Inlägg från: Fantastic 4 |Visa alla inlägg
  • Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Fantastic 4

    Ja det där m att kroppen förändras på det ena eller andra sätter efter en graviditet e inte roligt!!! Mina bröst har alltid varit hängiga (ännu hängigare efter alla barn) men dom känner jag att jag kan fixa till i en bra B-H, hade jag däremot inte haft några bröst så hade jag nog oxå fixat dom!!! Men som du säger till en b kupa, inte till dolly parton !!! Hade en tjej igår född -91 som redan innan hade b-kuppa och hon la in 400 gram i varje bröst, tror hon kommer att ångra det ganska snart, om inte annat så kommer hennes rygg att göra det....läkaren var emot det tom, men hon va envis som en gris!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4
    Måste bara berätta vad min Elvis sa här om dagen....han långtår och pektår på båda fötterna sitter ju ihop med simhud, den ena foten mer än den andra....han pekade på den foten som sitter ihop mer och sa "den e fast", sen pekade han på den andra foten och sa "den funkar"!!!  Gulligt va????
    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4
    Snöstjärna: Oj vad du rasar, grattis !!!!

    Nufsan: Nä inte kan det vara ni som smittat henne heller????

    Skor e alltid ett problem tycker jag.....skönt att våren närmar sig så man kan börja använda gympadojer/ballerinaskor på ungarna, billigare och mer att välja på !!!

    I måndags när jag hämtade E på dagis så sa dom att de trodde att han fått vattkoppor....han hade prickar runt munnen och på kinderna!!! Ingen feber, pigg som en durucellkanin och absolut inga flera prickar har kommit sen dess.....så imorse gick jag till dagis å lämnade honom!!! Tror att personalen skämdes lite, känns ju lite onödigt att vabba när dom e friska, särskilt m tanke på att jag vabbar så ofta ändå !!!
    Innan jag gick så sa jag bestämt att några svinkoppor e det inte heller (det e jag säker på) utan jag tror att prickarna kommer ifrån nappen, blir ju saliv runt munnen och sen e det kallt ute + att E är väldigt känslig i huden........jaja, vi får väl se vad som händer!!!!
    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4

    Anksan: Min förlossningar har tagit 5h, 4h, 2h, och 1,30h från första värken och instämmer m de andra att det blir bättre för varje barn!!
    Syskonvagn hade jag m både nr2 och nr3 och det e något som jag starkt rekomenderar!!!

    Här är E just nu i ett rent solskenshumör (peppar, peppar).....han pratar konstant, vissa ord är det bara vi som förstår....men annars pratar han hyffsat rent!!! Här om dagen så sa en tjej på hans avd: min mamma e finfin. då hade E sagt: min mamma e inte finfin, hon e söt !!!!

    Majsan: Skönt att dom ej hittade nån tumör!! När E fick tänder så hade han feber och diarre i flera dagar!!!

    Börjar se fram emot våran bulgarien resa 22 maj....hoppas bara det j***a askmolnet försvinner tills dess!! Nattjobbet börjar ta ut sin rätt, känner mig typ ständigt bakis då jag e ledig och även fast jag går å lägger mig runt 22 så kan jag ej somna förräns ca 02 på natten.....behöver semester!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4

    Hej tjejer!!


    Är hemma efter en underbar vecka i Bulgarien, vi hade det toppen!! Elvis vart ett m hela hotellet, han var på solskenshumör hela resan (har dock tagit igen det hemma igen )!!! Flygresan som jag oroat mig för gick kanon, han var jätteduktig, på dit resan satt han och tittade ut genom fönstret och på hemresan så somnade han innan vi lyfte !!!
    Nu e man tillbaka i vardagen, sitter på jobbet och längtar hem till min säng , men snart e det sem igen å då får man ju ta igen den sömn man missar nu!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4
    Solrosen82 skrev 2010-06-07 12:48:37 följande:

    Fantastic: Åh va härligt med utlandet! Va kul att allt gick bra med Elvis. ¨Går det bra att resa när ni har så många barn? Får ni ta två rum?


    Här e Zack en riktig Tjur-unge nu de flesta dagar vid frukostbordet. Han styr och ställer och minsta lilla fel vi gör e katastrof för han. Hoppas inte att han blir tjurigare än så här.


    Fick veta igår att en kompis till mig ska ha barn igen. Direkt börjar det slita i bebismagen. Men jag har försökt lägga bebisplanerna på hyllan tills vi gift oss. Hoppas verkligen inte att syrran börjar skaffa barn nu, då kommer jag nog inte kunna hålla mig. Hon har träffat mannen med stort M och e dökär, så jag tror inte att hon kan hålla sig länge från att skaffa barn.


    Det gick jätte bra att åka m alla barn, dom var jätteduktiga hela resan !!! Ja, vi fick ha 2 familjerum......men vi trök ihop oss i ett rum när vi sov (ormgrupp) och så hade vi det andra rummet mest som gaderrob!!!
    E har oxå hamnat i en tjur-period.....middagen e värst, han vill verkligen inte äta....men idag åt han 4 pannkakor till middag!!!

    Dricker era barn fortfarande välling på kvällen/natten??
    Mamma till 4 underverk!!!
  • Fantastic 4

    Grattis Majsan!!! Lite bilder vore på sin plats !!!


    Line79 skrev 2010-06-20 21:07:22 följande:
    Oj, nu dog tråden Eller så är det ett tecken på sommar

    Nu har jag semester så Cornelia & jag packar väskorna för i morgon åker vi till landet tillsammans med syster & hennes son som är i Cornelias ålder. Underbart!

    Ha en super härlig midsommar allihop!!!! Kramar!!
    Det e nog bara ett tecken på att det e sommar.

    Själv e jag å mina små "änglar" ute på landet hos mina föräldrar, jag har min långledighet!!!
    Vi har hyrt stuga på öland v 29 och v 30 drar jag å maken ensamma till hans syrra i borås, barnen får vara hos mina föräldrar!!!

    E äter ofta fortfarande välling på natten.....har ej haft ork att säga nej....men nu under semestern så ska jag försöka avskaffa både nattvälling å blöjor!!!
    Mamma till 4 underverk!!!
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11