Anonym (Julia) skrev 2025-08-10 13:28:55 följande:
Men snälla, kan du inte äta mat lagad från grunden istället?
Det blir extra viktigt när man försöker hålla lågt intag att man fakiskt äter fräscha råvaror som har sina vitaminer kvar.
Om jag ska gå ner i vikt äter jag mer så här:
Frukost: En liten skål frysta blåbär, mango, körsbär och en stor kopp hett vatten/te med en skvätt mjölk och lite kanel.
Lunch: Antingen matlåda som är preppad för att ge viktnedgång eller två ägg och ett par skivor rökt lax, kaffe. Har man inte mer mat med sig på jobbet så kan man inte äta för mycket mat heller.
Mellanmål: Lite yoghurt och en halv handfull nötter (ej jordnöt, det är mättat fett).
Middag: Husmanskost, t.ex. fisk eller magert kött med rotsaker i ugn, en yoghurtsås och sallad.
Senare på kvällen: En ny stor kopp hett vatten/rött te (utan koffein) med lite mjölk, för att lura magen så man känner sig nöjdare.
För det först, det enda som inte var lagat från grunden var korvarna och beasåsen.
För det andra, vem sa något om att hålla lågt intag?
För det tredje, för jag såg ditt senare inlägg, nej, jag skrev inte färdig fiskgratäng. Jag skrev fiskgratäng, plus att om jag inte skriver in mängden av saker, hur ska folk då kunna gissa något?