1 Följare 2 Följer

KimLinnefeldt

Förälder

Mogen man som gärna pratar sex på nätet, utforskar gränser, njuter och kryddar tillvaron. Lyckligt gift, och livet kan få fler och djupare smaker.

Ålder

65 år

Barn

39 år     36 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-01-24 KimLinnefeldt svarade i tråden: Skäms för mina tankar om sambon: Jag kan sakna vissa sidor hos mitt ex, men det positiva överväger så mycket. Och jag är pragmatisk: Man får inte alltid det man önskar sig, men har man tur får man det man behöver.
2018-01-24 KimLinnefeldt svarade i tråden: vad har du för fetisher?:
Tänder också på lite längre kvinnor, som är ungefär lika långa som jag, 178.

2018-01-23 KimLinnefeldt svarade i tråden: Killar: varför runkar ni?:
Det är avslappnande. Man sover bättre okåt. Och slipper utsätta partnern för sextjat..

2018-01-23 KimLinnefeldt svarade i tråden: Mannen är inte lika hård längre !: (TS, bry dig inte om de där småtrollen som nödvändigtvis måste ge sig på andra och försöka sänka dem.)

Sildenafil är mycket billigare än Viagra, och funkar jättebra.
2018-01-23 KimLinnefeldt svarade i tråden: Hjälpa till att raka musen!: Ansar mig själv med sax i duschen, och henne med en trimmer. Hon får kort hår, kanske tre millimeter. (Samma som min snaggfrisyr på huvudet) Blir mjukt och lite lagom fjunigt, slipper långt hår ner i halsen när jag slickar henne.
2018-01-23 KimLinnefeldt svarade i tråden: Smisk på stjärten? Upphetsande: Ja, härligt tändande att ge smisk, lägga upp henne över knäet eller när jag kommer bakifrån. Känna svedan i handflatan, de hettande allt rödare skinkorna.

Vill gärna tala med henne då om bestraffning,.
2018-01-17 KimLinnefeldt svarade i tråden: om du hade en fi... mus:
Skulle prova allt möjligt, smeka den, bli slickad av en kvinna som kan sin sak, samtidigt suga en kuk. Ta in en kuk och ha den stilla i mig, bara träna slidmusklerna på den.

2018-01-17 KimLinnefeldt svarade i tråden: vad har du för fetisher?:
Strävt, nytvättat bomulls- eller linnetyg.
Vita spetsar.Innehåll