0 Följare 0 Följer

999

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 23 Jun 10:58 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?: Grattis ännu en gång till alla som plussat, när jag startade denna tråd för över ett år sedan så skulle vi som deltog följas åt till plusset. Nu har de flesta plussat vilket är fantastiskt kul!.
Äldre 22 Jun 18:36 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?:
På vilket sätt har du ändrat din kost? Inte för att det spelar någon roll i mitt fall men vore kul att veta!

Äldre 22 Jun 11:22 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?: Hm.. Om det digitala testet säger att du är gravid så är du nog det. Grattis! Du är nog väldigt tidig i graviditeten och kanske därför som de andra testen är så svaga! Konstigt hur kroppen funkar, först.
Äldre 21 Jun 20:46 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?:
Håller tummarna för er! Jag tror du är gravid. Men ska inte hurra än, väntar till efter du tagit ett nytt test.

Äldre 21 Jun 20:17 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?: Ja jag kan också ana ett streck, när ska du ha mens? Ta ett nytt test imorgon bitti så kanske du får ett starkare streck, och uppdatera oss! Det är väldigt ovanligt att man får tre missfall på raken så.
Äldre 21 Jun 19:45 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?:
Isabelladez, jag ser ett väldigt svagt streck om jag tittar riktigt noga! Är det ÄL-test eller gravtest? 

Äldre 21 Jun 19:44 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?: Hoppas ni haft en fin midsommarhelg allihop! Vi har haft en jättetrevlig helg, vi behövde verkligen detta - att få släppa allt elände för en liten stund. Vi har umgåtts med våra familjer och varit ute i solen.
Äldre 18 Jun 22:10 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?: Just nu hoppas vi på det lilla... Alla stora drömmar om att kunna få barn ihop på naturligt väg har vi redan gett upp! Det är helt uteslutet. Jag blir lycklig bara vi kan få ett barn ihop.
Äldre 18 Jun 11:53 999 svarade i tråden: Avsaknad av spermier:
Har ni fått några nya besked? Hur är det med er? Har den värsta chocken lagt sig än?

Äldre 17 Jun 20:41 999 svarade i tråden: Följas åt till plusset (första barnet)?:
Men i värsta fall har inflammationen gjort att spermieproduktionen har avtagit helt och hållet, dvs. att han blivit steril. Men det är tydligen väldigt ovanligt!