intressant och lite förbjudet härligt. Dock vill hon att jag ska välja ut en kandidat och sätta upp en träff. Men jag får väl helt enkelt vara någon form av språkrör och visa på möjliga kandidater men att hon ändå har vetorätt om vi ska gå vidare eller ej. 

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män