• Anonym (Ledse­n tjej)
    Wed 28 Sep 2022 17:22
    3538 visningar
    26 svar
    -1
    26
    3538

    Är han otrogen eller är jag paranoid?

    Hej! 


    Jag har varit ihop med en kille i snart 3 år. Vi båda har presenterat varandra för varandras släkter och familj och umgås på alla högtider allihopa. 


    Vi är unga. Han är 22 och jag är 24.
    Vi bor inte ihop då båda bor hemma,  men träffas flera gånger i veckan Oftast helger. 


    Jag studerar 100% o jobbar extra medans han jobbar heltid, fast anställd.
    Förut första året i förhållandet hittade jag Tinder kopplat till hans Snapchat konto och kopplat till hans email vid olika tillfällen flera gånger när jag ?snokade? pga magkänsla. 


    han erkände såklart inte, förneka allt fast jag hade bevis svart på vitt. 
    1,5 år in i relationen så ser jag han kolla fullt på videos på nakna opererade tjejer som ser ut som prostituerade nästan på hans Facebook. Alltså allt från live video till förinspelade klipp, en efter en bara ?porriga? tjejer. 


    Jag blev väldigt ledsen och arg såklart då det inte var ?nån? video utan fullt med videos. han sa att han skulle ta bort sina sociala medier så att jag inte behöver oroa mig. 
    Allt är bra, han pratar framtid med mig, vi hittar på saker tillsammans , vi har otroligt bra sexliv och allt är bra. 


    Sen ser jag nånting med Tinder och TikTok IGEN. Där syftet är andra tjejer, inte något annat. Jag konfronterar men han blånekar.
    Sen börjar han gymma med sin killkompisar (Hans kompisar är singlar, omogna och har lite väl sexobjekt syn på kvinnor) 
    När han varit på gymmet beter han sig konstigt och irriterat mot mig, när jag ringde han en gång så svara han inte och ringde inte upp förrens han kommit hem. 


    jag skjutsade honom till gymmet en dag och då bad han mig släppa honom på stor vägen några minuter från gymmet. 


    jag sa att jag skjutsar honom utanför dörren, han blir jätte otrevlig o stressad mot mig o säger att jag kan stanna lite innan o släppa av han. 


    jag kör ändå fram utanför entrén och han är extremt otrevlig o arg att jag körde precis utanför och han ger inte ens mig en puss eller nått som han brukar när han går. 


    han går in till gymmet , sen kommer han ut från gymmet o går in o bilen o ger mig en puss o e lugn o sen går han.
    de känns nästan som att de va nån tjej där som tränar där som han är intesserad av? 


    han har lovat att inte söka upp porr tjejer också btw Då de skadar våran relation och att det inte är så trevligt för mig att han blir hård åt andra kvinnor än mig. 


    Han börjar även göra nya grejer när vi har sex 
    jag konfronterar och han blånekar. Allt rullar på som vanligt, och sen ska han ut på AW med jobbet och ta en öl. 


    jag säger att jag litar på honom , att han ska ha så kul. Ute och allt. men han ringer inte mig en enda gång under kvällen som han brukar göra. 


    jag ringer inte för jag vill faktiskt lita på han. 


    till slut ringer han i slutet av natten. Han berättar sen att han ?stötte på en gammal klass tjejkompis ? men att de knappt va tjejer där o dom s hej bara 
    sen efter lite utpressning kommer de fram att han och hans kompisar gick o satt sig vid några spanska tjejer dom inte känner så bra och att min kille varit intresserad av en tjej där som han suttit o snackar med hela kvällen på baren. 
    han har sagt till henne att han har sett henne förut o pratat med henne halva natten men inte ens skickat ett SMS till mig 

    då undrar man ju varför han inte berättade de från början som de va om de va så oskyldigt ? (Hans kompisar han är med är otrogna mot sina flickvänner hela tiden vilket inte gör de lättare för mig att han e me dom) 
    jag blir väldigt ledsen och arg , han lovar att han aldrig ska gå ut på barer igen.

