Publicerad 16 July 2019

Fotograf:

I samarbete med WW ViktVäktarna Därför är hösten den perfekta tiden för en nystart – och så gör du

Det är perfekt läge att ta tag i hösten och starta den på bästa sätt, kanske i samband med barnens skolstart och rutinerna som kommer med.
Mellan 7-13 oktober är det dessutom Öppet Hus! 

Prova WW ViktVäktarnas bästa medlemskap Coach + Digital och coachas till framgång, och spara dessutom 600 kr! 

Efter en lång sommar med semester och slappande känner man ofta ett sug efter att leva bättre. Det är med andra ord nu du ska ta tillvara på den känslan och kanalisera den. 

När vardagen rullar på och du är trött och sliten har du kanske inte ork nog att ta tag i förändringar, men efter semestern har du förhoppningsvis massor av energi. Perfekt för att ta tag i hösten och starta den på bästa sätt, kanske i samband med barnens återvändo till skolan och liknande rutiner. Här är våra bästa tips på hur du gör.

Planering

1. Reflektera

Precis som du vid nyår kanske reflekterar tillbaka på året som varit, kan du vid sommarens slut fundera över hur året varit hittills. Vad har varit bra och vad vill du förändra? Semestern, när du är avslappnad och har släppt tankarna på jobb och vardag, är en väldigt bra tid för reflektion. Då är dagarna fulla av frihet, häng med familjen och ett allmänt lugn.

2. Skriv en önskelista

Fundera fritt – vad drömmer du om, både kortsiktigt och långsiktigt? Skriv ner dina drömmar – här är det bara fantasin som sätter gränserna.

3. Skapa realistiska mål

Utgå från dina drömmar och sätt realistiska mål. Har du aldrig sprungit förut är kanske inte ett maraton innan jul ett rimligt mål, utan välj ett mål du känner att du kan uppnå – annars kommer det bara att kännas tråkigt. Sätt även en tid inom vilken du vill ha målet uppfyllt och dela gärna upp det i flera delmål. Planera in en belöning när du nått målet, till exempel en härlig spadag, äventyr med familjen eller en pryl du länge velat köpa.

Ett av de vanligaste målen är att man vill gå ner i vikt och leva mer hälsosamt, och för att lyckas med det är det viktigt att ha en tydlig plan att följa. WW ViktVäktarna har i U.S News & World Reports lista över de bästa dieterna 2019 hamnat på första plats i både Bästa dieten för viktminskning, Bästa kommersiella kostplan och Bästa metoden för snabb viktminskning. Den utsågs även till den andra lättaste metoden att följa!

Frukost

När du blir medlem hos WW ViktVäktarna får du en personlig SmartPoints-budget att äta för per dag. Ett livsmedels SmartPoints baseras på dess innehåll av kalorier, protein, mättat fett och socker. SmartPoints värden guidar dig till att göra hälsosamma val, men du väljer själv vad du vill äta inom din budget. Din budget påverkas också av hur mycket du rör på dig, och det kan bli en morot för att komma igång med träningen. Bli medlem nu!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Därför är hösten den perfekta tiden för en nystart – och så gör du
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll