0 Följare 0 Följer

KillBill

Debattör

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?: Menar du att jag ska behöva lösa en bok för att förstå vad du vill diskutera? Ge exempel från boken så tar vi det därifrån. Att du hänvisar till en bok utan att ge exempel på det som påstås.
2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Har 5000 döda i corona fått er att sluta stödja regeringen?: Nu kommer rapporter om att USA kan ha passerat 200 000 dödsfall i Covid 19. Om det stämmer har USA fler dödsfall per capita jämfört med Sverige trots USA:s hard lockdown och trots att en högre andel av USA:s befolkningen.
2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?:
Ge exempel så att det finns något att diskutera. Att bara påstå något på måfå är meningslöst.

2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?: Man måste nog vara högerpopulistisk konspiratoriker för att tro det..

Den artikel du referar till har mött enormt hård kritik för att hålla en mycket låg nivå och inte vara vara korrekt utförd.
2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?:
Du verkar ha fastnat i det som hände 2015..

2020-08-14 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?: Varför postar du flera år gammalt klipp? Påståendet att vi inte får prata om att andra generationens invandrare är överrepresenterade vid grova brott är svamligt. Det säger tex.
2020-08-13 KillBill svarade i tråden: Varför mest flykting män?:
Det senaste åren har bara något mindre än hälften av de som beviljats uppehållstillstånd i Sverige varit kvinnor..

2020-08-11 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Bara för att klargöra vad som gäller. Det är den moderate riksdagsmannen Lars Beckman som inte tycker att man bör kritisera folk som ställer upp på arrangemang där judehat, islamofobi frodas, det.
2020-08-10 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Svenska kommittén mot antisemitism riktar kritik mot den moderate riksdagsmannen Lars Beckman som står upp för individer som sprider vit makt-propaganda, judehat, islamofobi och i stället angriper demokratisk kritik och rapportering.
2020-08-04 KillBill svarade i tråden: Förbjuda slöja?: Muslimska fundamentalister som vill tvinga kvinnor att bära slöja och de som vill förbjuda kvinnor att bära slöja (ofta högernationalister) visar prov på taliban-mentalitet. Det är samma skrot och korn.

Innehåll