    Allt är bra igen, de dyker upp lite nya tjejer i hans flöde på Snapchat som e baserat på hans ?intressen? men han förnekar att han söker upp o kollar andra.

    sen nu igen 3 månader senare så ska han på AW igen med jobbet. Bara äta hamburgare o dricka öl sen gå hem. 


    men han går inte hem, han ringer och säger att han ska på barer fast han lovade att inte göra de . 


    Jag blir orolig att samma sak händer som sist att han går fram till tjejer o blir intresserad av andra o skiter i mig. 


    vad tror ni händer? Jag ringer o försök övertala han att gå hem. Han vägrar; sen är han nonchalant mot mig, säger att jag ska låta han va o så stänger han av sin mobil. den sätts på sen och han svarar att de blev något polis pådrag där så att dom har gått därifrån och att han ska hem , klockan är då 01:00.
    Jag väntar och mörker att han inte går hem , och ringer han men hans mobil har slut på batteri. 


    jag blir orolig, ringer o ringer, men telefonsvarare går på varje gång. 


    till slut så letar jag upp hans kollegors / kompisars nummer och dom svarar. 


    då visar de sig att min pojkvän/fästman är i en lägenhet och att de sk komma tjejer dit o dom ska dricka o festa. 


    jag ber hans kompis att ge min pojkvän mobilen, och jag börjar gråta att han ljög för mig, skiter i vad han lovat mig, och att de ska komma tjejer dit för hans kompisar va påväg att möt upp dom tjejerna enligt deras egen utsaga.


    han blånekar och är HELT personlighetsförändrad. Jag gråter och han bryr sig inte. han säger ?låt henne gråta , skit i henne? till sin kompis.  


    jag säger att jag har träffat hela hans släkt nyligen , hur kan jag betyda så lite helt plötsligt? Han säger att ?de spelar ingen roll vem jag har träffat ?
    Sen är han otrevlig och jag får inga mer svar från han den natten. 


    dagen efter kommer han hem till mig för att hämta sin bil då den stog hos mig, och han är helt känslokall. 


    Jag gråter framför han, för att jag känner mig så oälskad o han blivit så konstig på 1 natt. 
    Jag ser inga känslor i hans ögon när jag gråter framför han. 


    han säger då att han ?bestämde sig för att göra slut med mig den kvällen?
    asså va? han bryter löften, han gick ut på krogar o tänkte va med tjeje, han undvek min o mina samtal, o sen vill HAN göra slut? 


    Jag klarar inte att lämna han där o då så vi fortsätter  vår relation. Han köpte en telefon till mig då min va trasig nästan. 


    han känns annorlunda, känslokall, o konstig flera dagar efter den där kvällen. 


    Jag frågar vem han fått den ?energin? av o han säger att de kan va hans killkompis som smittar av sig och att hans killkompis säkert är avundsjuk på vårat förhållande o därlfr försöker få han att skita i mig o träffa andra tjejer då hans kompis själv är singel. 


    jag släpper de, vi fortsätter ha de bra. 


    jag har fått ett spel beroende och spelat bort massa pengar för jag har mått dåligt över allt de här, så han har gått in o betalt mina räkningar.
    jag blev av med jobbet för inte så länge sen så jag sitter hemma mycket o inte för så mycket förutom o plugga. 


    hqn säger att han vill att jag ska barn aktiv tjej, men jag har inte varit de senaste veckorna. Är de därför han tröttnar O är otrogen? Borde man Inte hjälpa den personen istället? 


    idag ringde jag han på morgonen, o då säger han att Tinder är på hans internet i mobilen som ?ofta besökta? och han undrar om de är jag som gått in där (vi har samma APPLE ID på hans begäran) , men jag har inte varit inne där via internet. 


    och de är bara på hans mobil , inte på min. 


    Har han varit inne på Tinder igen ? Planerar att han kasta mig fast än han är jätte kärleksfull när vi är med varann?
    varför ska de annars finnas på ?ofta besökt? på Safari?
    jag kanske har gått in nån gång för nån månad sen på hans mobil o kollat om han finns där men de borde inte komma upp som ofta besökt NU? 
    han sa ju de självmant till mig , men de kanske är för att han inte kunde ta bort det och vill täcka sin skuld genom att säga de självmant ty han inte vet varför de finns där? 

