Mat säkerhet
Kan man utan risk äta en fryst färdigrätt där plasten är sprucken på ett ställe?
Kan man utan risk äta en fryst färdigrätt där plasten är sprucken på ett ställe?
Skulle gissa på att det beror på när plasten sprack. Sprack den vid tillverkning innan rätten var helt frusen? Har rätten tinat lite vid inköp etc medan plasten var sprucken? Om så finns alltid ökad risk att dåliga bakterier kunnat växa till. Jag skulle inte chansa om jag inte var desperat-fattig.
Ja om den var i en kartong.
En del rätter har plast som avsiktligt redan har glipor, dvs inte är tät.
Ja om den var i en kartong.
En del rätter har plast som avsiktligt redan har glipor, dvs inte är tät.
Kan man utan risk äta en fryst färdigrätt där plasten är sprucken på ett ställe?
Spelar ingen som helst roll, med eller utan kartong.
Enda är väl om det blivit frystorkat eller frysen läckt in till rätten, då kan man få smakförändringar.
Men något fel, NEJ ABSOLUT INTE, den som ens säger annat är abnormt okunnig om mat och patogener i denna.
En färdigrätt är till lagad en gång och sedan fryst
utan plast så kan det bli lite torr fryst
se till o värm upp maten enligt instruktion så blir det nog bra