0 Följare 0 Följer

KillBill

Debattör

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Visa statistik på att vi har en kraftigt ökad kriminalitet per capita så fortsätter vi diskussionen därifrån (sexualbrotten har öka men detta är bla en konsekvens av ny och tuffare lagstiftning).
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Det är väl en bra fråga att ställa till Judiska Ungdomsförbundet. Jag utgick från att påståendet att Hitler var av judisk härkomst är en antisemitisk konspirationsteori var korrekt när Judiska.
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Det är du som påstår att den moderata riksdagsmannen Jan Ericson hämtat uppgiften om Hitlers påstådda judiska härkomst från den privata sajten SO rummet. Om det stämmer att påståendet.
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Jag refererar bara till vad Anna Simon-Karlsson, förbundsordförande för Judiska Ungdomsförbundet i Sverige sa om saken efter det att den moderata riksdagsmannen publicerat sitt inlägg.  Menar du att hon far med osanning?.
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?:
:-D

2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Vad menar du? Jag har kritiserat de ungdomar i SSU om spred antisemitism och detsamma gjorde S ledningen i Malmö och Stefan Löfven.  Däremot saknar jag kritik från dig och andra högersympatisörer mot höga.
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?:
Som sagt, sajten SO rummet drivs av privatpersoner och det är lika fel om de sprider antisemitism på sin sajt som när den moderate riksdagsmannen Ericsson i Ubbhult gör det samma.

2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Brottsligheten per capita minskar men eftersom befolkningen ökar så kan ändå antal brottsfall öka. Därför måste poliskåren ökas i samma grad som befolkningsökningen.
2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?:
Det beror på att du är oinsatt.

Sett till till antal innevånare ökar inte brottsligheten i Sverige. Däremot så har antal poliser i relation till antal innevånare i Sverige minskat. 2020-11-20 KillBill svarade i tråden: Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?: Du förstår tydligen inte.

Sverige ligger långt under EU snittet när det gäller antalet poliser i förhållande till storlek på befolkningen. Varför tycker du att Sverige ska en liten poliskår?.

Innehåll