  • Svar på tråden Är han otrogen eller är jag paranoid?
  • Anonym (Jösse­s)
    Wed 28 Sep 2022 18:01
    #11
    +2
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 17:42:16 följande:

    Det som är jobbigt är att många grejer ser jag, men jag har inte svart på vitt liksom på allt. 


    Då tänker jag, tänk om de är hjärnspöken? Ska jag göra slut ett 3 års förhållande för nått tecken som dyker upp på mobilen som han förnekar och jag har inte svart på vitt att det just är så 
    jag blir galen snart 


    Det är inte hjärnspöken. Jag har läst hela och du behöver lämna honom. Han är precis så falsk och svinig som du tror, det garanterar jag. Har själv erfarenhet av en sån typ (och värre) och det kommer absolut inget gott av dessa killar i längden. Det hela bara eskalerar hela tiden och det är konflikt efter konflikt, drama efter drama. Det tar aldrig slut och de ändrar sig aldrig vad de än lovar och säger. Han är ett omoget, egotrippat svin och det är därför han beter sig så som han gör. Det är inte pga något du gör, inte gör eller hur du ser ut. Han har psykiska problem och de beror inte på dig och du kan heller inte göra något åt dem. Bespara dig mer sorg och lämna aset så fort som möjligt. Vet att det känns svårt och jobbigt, men det kommer ta slut mellan er förr eller senare ändå, det kan jag garantera till 100%, så bättre att du lämnar nu innan du blir ännu mer sårad.
  • Wed 28 Sep 2022 18:08
    #12
    +5
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 17:42:16 följande:

    Det som är jobbigt är att många grejer ser jag, men jag har inte svart på vitt liksom på allt. 


    Då tänker jag, tänk om de är hjärnspöken? Ska jag göra slut ett 3 års förhållande för nått tecken som dyker upp på mobilen som han förnekar och jag har inte svart på vitt att det just är så 
    jag blir galen snart 


    Du snokar i hans telefon/dator, har dålig självkänsla, blivit uppsagd, klarar inte av din ekonomi och har ett spelberoende. Han intresserar sig för andra och är otrevlig mot dig. Ingen av er är mogna för ett förhållande. Lämna , ta tag i ditt liv och sök hjälp för din låga självkänsla samt ditt spelberoende!
  • Anonym (mommi­e)
    Wed 28 Sep 2022 18:11
    #13
    Dexter dot com skrev 2022-09-28 18:08:09 följande:
    Du snokar i hans telefon/dator, har dålig självkänsla, blivit uppsagd, klarar inte av din ekonomi och har ett spelberoende. Han intresserar sig för andra och är otrevlig mot dig. Ingen av er är mogna för ett förhållande. Lämna , ta tag i ditt liv och sök hjälp för din låga självkänsla samt ditt spelberoende!
    +1
  • Anonym (Mysan­)
    Wed 28 Sep 2022 18:21
    #14
    -2 +1

    Jag orkade inte igenom texten. Att få verkar göra det är bara ett tecken på hur jobbig du är. Kontrollerande och jagsvag. Förbjuda honom att gå på barer? Och mycket mer i den stilen. 


    Du är sjuk och behöver jobba med dig själv innan du ger dig in i ett förhållande. Hans respons, i det jag läste, är i det mesta fullkomligt normal när någon försöker kväva honom. 


    P.S Det är så detaljerat att han, och antagligen alla runt omkring er, omöjligt kan missa att det är du som är i arten igen. Det fattar du väl? D.S

  • Anonym (Ledse­n tjej) Trådstartaren
    Wed 28 Sep 2022 18:31
    #15
    Anonym (Mysan) skrev 2022-09-28 18:21:53 följande:

    Jag orkade inte igenom texten. Att få verkar göra det är bara ett tecken på hur jobbig du är. Kontrollerande och jagsvag. Förbjuda honom att gå på barer? Och mycket mer i den stilen. 


    Du är sjuk och behöver jobba med dig själv innan du ger dig in i ett förhållande. Hans respons, i det jag läste, är i det mesta fullkomligt normal när någon försöker kväva honom. 


