0 Följare 0 Följer

ÄngelBängel

Förälder

Hej på dig!
Jag är en drygt 30-årig tjej från Norrland.

Hela mitt vuxna liv har jag vetat att jag skulle få problem med barnskaffandet. När jag så i början av -03 fick veta att jag redan -95 diagnostiserades med PolyCystiska Ovarier (PCO) kom det som en stor lättnad. Äntligen visste jag vad som var fel och att det finns behandling

-03 blev jag Fru och jag och min man började på allvar försöka bli fler . Det som verkade vara ett angenämt besvär visade sig innehålla mer undersökningsrum än sovrum. Du kan följa vår anstängande väg genom fertilitetsdjungeln i min dagbok.

************************************************** ***************

Vi hade lyckan mot oss i februari -05 när vi lyckades med vår andra FET (frysåterföring) ett av äggen klamrade sig fast och blev till en stor kille som föddes i november. En fantastik lite personlighet med stark egen vilja och ett sekundsnabbt tålamod. Han är så lik mig både på utsidan och insidan att det nästan är larvigt

************************************************** ***************

Sonen födde längtan efter syskon och även denna gång på tredje försöket (2 FET ett färsk) som kom det efterlängtade plusset. Ännu en pojke kom i slutet av Juni -08.

************************************************** **************

Vi har flyttat till ett hus som vi bygger själva så vi bor för tillfället på en byggarbetsplats. Vi beräknas vara klara något helt annat år Vi har själv utnämt oss till -07 och -08s tråkigaste kompisar eftersom vi ägnar all ledig tid åt husbygget. Älsklingen bygger och jag sköter barn och hushåll. Det kommer att bli så bra när allt är klart och tills dess får vi göra det bästa av situationen. Fritid, intressen och hobbies är något jag ibland hör folk prata om och jag minns att jag tidigare höll på med Yoga och sydde mycket. Nu brukar jag i alla fall försöka hålla en stickning igång för att känna att även jag skapar något.


Tack för att du tittade in, skriv gärna en rad i gästboken/ ÄngelBängel

url=lilypie.com][img]b3.lilypie.com /I2D8p2/.png[/img][/url

Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Innehåll