0 Följare 0 Följer

KillBill

Debattör

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Idag 11:51 KillBill svarade i tråden: Besviken på regeringen:
Nu är det nog helt uppenbart för hela Sverige att det är Kristerssons regering som behöver bytas ut.Idag 08:01 KillBill svarade i tråden: Besviken på regeringen:
Korruption är Ulf Kristerssions paradgren.

https://www.dn.se/sverige/experter-kristerssons-rekrytering-kan-vara-vanskapskorruption/Idag 07:49 KillBill svarade i tråden: Smutsiga sanningar om SD!: SD går från klarhet till klarhet just nu.Det nya rödgröna styret ville frysa kommunalrådens löner i Göteborg men Sverigedemokraterna och de andra högerpartierna ville att politikerna skulle fåmer.
Idag 07:40 KillBill svarade i tråden: Är den nya regeringen bra eller dåligt för landet?:
Det är faktiskt absurt att Sveriges regering i praktiken styrs av Sverigerdemokraterna.

https://nt.se/bli-prenumerant/artikel/j8w82zqj/nt-2m2kr_s_22Igår 14:19 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Du har inte läst mycket av mig om du tror att jag är miljöpartist :-D

Vad menar du att Sverige skulle ha gjort annolunda för att hindra Ryssand att starta anfallskrig mot Ukraina? det är framförallt kriget i Ukraina som.
Igår 11:48 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Den SD styrda M/KD/L regeringen kommer gå till historien som historiskt inkompetent.  Trots denna massiva kritik genomdriver regeringen sitt förslag.

https://omni.se/remissinstanser-kritiserar-elprisstodet-missvisande/a/BWrV79
https://www.
Igår 11:24 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Det var en kommentar till till ditt påstående. Självklart är det ägarna som beslutat att stänga reaktorerna men effektskatten påverkade kärnkraftens lönsamhet
och kan således hapåverkat ägarnas beslut.
Igår 09:18 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko: Med den SD-styrda M/KD/L regeringen få miljonärer i södra Sverige tiotusentals kronor i el-kompensation för att bl.a.  värma utomhuspoolen medan innevånare i norra Sverige blir helt utan ersättning.
Igår 09:10 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko:
 Bilden kom inte med så publicerar inlägget på nytt.

Det är så självklart. Att inte den SD-leddda M/KD/L regeringen förstår detta visar hur inkompetent den är.Igår 09:08 KillBill svarade i tråden: Regeringens el-fiasko:  Under den M-ledda alliansregeringen 2007 till 2014 höjdes effektskatten (den s.k. kärnkraftsskatten) vid två tillfällen och det bidrog till att kärnkraftsindustrin under Alliansen år vid makten gjorde stora förluster.