0 Följare 0 Följer

Acefi

Flerbarnsförälder

Hej här har ni oss, familjen Hjort Mowitz!

Välkommen att kika runt i vårt lilla krypin här på fl . Mest använder vi oss av sidan för att visa bilder för våra familjer och vänner, kolla roliga trådar och ibland skriva nåt inlägg.21/9-06 13:23 Lolas födelsetid, välkommen till oss du efterlängtade!!!!

Herrejisses, vi har blivit föräldrar... Wow!!


19/5-07 Blev vi äntligen man och fru, vilken fantastisk dag det var! Nu drar vi till Kuba   

Lola ska bli storasyster i juni -08 och det är en lillebror vi väntar på  

19/6-08 Roy är här!! Vår lille plupp som orsakat så mycket oro under tiden han var i magen gjorde en dramatisk entré kl 02.35 den 19/6. 52cm i strumplästen och 3496g lätt.

Tack för alla gratulationer och hejarop!!

Så kör vi bebisrejset en tredje gång, den 10/4-10 är det dags för nästa leverans!!

Hon är här nu -  den namnlösa lillasystern! På utsatt datum gjorde hon en storartad entré i våra liv. Kl 02.41, utan snitt , 51 cm lång och 3480g tung.


Tjo flöjt 

Jungfrun
22 aug - 21 sep
Din lilla Jungfrubaby är nästan outtröttlig, med en ork och en envishet som ofta sträcker sig långväga över din. För Jungfrun är det viktigt att förstå och göra sig förstådd så fort som möjligt. Lika viktigt är det också att lära sig världen runt omkring. Hon är därför sällan tyst, och har heller inte tid att sova särskilt långa stunder i sträck.
Detta är ett noggrant barn – jungfruns detaljseende är värdefullt, men behöver kombineras med förmågan att priotera det som är viktigast. Renlighet och ordning är viktigt och jungfruns inneboende kräsenhet kan göra att dessa barn är petiga med maten. Jungfrun älskar att vara tillags och att bli nekad eller bortstött kan sätta djupa spår. Hon eller han är nyfiken, vetgirig och lägger gärna manken till när det gäller att lära sig något nytt.

Nyckelord: Analytisk, skicklig, effektiv, kritisk, noggrann, exakt, metodisk, försiktig och blygsam.

Föräldratips: Jungfruns självförtroende växer i takt med det beröm som ges.


Tvilling
22 maj-21 juni
Dessa barn är några av de mest kommunikativa små varelserna. Ombyte förnöjer för tvillingar, som rör sig från en aktivitet till nästa med en fjärils lätthet. De kan vara riktiga pratkvarnar med massor av fysisk energi och ett stort behov av rörlighet och förändring. Behovet av ombyte kan göra att uppmärksamheten gärna viker snabbt.

Nyckelord: Snabb, pratsam, kvicktänkt, rolig, intelligent, logisk, uttrycksfull och skicklig med både ord och händer, anpassningsbar.

Föräldratips: Du kan hjälpa din lilla tvilling att utveckla uthållighet genom att se till att han eller hon bemästrar det de håller på med innan de går vidare.
Väduren (21 mars - 20 april)
Dessa barn tacklar livet med energi och drivkraft, är impulsiva och ibland övermodiga. ‘Action!’ är allt och ditt barn kastar sig huvudstupa (ibland bokstavligen) in i allting med passion och övertygelse. Du kan vänta dig skrubbsår på knän och blåmärken överallt. En ledartyp som ger startskottet för många projekt och förväntar sig att andra ska se och rätta sig efter detta.

Nyckelord: Passionerad, kraftfull, oberoende, aggressiv, energisk, modig, egoistisk – här finns viljestyrka och högtflygande fanor.

Föräldratips: Du som är förälder kan lära din lilla vädur att kompromissa.


Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.