    P.S Det är så detaljerat att han, och antagligen alla runt omkring er, omöjligt kan missa att det är du som är i arten igen. Det fattar du väl? D.S


    Han har varit otrogen förut, skaffat Tinder, varit med tjejer på baren bakom min rygg förut när jag ?litade ? på honom och inte förbjöd honom från nått 

    de är efter de som de har skapat tillits problem , och lovar man att inte göra en sak, o sen går o gör de ändå är de klart att jag blir ?jobbig?? o orolig? 


    de finns en anledning till att jag blev som jag blev idag. 


    han har visat att han inte går att lita på, och han utnyttjar när jag litar på han o inte ringer o låter han göra allt han vill

  • Wed 28 Sep 2022 18:35
    #16
    +1
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 18:31:03 följande:

    Han har varit otrogen förut, skaffat Tinder, varit med tjejer på baren bakom min rygg förut när jag ?litade ? på honom och inte förbjöd honom från nått 

    de är efter de som de har skapat tillits problem , och lovar man att inte göra en sak, o sen går o gör de ändå är de klart att jag blir ?jobbig?? o orolig? 


    de finns en anledning till att jag blev som jag blev idag. 


    han har visat att han inte går att lita på, och han utnyttjar när jag litar på han o inte ringer o låter han göra allt han vill


    Så varför stannar du?
  • Anonym (Ledse­n tjej) Trådstartaren
    Wed 28 Sep 2022 18:47
    #17
    -1
    Dexter dot com skrev 2022-09-28 18:35:05 följande:
    Så varför stannar du?

    Jag tänker att de inte va så illa.
    de där med baren, hans kompisar gick till dom här tjejerna och han hängde på. han skyllde på att han va full av alkohol och bara små pratade med den tjejen utan att va intresserad

    de där med Tinder förnekar han fortfarande , jag hoppas väl nån stans inne i mig att han insåg att de va dumt o korkat

    han är typ den enda jag umgås med , många av mina tjejkompisar va fest tjejer som va slampiga och dom gjorde jag mig av med när jag blev ihop med honom då dom tjejerna inte respekterade vårat förhållande


    han hjälper mig ekonomiskt med mina skulder, han köpte en ny telefon till mig och mina föräldrar frågar efter han hela tiden
    Hela min släkt o familj älskar honom o tycker han e superbra, dom hoppas på att pratar o löser  det

    vi planerade att skaffa barn o flytta ihop om 2 år
    de är så jävla jobbigt 
    han ber om ursäkt o gör allt för mig efter , o sen dricker han igen o blir konstig mot mig o försvinner på barer o får veta att dom ska hämta tjeje dit osv 

    han lovade att inte dricka mer på de sätter för att undvika sånna situationer , men varför finns Tinder som ?ofta besökta??  De finns inget i hans historik; bara på startsidqn under ofta besökta 
    vi har sammà Apple ID

  • Anonym (Mysan­)
    Wed 28 Sep 2022 18:52
    #18
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 18:31:03 följande:

    Han har varit otrogen förut, skaffat Tinder, varit med tjejer på baren bakom min rygg förut när jag ?litade ? på honom och inte förbjöd honom från nått 

    de är efter de som de har skapat tillits problem , och lovar man att inte göra en sak, o sen går o gör de ändå är de klart att jag blir ?jobbig?? o orolig? 


    de finns en anledning till att jag blev som jag blev idag. 


    han har visat att han inte går att lita på, och han utnyttjar när jag litar på han o inte ringer o låter han göra allt han vill


    Vad kom först? Dina tillitsproblem eller att han gjorde saker du förbjudit bakom din rygg?


    Du ska såklart inte vara tillsammans med den här killen. Men tills du ägnat dig åt lite eftertanke, självinsikt och läkande ska du inte skaffa relation med någon öht. 


