Ohyfsat eller ok? Situation vid maten.
Jag lagade middag ikväll, precis som jag nästan alltid gör. När vi åt, tyckte min man att maten var lite svag i styrkan, vilket han kommenterade gång på gång. Han förhörde sig flera gånger om hur mycket av currypasta jag haft i. Till slut tog han av pannan från bordet, och började blanda i mer currypasta, värmde på maten igen och kom sen tillbaka med pannan med mat.
Jag tog faktiskt illa vid mig. Det är helt okej att tycka att det var för svagt, men det kändes lite överdrivet att börja "göra om" all mat. Okej om han lagt på mer styrka på sin egen mat.
Ingen annan tyckte att det var för svagt. Barnen åt med god aptit och tyckte att det var gott. Det hade absolut kunnat vara starkare, men det smakade gott och var anpassat för barnens smaklökar (och hade lite sting i sig, säger jag som älskar starka koreanska nudlar).
Vad säger ni, är det ok att börja krydda upp mat som någon annan lagat, eller är det ohyfsat?