0 Följare 0 Följer

KillBill

Debattör

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Som vanligt vill brunhögern flytta fokus mot S. Det brunhögern idag pratar tyst om är att moderaterna hade en islamistisk riksdagsman som tom tilläts representera moderaterna i försvarsutskottet under åren 2010-2014.
2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Är invandringen en belastning?: Kvinnorna utvisades från kurdkontrollerat syriskt område men kurderna ör i formell mening ingen stat och saknar de resurser som stater normalt sett besitter. Sverige valde i detta läge att hämta dessa medborgare (sannolikt.
2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Är invandringen en belastning?:
Kvinnorna utvisades från kurdkontrollerat syriskt område men kurderna ör i formell mening ingen stat och saknar de resurser som stater normalt sett besitter.

2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Är invandringen en belastning?:
Kvinnorna utvisades, Sverige kan inte vägra att ta emot kvinnorna.som reser hem med sina barn på egen bekostnad.

2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten:  När det gäller abortfrågan så råder rätt stor enighet inom republikanerna (mot abort) men självklart finns det skillnader i radikaliseringen. Trump agerade för förbud mot aborter och ströp.
2021-09-06 KillBill svarade i tråden: Ebba Busch-Thor som stadsminister:
Hahahahahahaha. Så du anser alltså att Sentio är en trovärdig undersökning? Nedan ser du Sentios prognos 1 månad innan valet 2018.

2021-09-05 KillBill svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten: Det närmaste vi kommer mellanösterns moralpoliser i västvärlden är republikanerna i USA. Det senaste är att abort blivit totalförbjudet i det republikanskt styrda Texas (det görs inte ens undantag för.
2021-09-04 KillBill svarade i tråden: Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten:
I Novus tidigare i veckan ökade S till nästan 26%. M ökade bara 1% till 22% med SD tappade 2% och hamnar under 20%.

2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Visa statistik på att vi har en kraftigt ökad kriminalitet per capita så fortsätter vi diskussionen därifrån (sexualbrotten har öka men detta är bla en konsekvens av ny och tuffare lagstiftning).
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Det är väl en bra fråga att ställa till Judiska Ungdomsförbundet. Jag utgick från att påståendet att Hitler var av judisk härkomst är en antisemitisk konspirationsteori var korrekt när Judiska.

Innehåll