     

  • Wed 28 Sep 2022 19:09
    #19
    +1
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 18:47:12 följande:

    Jag tänker att de inte va så illa.
    de där med baren, hans kompisar gick till dom här tjejerna och han hängde på. han skyllde på att han va full av alkohol och bara små pratade med den tjejen utan att va intresserad

    de där med Tinder förnekar han fortfarande , jag hoppas väl nån stans inne i mig att han insåg att de va dumt o korkat

    han är typ den enda jag umgås med , många av mina tjejkompisar va fest tjejer som va slampiga och dom gjorde jag mig av med när jag blev ihop med honom då dom tjejerna inte respekterade vårat förhållande


    han hjälper mig ekonomiskt med mina skulder, han köpte en ny telefon till mig och mina föräldrar frågar efter han hela tiden
    Hela min släkt o familj älskar honom o tycker han e superbra, dom hoppas på att pratar o löser  det

    vi planerade att skaffa barn o flytta ihop om 2 år
    de är så jävla jobbigt 
    han ber om ursäkt o gör allt för mig efter , o sen dricker han igen o blir konstig mot mig o försvinner på barer o får veta att dom ska hämta tjeje dit osv 

    han lovade att inte dricka mer på de sätter för att undvika sånna situationer , men varför finns Tinder som ?ofta besökta??  De finns inget i hans historik; bara på startsidqn under ofta besökta 
    vi har sammà Apple ID


    Så du stannar för att han hjälper dig ekonomiskt, du inte har nån annan att umgås med och för att din familj gillar honom?
    Du förstår väl att du med dina problem inte ska skaffa barn förrän du kan ta ansvar för din ekonomi, tagit tag i ditt spelberoende och jobbat upp din självkänsla. Hur kan du ens fundera på barn ihop med en person som du inte kan lita på och hu tänker du ang dina egna problem?
  • Anonym (Ledse­n tjej) Trådstartaren
    Wed 28 Sep 2022 19:25
    #20
    Dexter dot com skrev 2022-09-28 19:09:20 följande:
    Så du stannar för att han hjälper dig ekonomiskt, du inte har nån annan att umgås med och för att din familj gillar honom?
    Du förstår väl att du med dina problem inte ska skaffa barn förrän du kan ta ansvar för din ekonomi, tagit tag i ditt spelberoende och jobbat upp din självkänsla. Hur kan du ens fundera på barn ihop med en person som du inte kan lita på och hu tänker du ang dina egna problem?

    Jag vet att jag inte kan skaffa barn såhär som de är just här o nu. 


    jag var inte så innan. Jag hade jobb som jag gick till nästan varje dag (jobbade på timmar när jag ville), jag pluggar på distans till socialpedagog , jag tränade på gym ibland , kunde spela ibland men inget överdrivet 

    nu är jag på botten.
    Han gör saker från ingenstans som förstör relationen, jag mår dåligt, går ut Över jobbet så jag tappar humöret på cheferna därav inte förlängt avtal
    jag tränar inte längre o har gått upp lite I vikt o tappat formen 
    jag träffar inga vänner längre , och jag sitter bara o oroar mig när han ska göra nästa ?svek? 
    helt osunt jag vet! 
    därav började mina spel problem börja , för att tänka på annat än va han gör när jag inte e där 

    jag är inte mig själv längre. Jag säger att jag ska gå o träna o de igen men gör de aldrig, har ingen energi eller lust eller ork 
    jag mår dåligt för att de dyker upp i huvudet hela tiden att när jag minst anar de så sviker han mig igen, jag spelar bort pengar så jag inte kan gå ut o hitta på saker 

    jag har blivit en fucking jävla loser. 
    jag känner att relationen belastar mig o gör mig trött o minskad energi samtidigt som jag älskar honom mest av allt 
    försökt göra slut flera gånger, men han tar inte mig på allvar och ringer o smsar hela tiden o pratae framtid o att vi ska hjälpa varandra o inte sänka varandra pga misstag 

    men jag känner att jag inte är trygg med när han går ut med sina vänner pga att han skiter i mig varenda gång 
    känner mig inte som den enda kvinnan i hans ögon o då blir jag deprimerad o går upp i vikt o blir livlös 

    måste ta tag i mig själv!!
    men är han dålig eller inte? min hjärna kan inte sortera vad som  e vad när de gäller han för man blir blind
    han är världens bästa förutom när de dyker upp tillfällen med hans vänner o alkohol o tjejer då betyder jag inget


     

  • Anonym (Tjena tjena)
    Wed 28 Sep 2022 19:45
    #21
    +1

    Hahaha planerar att skaffa barn innan ni ens bor ihop? Släpp sargen och kom in i matchen nu, det sista ni två skall ha är barn!  Det här är så tramsigt så jag vet inte vad, sluta tycka synd om dig själv och gå vidare. Ta tag i ditt liv kvinna. 

