2 Följare 2 Följer

KimLinnefeldt

Förälder

Mogen man som gärna pratar sex på nätet, utforskar gränser, njuter och kryddar tillvaron. Lyckligt gift, och livet kan få fler och djupare smaker.

Ålder

66 år

Barn

40 år     37 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-10-03 KimLinnefeldt svarade i tråden: Sexlivet i förhållande: Ja, livet utanför sängen påverkar förstås livet i sängen. Jämställda män får mer sex, det visar amerikansk forskning.

Men det borde rimligen gälla dig också.
2020-10-01 KimLinnefeldt svarade i tråden: Smisk mm: Jag förstår om man inte har den läggningen, eller så har man så bestämda tabun att man har svårt att frigöra sig.

Jag upptäckte att jag gillade att smiska henne när hon red mig, och plötsligen.
2020-10-01 KimLinnefeldt svarade i tråden: Ha sex med en annan än sin partner en gång?: Ja, vore spännande, helst med min sambos vetskap och närvaro. Hon har inte varit pigg på att testa irl. Däremot verkar hon uppskatta när jag fantiserar om det i hennes öra, att vi har ett annat par med oss i sängen.
2020-10-01 KimLinnefeldt svarade i tråden: Bli väkt av att din partner smeker dig?:
Hon är för trött på morgnarna för både det ena och det andra. 2020-09-30 KimLinnefeldt svarade i tråden: Har alltid varit otrogen i varje förhållande:
Vi säger i grunden samma sak, att hon måste ta tag i sig själv och vilja förändras innan hon kan ens tänka på att få någon "på fall".

2020-09-29 KimLinnefeldt svarade i tråden: Har alltid varit otrogen i varje förhållande: Att jag inte nämner hennes kille - ursäkta, fd kille - beror på att han inte har startat den här tråden, det har hon gjort. Tråden handlar om henne. Hon inser att hon har förstört något fint och undrar.
2020-09-28 KimLinnefeldt svarade i tråden: Har alltid varit otrogen i varje förhållande: Du har burit dig illa åt, men är ingen dålig människa. I så fall skulle du inte ha ställt frågan här. Det är uppenbart att du vill förändras. Om du menar allvar med det så söker du.
2020-09-28 KimLinnefeldt svarade i tråden: För bekväm sambon, skyldig (långt): Ni behöver troligen hjälp i så fall. Du får förklara för honom att det här är en "deal breaker", som Dr Phil skulle ha sagt. Om det inte blir någon radikal bättring så kommer du inte att bli.
2020-09-28 KimLinnefeldt svarade i tråden: Har alltid varit otrogen i varje förhållande: Hon vill hitta tillbaka till sin kille. Bästa sättet menar jag är att hon förändrar sig själv. 

Det är onödigt att fördöma och moralisera. Det gör hon själv: "Denna gång ångrar.
2020-09-28 KimLinnefeldt svarade i tråden: Har alltid varit otrogen i varje förhållande: Att råda henne att ta hand om sig själv och försöka komma till klarhet över vad som driver henne att göra dåliga saker är inte att moralisera. 

Det jag reagerade emot var svordomar, fördömanden.

Innehåll