0 Följare 0 Följer

Chajsa

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

34 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2023-09-12 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Det där är ju lika störigt som diagnosen vi fick ?oförklarad barnlöshet?. Och att de inte vill behandla det, det skadar väl inte att testa? Vi hade försökt nästan ett år och fick ivf som tog sig på.
2023-09-12 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Beklagar det du behövt gå igenom. Sök utredning, det har du rätt till nu. Skönt att höra att allt verkar ha kommit ut, hoppas på ett lika smärtfritt förlopp. Jag vill kolla med ultraljud om några veckor,.
2023-09-12 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Hej alla, tack för era fina svar. Jag gjorde alltså ett till VUL hos läkare tre dagar efter att de inte hittat något foster, då såg de en liten fosterstruktur och nu ytterligare några dagar efter det hade jag återbesök.
2023-09-07 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Uppdatering jag ville ha en second opinion och gick till en specialistläkare idag (hon som gjorde VUL på mig i måndags var radiolog eller nåt sånt). Hon såg en fosterstruktur i motsvarande vecka 6+1 och fostersäck.
2023-09-05 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Stort grattis till graviditeten, så kul att det gått bra! håller med, jag har inte berättat för någon och är såklart glad att jag slapp gå längre och tro att jag var gravid.
2023-09-05 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Tack för att du väcker hopp hos mig  Det som talar emot för min del är att min fostersäck var i ?rätt? storlek för veckan. Jag går som på nålar, kan inte fokusera på jobbet.
2023-09-05 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster:
Åååh så glad jag blir för din skull, stort grattis!!!   Vilka fantastiska nyheter! 

2023-09-04 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: tack, jag vill bara ha det klart för mig nu även om det är missfall.Oj tack för att du berättar så jag är förberedd. Kunde inte tänka mig att det var så mycket blod i den här tiden, men så.
2023-09-04 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Tack fina du jag hoppas också, men det känns kört för läkaren letade så länge och fostersäcken var ändå i rätt storlek.Beklagar det du var med om, Fy vad du måste känt dig lurad av.
2023-09-04 Chajsa svarade i tråden: VUL 6+5 fostersäck men inget foster: Stackars dig, så traumatiskt med dina blödningar! Fick du någon förklaring till att du blödde såna mängder? Jag föredrar också medicinsk mot både vänta in spontan blödning eller skrapning.