• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Dior

    Godmorgon på er! Äntligen fredag men vilket trisst väder det är idag. Några tips på vad man kan hitta på?

  • majsan801

    Igår fyllde Oliver 3 år och oj vilken lycka vad han längtat. Helt lyrisk av paketen men han är så tacksam för det han får. Noga med att tacka och kramma alla. Och även idag när jag frågade vad han fick och av vem så kommer han ihåg det. I år har jag varit smartareoch delat upp släkt som fick komma igår och så får olivers kompisar komma på lördag och ha kalas då. De tidigare 2 åren har jag kört alla på en gång och kaos har ju bara varit förnamnet. Så nu väntar vi på julen och snön. Här är det grönt än.

    F4 väldigt svårt dilemma. 3 månader är länge. Min man åker ju på jobbresor utomlands och är borta bara 1v i taget och det är jobbigt tycker jag. Han har blivit erbjuden många gånger längre kontrakt men tackat nej hittills även fast vi skulle leva gott på de pengarna. Är inte värt det helt enkelt. Men skulle han få rätt erbjudande från ett varmt och behagligt land så skulle vi följa med allihopa utan att blinka. Har du inte föräldradagar som du skulle kunna ta ut och så har barnen hemskolning 3 mån. Vilket äventyr!!!

  • trazzlan
    Dior skrev 2010-10-22 08:23:17 följande:
    Godmorgon på er! Äntligen fredag men vilket trisst väder det är idag. Några tips på vad man kan hitta på?
    Här blev det en strålande fin höstdag...men vi var på öf på förmiddagen. Blir väl att gå ut en sväng på eftermiddagen eller leka lite inne. Orkar inte med några större projekt.

    majsan: Grattis till Oliwer!
    Fyra fina flickor och en trött mamma
  • Dior

    Idag blev det inget dagis eller jobb...hjärtat är superförkyld och har ögoninflammation sen i fredags. Själv kunde jag inte somna inatt pgr av halsont och nu kan jag knappt svälja och har en täppt näsa :( Hatar att vara sjuk!

    Br med er andra annars?

  • Fantastic 4

    Idag fyller mitt hjärta 3 år!!! Han ville vara hemma idag å ha en mysdag så så blev det!!! Vi firade han igår eftersom T åkte tbx till katrineholm igår å blir borta ett par dagar igen!! Ett garage å miljoner biilar, ett bord å stolar till rummet fick han av oss, han har fullt upp att parkera alla bilarna !!!!

    Dior: Krya på er!!!!!!!!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Nufsan

    Grattis till alla 3-åringar i tråden =)

    Trazzlan, jag tycker att det har gått bra med svinkopporna, men Jonna lider för folk ska ju påpeka dem när man träffar på nån.... En frågade om hon hade ramlat och slagit sig och Jonna som är blyg i vanliga fall tar verkligen illa vid sig =/

    Hon var helt överlycklig när skorporna ramlade bort och hoppade skuttandes till telefonen och skulle ringa pappa och berätta det <3


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Solrosen82

    F4: Oj vilket jobberbjudande, men svårt att tacka ja. Jag skulle nog bli tokig att vara själv i tre månader. Men om jag visste att det gav mycket pengar som kunde leda till något väldigt bra för oss så kanske kanske...

    Säger Grattis till alla 3-åringar i tråden. Vi fick ju novemberbarn så vi har kalas nästa vecka

    I måndags så började Zack pilla på några av hans tuttar som var trasiga och när vi kollade igenom de andra så var alla trasiga. Jag frågade om vi skulle kasta dem och att han då kan sluta helt och han var med på det. Så sen dess har han varit utan Det enda som jag märkt av är att han ligger och ropar efter oss ett tag när vi lagt honom. Var ju tänkt att han skulle ge dem till tomten, men det här var ju bättre

    Ögonoperation gick bra, förutom att de gjorde en annan typ så synen kommer gradvis. Ser inte perfekt än, men det blir bättre varje dag. Men den metoden behövde jag inte göra återbesök dagen efter, så vi for hem och hade sovmorgon hemma. Vi sparar hotellnatten till en helg då jag e på topp istället.

  • Fantastic 4

    Blev ej Maroco, satte oss ner m alla barn, förklarade för dom och vilda protester utbröt, då e det inte värt pengarna !!! Dom saknar ju sin pappa redan som det är och när vi förklarade hur långt 3 månader är så vart den äldsta så upprörd att hon började gråta!!!
    Nu har han fått erbjudande om london, kortare tid å närmare för oss att besöka........vi får se!!!
    E har varit sjuk hela veckan, äldsta tjejen har haft ont i örat och jag har inte haft en barnfri dag under min 9 nätters långledighet, BITTER, NEJ, INTE JAG !!!

    Sol: skönt att operationen gick bra och skönt att bli av m napparna, längtar tills det jag får ork att ta tag i det!!

    Fillie: Var e du, är ni fortfarande sjuka???

    Nufsan: Svinkoppor e ingen hitt, skönt att det börjar ge med sig!!!

    T jobbar (ovanligt), men hans syrra m familj från borås kommer snart, svärmor flyttar i helgen å vi alla ska hjälpa henne!!! Skönt att snart få vuxen sällskap....tråkigt att sitta ensam varje kväll, men i morgon e min älskling ledig iaf!!!

    Ha en underbar helg alla glada


    Mamma till 4 underverk!!!
  • trazzlan

    F4: Ja London känns ju betydligt lättare...., det går väl nästan att pendla hem till helgerna?


    Fyra fina flickor och en trött mamma
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11