1 Följare 0 Följer

AngoStura

Flerbarnsförälder

Jag tycker om mat, musik, böcker och vissa människor på nära håll samt fler människor om jag får betrakta dem på ett visst avstånd.

Är mamma till en tjej och en kille. De är mycket fina.

Vissa egenskaper kan vara både positiva och negativa i olika sammanhang och det tycker jag är intressant. Eftersom jag är stundtals är en tvångsmässig optimist väljer jag att se det positivt. Exempelvis är jag en så kallad sanningssägare. Visst kan jag ljuga om jag måste, men sanningen är för mig magiskt, helig och... sann och måste liksom ut ur mig och min mun. På gott och ont. Med varierande framgång.

Mitt humör som också måste ut. För mig är det inget alternativ att lida i tysthet. Vare sig på jobbet, i förhållanden och med kompisar. Kanske är det nära besläktat med sanningssägandet eller är jag bara inte så bra på att hålla saker inom mig. Dåligt ångesthantering eller något sådant?

Så älskar jag tydlighet. Kan inte alla bara vara tydliga med vad det tycker och vad de vill. Tänk vad livet skulle vara lätt då. Lite trycktare stämning i bland, ja, men lättare i längden.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Följare 0 gemensamma

Innehåll