  • Anonym (K)
    Wed 28 Sep 2022 19:48
    #22
    +1

    Orkar inte noveller ts men jag kom så långt som det där som hände ungefär ett år in då du hittade hans Snap, Tinder osv. Redan då borde du ha avslutat relationen. Nu har du visat honom vad som är ok i en relation, då kommer han fortsätta med det. Om han har varit otrogen eller inte är svårt att veta, främst eftersom jag inte orkade läsa allt du skrev, men han är i vilket fall opålitlig.

  • Wed 28 Sep 2022 19:55
    #24
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 19:25:08 följande:

    Jag vet att jag inte kan skaffa barn såhär som de är just här o nu. 


    jag var inte så innan. Jag hade jobb som jag gick till nästan varje dag (jobbade på timmar när jag ville), jag pluggar på distans till socialpedagog , jag tränade på gym ibland , kunde spela ibland men inget överdrivet 

    nu är jag på botten.
    Han gör saker från ingenstans som förstör relationen, jag mår dåligt, går ut Över jobbet så jag tappar humöret på cheferna därav inte förlängt avtal
    jag tränar inte längre o har gått upp lite I vikt o tappat formen 
    jag träffar inga vänner längre , och jag sitter bara o oroar mig när han ska göra nästa ?svek? 
    helt osunt jag vet! 
    därav började mina spel problem börja , för att tänka på annat än va han gör när jag inte e där 

    jag är inte mig själv längre. Jag säger att jag ska gå o träna o de igen men gör de aldrig, har ingen energi eller lust eller ork 
    jag mår dåligt för att de dyker upp i huvudet hela tiden att när jag minst anar de så sviker han mig igen, jag spelar bort pengar så jag inte kan gå ut o hitta på saker 

    jag har blivit en fucking jävla loser. 
    jag känner att relationen belastar mig o gör mig trött o minskad energi samtidigt som jag älskar honom mest av allt 
    försökt göra slut flera gånger, men han tar inte mig på allvar och ringer o smsar hela tiden o pratae framtid o att vi ska hjälpa varandra o inte sänka varandra pga misstag 

    men jag känner att jag inte är trygg med när han går ut med sina vänner pga att han skiter i mig varenda gång 
    känner mig inte som den enda kvinnan i hans ögon o då blir jag deprimerad o går upp i vikt o blir livlös 

    måste ta tag i mig själv!!
    men är han dålig eller inte? min hjärna kan inte sortera vad som  e vad när de gäller han för man blir blind
    han är världens bästa förutom när de dyker upp tillfällen med hans vänner o alkohol o tjejer då betyder jag inget


     


    Det är svårt att säga om han är dålig eller inte utan att känna honom.
    Men är han verkligen seriös om han bara älskar dig när ni är ensamma och inte när han är med sina kompisar?
    Och ni verkar ju inte vara bra för varandra.
    Jag tycker du ska göra slut och se till att du får hjälp att må bättre och sen försöka hitta någon som verkligen sätter dig i första rummet.
    Din pojkvän verkar inte ha lekt av sig. 
  • Thu 29 Sep 2022 05:28
    #24
    +2
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 19:25:08 följande:

    Jag vet att jag inte kan skaffa barn såhär som de är just här o nu. 


