• Hedda04

    Besviken på regeringen

    Jag var en av de som röstade för regeringsskifte men nu känner jag mig grundlurad och desillusionerad. Vi blev utlovade elstöd innan jul och kraftigt sänkt bensinpris. Det enda som levereras är skattesänkning för höginkomsttagare. Någon mer som ångrar att ni röstade för ny regering?

  • Svar på tråden Besviken på regeringen
  • Padirac
    KillBill skrev 2023-01-26 23:26:15 följande:
    Att PM Nilsson avgår utan att ha få bekräftat att den påbörjande polisundersökningen gällande brott mot artskyddsförordningen gäller honom gör att man kan misstänka att PM Nilsson själv tror att det är så och att han vet att han har ägnat sig åt olagligt kommersiellt fiske av en starkt hotad fiskart.
    Jag tror det är dags att införa zonförbud i ål-vattnen där PM Nilsson och hans kultur-fiskare rör sig.
  • Pilsner
    Hedda04 skrev 2022-12-02 17:47:14 följande:
    Besviken på regeringen

    Jag var en av de som röstade för regeringsskifte men nu känner jag mig grundlurad och desillusionerad.


    Så har jag känt efter varje val, i decennier.

  • Rataxes
    Flash Gordon skrev 2023-01-27 10:43:40 följande:
    Ja, men spelar det någon roll?

    Valrörelsen börjar inte förrän juni 2026. Där och då kan vandel och klander påverka, men inte nu. Nu är det bara en distraktion. Om man låter det vara en distraktion.

    Ingen kommer att bry sig om en dunjacka i Kiruna vid valet 2026. Däremot kan folk komma att bry sig om en påbörjad kärnkraftsutbyggnad
    Det är ju ett EU-val nästa år, det kan ju bli ett lackmustest för hur det gått för särskolevänsterns grisbrottning på träskpressens ledarsidor.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Flash Gordon
    Rataxes skrev 2023-01-27 20:12:18 följande:
    Det är ju ett EU-val nästa år, det kan ju bli ett lackmustest för hur det gått för särskolevänsterns grisbrottning på träskpressens ledarsidor.
    EU-valet.

    Valet med 55% valdeltagande senaste gången och där Sverige röstat in Junilistan, Piratpartiet och Fi och givit MP tvåsiffrigt.

    Ett ploj-val som få tar på allvar.

    Jag tror inte det kommer att säga någonting om något riktigt viktigt, ärligt talat.
    Blå och gul
  • Carolatom07

    Med vinfflöjeln Kristersson vid rodret kan det inte bli så mycket annat än svikna vallöften. Han är mannen man inte ska köpa en begagnad bil av, som man brukade säga. Nu om någonsin kan vi nog "se fram" mot den där systemkollapsen SD:arna tjatar så mycket om.

  • Tecum
    KillBill skrev 2023-01-29 09:41:59 följande:
    Bra om vänskapskorruption och det orimliga i att se mellan fingrarna när folk som ljuger för polisen (saker som folk till höger här i tråden uppenbarligen  inte anser är problem)

    www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/gEzz...
    Faktum är att vissa svårt högervridna ledarskribenter också erkänner att PM inte hade annat val än att avgå. Och det var just lögnerna och slingrandet som var det värsta, om det bara varit för fisket hade han klarat sig. 
    Men högerfolket här i tråden förstår inte detta, man kan inte gå till val på lag och ordning samtidigt som en hög tjänsteman och UK:s närmaste man gör tvärtom.
  • KillBill

    Nu fick vi förklaringen till varför det var så viktigt för Sverigedemokraterna att elstödet ska hemlighållas. 


    - - - 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Besviken på regeringen