    jag var inte så innan. Jag hade jobb som jag gick till nästan varje dag (jobbade på timmar när jag ville), jag pluggar på distans till socialpedagog , jag tränade på gym ibland , kunde spela ibland men inget överdrivet 

    nu är jag på botten.
    Han gör saker från ingenstans som förstör relationen, jag mår dåligt, går ut Över jobbet så jag tappar humöret på cheferna därav inte förlängt avtal
    jag tränar inte längre o har gått upp lite I vikt o tappat formen 
    jag träffar inga vänner längre , och jag sitter bara o oroar mig när han ska göra nästa ?svek? 
    helt osunt jag vet! 
    därav började mina spel problem börja , för att tänka på annat än va han gör när jag inte e där 

    jag är inte mig själv längre. Jag säger att jag ska gå o träna o de igen men gör de aldrig, har ingen energi eller lust eller ork 
    jag mår dåligt för att de dyker upp i huvudet hela tiden att när jag minst anar de så sviker han mig igen, jag spelar bort pengar så jag inte kan gå ut o hitta på saker 

    jag har blivit en fucking jävla loser. 
    jag känner att relationen belastar mig o gör mig trött o minskad energi samtidigt som jag älskar honom mest av allt 
    försökt göra slut flera gånger, men han tar inte mig på allvar och ringer o smsar hela tiden o pratae framtid o att vi ska hjälpa varandra o inte sänka varandra pga misstag 

    men jag känner att jag inte är trygg med när han går ut med sina vänner pga att han skiter i mig varenda gång 
    känner mig inte som den enda kvinnan i hans ögon o då blir jag deprimerad o går upp i vikt o blir livlös 

    måste ta tag i mig själv!!
    men är han dålig eller inte? min hjärna kan inte sortera vad som  e vad när de gäller han för man blir blind
    han är världens bästa förutom när de dyker upp tillfällen med hans vänner o alkohol o tjejer då betyder jag inget


     


    Ja, han är dålig eftersom han inte är nöjd med dig utan raggar på andra och ljuger när han dricker.
    Gör slut och blocka honom överallt så han inte kan ta kontakt och sen tar du tag i ditt liv och dina problem.
  • Anonym (sådär­)
    Thu 29 Sep 2022 15:20
    #25
    +2
    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2022-09-28 18:31:03 följande:

    Han har varit otrogen förut, skaffat Tinder, varit med tjejer på baren bakom min rygg förut när jag ?litade ? på honom och inte förbjöd honom från nått 

    de är efter de som de har skapat tillits problem , och lovar man att inte göra en sak, o sen går o gör de ändå är de klart att jag blir ?jobbig?? o orolig? 


    de finns en anledning till att jag blev som jag blev idag. 


    han har visat att han inte går att lita på, och han utnyttjar när jag litar på han o inte ringer o låter han göra allt han vill


    Ja han har visat att han inte går att lita på men du valde att fortsätta ha ett förhållande med honom, är det inte dags för polletten att trilla ner snart?

    Jag instämmer i det någon annan skrivit, INGEN av er är mogen nog för en relation. Ni borde göra slut och jobba med er själva.
  • Anonym (Godiv­a)
    Thu 29 Sep 2022 16:31
    #26
    Anonym (Jösses) skrev 2022-09-28 18:01:58 följande:
    Det är inte hjärnspöken. Jag har läst hela och du behöver lämna honom. Han är precis så falsk och svinig som du tror, det garanterar jag. Har själv erfarenhet av en sån typ (och värre) och det kommer absolut inget gott av dessa killar i längden. Det hela bara eskalerar hela tiden och det är konflikt efter konflikt, drama efter drama. Det tar aldrig slut och de ändrar sig aldrig vad de än lovar och säger. Han är ett omoget, egotrippat svin och det är därför han beter sig så som han gör. Det är inte pga något du gör, inte gör eller hur du ser ut. Han har psykiska problem och de beror inte på dig och du kan heller inte göra något åt dem. Bespara dig mer sorg och lämna aset så fort som möjligt. Vet att det känns svårt och jobbigt, men det kommer ta slut mellan er förr eller senare ändå, det kan jag garantera till 100%, så bättre att du lämnar nu innan du blir ännu mer sårad.
    Ni är båda alltför unga till att binda er/ha ett seriöst förhållande. Ha roligt och njut av den tid ni har innan det kommer kidsen med i bilden - för om ni binder är för tidigt, är det mer regel än undantag att ni går isär efter 1-3 år.
Svar på tråden Är han otrogen eller är jag paranoid?